שאלה של מתחיל!

Exxa

New member
בקשר לספידומטר

יש אפשרות לדעת עם הורידו קילומטרז´, על הספידומטר עצמו, בחלק שלא רואים, ישנה פלומבה שהיצרן הרכיב, אים היא חסרה זאת אומרת שמישהו פתח את הספידומטר וכניראה הוריד קילומטרים. הבעיה היא שכדי להגיע לאותה פלומבה יש לפרק את הספידומטר מלוח השעונים.. יש דבר נוסף, יש כאלה שמכל מיני סיבות החליפו את לוח השעונים (תאונות,גנבות) והרכיבו אחר משומש, עם מס´ קילומטרים מופחת, על זה אי אפשר לעלות.

Miss Mor

New member
לא חייבים לפתוח ולפרק

אפשר גם לנתק ואז הספידומטר לא רץ ולאורך תקופה אתה "חוסך" בקילומטרים

Big Max

New member
אתה מתכוון EXXA

ששני אופנוענים חדשים בשנה, על פני מספר שנים כגיל האופנוע, עושים את כל הטעויות האפשריות על האופנוע 500 שאתה בודק עכשיו לקנייה? אולי זה הנורמה, אבל זה לא הופך את האופנוע ליותר אמין, להיפך. Big Max
, שמוכן להשקיע עוד כמה לירות ולקנות אופנוע שהחליף פחות ידיים. כל מה ש- Big Max צריך עכשיו זה את הלירות...

Exxa

New member
ברור שזה לא מעיד על אמינות

האופנוע, אבל אני כתבתי את הכתוב במחירון מוטו. אני הפכתי עולמות עד שמצאתי את האופנוע שלי, 95 יד שניה. ----- EXXA שסופר אחורה עוד 8 חודשים לאופנוע חדש, (איזה שהוא רוצה...

לפי מה שהבנתי

עד עכשיו חשבתי לקנות GS חדש, אבל אם אתם אומרים שאני ימצא אותו כל כך מהר וארצה למכור אני סתם יפסיד כסף! אז בעצם כן עדיף משומש שהערך שלו לא ירד בהרבה מסכום הקניה? ? Rיקש - המבולבל.

excalibur1

New member
קניית אופנוע

1.קודם כל אני חייב לציין ששמך הוא מקורי מאוד ומדליק.לי היו שתי ריקשות (באמת)אחת מודל 82 ואחת הרבה יותר ישנה(לא זוכר שנת יצור אבל בלי דלתות ועם הגה) והן היו ממש מדליקות.עד היום אני ממש מצטער שמכרתי אותן. 2.לגבי קניית אופנוע.אני אישית ממליץ לקנות בתחילה קטנוע שהוא קל יותר ונוח יותר לנהיגה וללמוד תנועת הרכבים.לפי נסיוני,רוכבים שרק עברו טסט וקנו 500 סמ"ק הכירו מהר מאוד את האספלט והצליחו לתפוס מכוניות למרות שהללו ניסו לברוח (בלי הכללה). 3.מומלץ מאוד לעשות בדיקה לפני קנייה.מס´ הידיים כמעט ולא חשוב ולפעמים אפילו כדאי עם מס´ ידיים גבוה משום שכל רוכב שאך רכש אופנוע משקיע לא מעט כסף בתיקונים כבר ביום הראשון(צריך לתפוס כוסיות.לא?).לגבי מד אוץ גם כאן לא כל כך עקרוני משום שיתכן שלפני זמן קצר נעשה מנוע כללי-שזה דבר טוב(תלוי איפה עשו).ולסיום,בדוק במוסך וסע לאט !!!

אין צורך בקטנוע גדול! ../images/Emo11.gif

מגיל 16 עד 18 היה לי טייפון 50 (כן כן חיית פרא ;) ואני מאמין שצריך להכיר את הכלי או הרכב שעליו רוכבים/נוהגים ובגלל זה במשך שנתיים שנסעתי עליו כל יום עשיתי על מה שאפשר לעשות עם טייפון (אין לי מושג איך השילדה לא התעקמה אחרי הקפיצות שביצעתי איתו) ונקלעתי למצבים מסוכנים בכביש ותמיד יצאתי מהם ואני מדבר על פגעי הדרך ולא על מכוניות שדוהרות לכיווני (עד שהמצערת של טייפון מגיבה, בעיה אמיתית) ואף פעם לא נפלתי ואפילו לא נפלתי! וזה רק בגלל שלמדתי את הכלי שעליו רכבתי. לכן אני לא חושב שיש צורך לעבור לקטנוע חזק בשביל ללמוד את הכביש למרות שיש בו הרבה יותר סוסים מטייפון. אגב השם, אני רואה כל כך הרבה ריקשות צהובות ביום יום שכבר בא לי להקיא. עוד מעט גם אסע עליהם. Rיקש - המנוסה לאללה!

Trojan_Neo

New member
חפש את בעלי המקצועות החופשיים...

אני רכשתי את ה"קרנף" האהוב שלי מעו"ד כששאלתי אותו אם האופנוע היה הרבה בשטח ? הוא אמר בזו הלשון ....הוא היה הרבה ב"גני-יהושע" ......התפוצצתי מצחוק ששמעתי אותו אומר "גני-יהושע"..... ולכן לא חשוב מס´ ידיים/קילומטרז´ אלא איך האופנוע נראה מבחינה חיצונית ומכנית גם יחד..... GoodLuck....

למעלה