שאלה של סקרנות

צביה.ש

Well-known member
בנות, אתן מאלה שמחליפות תכשיטים (עגילים, שרשראות, או צמידים) כל הזמן לפי הביקוד,
או שיש לכם תכשיט קבוע מזהב תמיד עליכן?
בנים, איך זה אצל בנות הזוג שלכם?

מקסים 45

Well-known member
בנות, אתן מאלה שמחליפות תכשיטים (עגילים, שרשראות, או צמידים) כל הזמן לפי הביקוד,
יש לי טבעת מזהב מזכרת, תמיד עלי
יש לי חפתים בגוון צבעים.

לגברתי יש תכשיטים מזהב ליום יום, באירועים היא מתכשטת בתכשיטים שהיא חורזת אצל חוזרת :-):

משתפרת1

Well-known member
טבעת הנישואין נמצאת עלי באופן קבוע. לא מסירה אותה. אפילו כשרצו להסיר אותה לפני ניתוח חירום גייסתי מספיק צלילות כדי לכופף את האצבע כך שלא יצליחו.
תכשיטים אחרים אני עונדת לעתים נדירות ביותר.

צביה.ש

Well-known member
אני עונדת ארבע שרשראות זהב טבעות מזהב ועגילים.... הם תמיד עלי... לא מורידה ושמה עלי משהו אחר... גם לא באירועים...

Harrington

Well-known member
מנהל
מחליפות בהתאם לביגוד נדמה לי, אבל לא ממש עוקב :). אולי יש כמה דברים קבועים במקביל.

raya

Well-known member
בעבר - הלכתי לעבודה עם טבעות כסף כמעט על כל אצבע, שלל צמידים (מכסף גם כן) ביד ימין.
שרשראות ו/או עגילים - לא אצלי.
מאז הניתוח - האצבעות "ריקות" מטבעות, הצמידים נעלמו גם כן.

חברתי פעם קנתה לי כמה חולצות. היא לא לובשת תכשיטי מתכת אבל יש לה קשת על השיער שהיא משאירה קבוע. אמה הטובה קונה לי ולה דברים יפים. פעם הייתי יוצא עם חברתי לעיר והיינו משוטטים בחנויות בגדים ומביעים דעתנו על הבגדים. פעם ניסיתי לתת לה מחרוזת שהכנתי ולא אהבה אותה, אמרה שהיא לא קול. אני אהבתי מאוד את המחרוזת אבל התפרקה.

למעלה