שאלה של קןרדינציה....

LONEY

New member
באולר לדרמן ישנם לכאורה כל הכלים

למעשה צריך להיות מקגייבר או ד"R או מקס מקס כדי לבנות בעזרת האולר חללית. אתה הבנת את הנמשל. הסופרמוטו LC4 נותן הכל, החלקות ,שטח קל (שאל את אוריה) רמפות ,טייבלים ובונוס נסיעה נעימה יחסית ביום יום. בקיצור כמו טמפון,אפשר לרוץ איתו ,לקפוץ איתו, להיכנס למים וכו'. אמה מה,כבד קצת.צריך להיות מקגייבר מוטורי סטייל פנגס כדי להפיק ממנו הכל. רכבתי על הטייבלים בשטח של שפיצר עם ה CRF של כפיר לפני חודש וזה כל כך הרבה יותר קל. לדרמן אחי

כRובי

New member
מוזר - אצלי ב-640 לא הופיעה שום

תקלה משמעותית (או שולית) במשך כל התקופה שהיה אצלי (וכמעט כולה הייתה תקופה של רכיבה במסלול בלבד). התקלות היחידות היה כשהאופנוע נדרש לעומסים גבוהים משמעותית משימוש יומיומי

כ לוין

New member
אבל אתה לא נותן גז...../images/Emo3.gif

סתם, גם אני רכבתי על LC4, אפילו ביום יום בנוסף למסלול פעמיים בשבוע בממוצע- ללא תקלות משמעותיות. וגם, מה שהיה היה באשמתי בתחזוקה לא נכונה. אחלה אופנוע.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif עשיתי 50000 ק"מ על האופנוע

בכביש בקווים של 200 ק"מ ליום + התחרעויות בהרים בסופי שבוע וגם בשטח (2 סטים של גלגלים) ללא תקלות - תדלק וסע. דרש רק אחזקה שגרתית. התעסקתי קצת במערכת החשמל ואז התחילו קצת בעיות חשמל
אופנוע עמיד מאוד מאוד גם בעומסים קיצוניים - הרבה יותר מכל האחרים שהזכרת. אה כן - גם הרסתי פעם את מיסב הטלטל כי הייתי חמור ואהבל במהלך מירוץ, אבל זה כבר סיפור אחר.

45,איך אפשר להרוס מיסב במנוע באמצע

מרוץ? ועוד כי הייתה חמור ואהבל? פרשן בבקשה. ושלא יהיו אי הבנות,השאלה רצינית לא צינית.

45degrees

New member
תשובה רצינית:

המירוץ בחריש מאופיין בישורות ארוכות ומהירות. האופנועים מגיעים להילוך חמישי, וחלקם גם סוגרים אותו. אני הגעתי עם יחסי העברה ארוכים מאוד: 16:40 במקצה הגמר יצא לי הכבל קלאץ' מהמקום, ונשארתי בהילוך שני. המסלול שם מסוכן ופחדתי מהקפיצות של הזנב בהורדת הילוכים ללא קלאץ', בייחוד בגלל שהיו 2 פניות מאוד איטיות שבקושי בקושי יכולתי להתגלגל בהן בשני. לכן, החלטתי לא להעלות הילוכים ונשארתי בשני בלבד. המנוע נושם היטב למעלה - סעפת פתוחה מאוד, אין משתיק ביניים, ויש פילטר פתוח, קרבורטור אובאלי ו VALOCITY STACK. למנוע אין מנתק הצתה. משכתי את המנוע לסל"ד מאוד גבוה. מאוד מאוד גבוה, לאורך כל ישורת. סיימתי רק 70 מטר אחרי הרוכב הלפני אחרון - כשכולם משתמשים בכל ההילוכים. זו עדות ליכולת המופלאה של המנוע. וגם הרגע בו הרסתי את מיסב הטלטל.

כRובי

New member
הייתי עונה לך איזו תשובה שנונה

אבל בגלל שאני יודע שאתה עוקף לפעמים עם מרפקים שלופים, רגליים שלוחות הצידה, כף יד קמוצה לאגרוף, כף רגל שממתינה להשלח למשקפי האבק וגוש ליחה ירקרק בגרון (מחכה לשחרור על הקורבן הבא שלך), רק בגלל כל זה - אני אשתוק.

שחרלרט

New member
ח'ברה יש מצב לרכיבת שטח יום שישי?

הנשיא דיבר איתי,מתחילים ב1500 באיזור שלו עד 1800 פחות או יותר.

LONEY

New member
מסכים עם כרובי ב100 אחוז.

את ה SM שלי אני קורע יחסית.כביש שטח קפיצות לאחרונה וטפו טפו ,הכל תקין. הדיוק שמכרתי היה עם 6000 ק"מ עדינים והיו לו תקלות ב-10000 ש"ח. כל המומחים אמרו שזה מאוד חריג ,כולל המינוס שנהיה למסכןשקנה ממני בבנק.

למעלה