שאלה של נשואה טריה

נוסעת27

New member
בדיוק ככה! מקסימה את :)

שתדעי שנשים עם נסיון פי מליון משלך עם גברים לא תמיד מפנימות עדיין את הדבר החכם שאמרת עכשיו. לא הכל מסתדר על ההתחלה, לא הכל מושלם, ומה פתאום לוותר? בייחוד שנבנה כאן קשר וחיבור עוד הרבה לפני יחסי המין. ועל הכל אפשר לעבוד, גם אם זה לא יהפוך מושלם, זה בהחלט ישתפר ויתפתח.
&nbsp
תקשיבי את בכל זאת בפורום ציבורי, אני לפעמים מרגישה כאן ששרשורים של שאלות הופכים למן התקוטטות המונית של הפסימיים והציניים.. קחי הכל בערבון מוגבל (כבר כתבתי לך את זה איפשהו בשרשור). קחי בחשבון שכל אדם מביא את החרא של עצמו מתוך חייו לתוך התגובות שהוא מגיב

בהצלחה!

מה זאת אומרת "קצת נידפקת שבחרת בעל בן 38?"

אני בן 49!!! אני יכול ומוכן לקיים יחסים כל יום בלי בעיה. זה שאין לי פרטנרית לקצב הזה זו כבר בעיה אחרת.
מה זה קשור לגיל?
תפקוד מיני וליבידו קשור באישיות של הבנאדם. לאו דווקא בגיל שלו.
גיל זה תירוץ. יש אנשים מיניים ויש כאלה שפחות מיניים.
כניראה שהבחור אדם עם תשוקה לא גבוהה. אגב לפי מה שראיתי, זה מתבטא גם ביחס לאוכל. אנשים מיניים הם אניני טעם ותמיד יחפשו לטעום דברים חדשים.

סטטיסטית, תפקוד מיני קשור גם בגיל,

ולא רק באישיות (כלומר, אצל רוב הגברים חלה ירידה באמצע שנות ה-30 בדברים כמו כמה פעמים ברצף, וכו'). ולא כי זה תירוץ, וגם אצל אנשים שהיו קודם מיניים יותר. לגבי אוכל, לא יודעת מה "ראית" והאם קשר כזה קיים באמת - מחקרים סטטיסטיים מועילים בשאלות מהסוג הזה. אנקדוטות (אצלי זה לא ככה, לפי מה שראיתי, וכו') - פחות, כי הן פשוט מבוססות לרוב על מעט מדי מידע.

כמה פעמים ברצף בהחלט קשור לגיל

ברור שהזמן בין האורגזמה לעוררות הבאה יתארך, אבל מי אמר שחייבים לשכב כמו שפנים? בניגוד לנשים, גברים בהגדרה לא יכולים לגמור פעם אחר פעם, מה שאשה כן יכולה.
אבל תמיד אפשר בכיף לשכב פעם בלילה ופעם בבוקר, או פעם ביום, כל יום.

תקראי שוב. זה לא היה הנושא העיקרי

הנושא העיקרי היה: היא רוצה מין כמעט כל יום והוא לא.
היא מוצאת את עצמה מול תגובות פושרות כשהיא מנסה להיות ספונטאנית וצריכה לפתות אותו.
כל זה כן קשור להתייחסות למין ולליבידו. לאו דווקא לגיל.

בסוף נשאלה שאלה נוןספת שאם היא רוצה ברצף הוא מרגיש מרוקן אחרי פעם אחת.
אגב גם לזה יש פיתרון. אמנם לא קשור לדיון הנ"ל, גם אם הוא מרגיש מרוקן הוא עדיין יכול לענג אותה.

קרא שוב את התגובה שלי שאליה הגבת.

אני כותבת לה להנמיך ציפיות, ומתייחסת לשני עניינים - העניין של כמה פעמים, והעניין של העייפות - שניהם קשורים לגיל. אין בעייה שיהיו להם חיי מין טובים, אבל קודם כל היא צריכה שהציפיות שלה יהיו ריאליות.

זה בהחלט

אחד המינוסים אצל הדתיים - להתחתן עם חתול בשק מבחינת התאמה מינית.
אצלכם נשמע שהתאמה הזו כבר בשלב הזה מוטלת בספק. אחרי שלושה חודשי זוגיות פעילה, אחרי תקופה שהיית 'אסורה', זה אמור להיות ה- ירח דבש. אם כבר עכשיו יש כאלה חריקות, ואת מוכנה לעוד סיבוב <קרי, כנראה לא מספיק גומרת, ולא מספיק מסופקת מפעם אחת> זה אומר אחד מהשניים - שמיניות היא לא ממש בראש מעייניו, מסיבות כאלה ואחרות, או שהוא התחתן איתך מכל מיני סיבות לא נכונות
<'אישה טובה', צעירה, חרוצה, לצרכי ילודה> ולא מתוך אהבה עמוקה ותשוקה.
ולגבי זקפה - גבר מקבל זיקפה לפעמים עשרות פעמים ליום. זה משהו פיזיולוגי. הוא יכול להזדקף מתוך שינה, להתעורר ככה, וגם להזדקף מתוך גירוי מיני. הגירוי המיני יכול להיות מתוך משיכה והתגרות ממך, ויכול להיות פשוט מתוך תחושת חרמנות <במחילה ממך
>, בלי כל קשר אליך. גברים נוטים לשכב מכל מיני סיבות מבין אלה כדי להשיג פורקן. במיוחד כשהם נשואים ואת 'שלו', והרי נועדת לעניינים האלה
. מה שכן, כשהסיבה זו את, זה תמיד חם, ויוקד, וחושק בקרבתך ומגעיך. צמא אליך כמו שיח של מלוח במדבר לגשם וסופג אותך בשקיקה. קשה לפספס את זה
.

לפי התגובה הזאת, אולי את לא ילדה,

אבל כל מי ששכבת איתו היה ילד... שוב, עם הגיל הדברים משתנים, ולא כי הגבר לא מעוניין בתיאוריה...

מעולם לא שכבתי

עם ילדים
מה אני נראית לך, פדופילית?
ממרומי ניסיוני וגילי אני יכולה להגיד שנשים אולי יכולות לזייף אורגזמה, אבל גברים יכולים לזייף מערכת יחסים שלמה! ואפילו להאמין לעצמם

סטנגה Joe

New member
אז ככה

לדעתי זוגיות נבחנת בשלושה פרמטרים.
1 - אהבה
2 - תשוקה
3 - ריגוש

לפי התיאורים שלך שני הפרמטרים האחרונים די לוקים אצלכם.

נתנו פה כל מיני הכרזות חד משמעיות על מה גברים מסוגלים או לא על סמך גילאים וכו'.
נראה לי שכאשר ישנה תשוקה לבת הזוג + ריגוש מעצם נוכחותה איתך הגיל משנה הרבה פחות והיכולות מתעצמות.
אולי את צריכה לראות איך את משנה את התשוקה והריגוש במערכת היחסים שלכם. את מכירה אותו ואת אמורה לדעת מה ישפיע.

שמחתי לעזור

nowonder

New member
יש מצב שאתה מתבלבל

בין המאהבת שלך לבת הזוג שלך.
&nbsp
&nbsp

nowonder

New member
זה כל כך לא אותו דבר.

שאני אפילו לא יודעת איפה להתחיל להסביר לך. הייתכן שאתה כל כך עמוק בתוך הריגושים שלך, ששכחת מה זה אומר אמון, הדדיות, ובטחון בקשר?

nowonder

New member
אני לא אחראית

לתחושות או למה שנדמה לך.
&nbsp
מה יש פה להסביר. כתבת שזוגיות נשענת על אהבה תשוקה וריגוש. ואני רק שאלתי איפה נמצאים הבטחון, ההדדיות, האמון במערכת המשוואות שלך.
&nbsp
&nbsp

למעלה