שאלה של מתחילים

9ball master

New member
ממש לא כועס על כולם...

כועס רק על גוף מסויים..... זה שאנחנו לא מסכימים זה בסדר, הפורום קיים לא רק לתת עזרה טכנית אלא גם ליצור דיון על נושאים שונים בעולם הביליארד... להציג עמדות, דעות ומחשבות.... אם כולנו היינו חושבים אותו הדבר וכולנו הינו יודעים את אותם דברים אז לא היה לנו על מה לדבר

9ball master

New member
אני מבין ש...

התכוונת אלי, נכון? (בכל זאת שרשרת את התגובה שלך להודעה שלי.....) רציתי רק לדעת אם אתה שואל שאלה או קובע עובדה?

9ball master

New member
מעניין ש..

איך שכותבים כאן דברים שלא מתאימים לאיגוד, מתעוררים להם כל מיני סוכנים רדומים ומתחילים לתקוף.... ואתה יודע מה, כן אני מתוסכל, אני מתוסכל שאין מועדון אחד בארץ שמחזיק ציוד איכותי שמתוחזק ברמה סבירה, אני מתוסכל שאין שולחן מפולס אחד בארץ!!!, אני מתוסכל שעושים טובה שמדליקים מזגן באמצע אוגוסט... אני מתוסכל שאין תחרויות שמאורגנות ברמה נורמלית שהיו גורמים לי לרצות להשתתף.... אני מתוסכל מהיחס והזלזול, מחוסר המקצועיות ואופן ההתנהגות של הגורמים שקשורים לניהול הענף הזה.... מתסכל אותי גם העובדה שהשחקנים מעדיפים לעצום את העיניים ולשתוק ולא לעשות כלום בנידון כי זה ידפוק להם את הסיכוי לאיזו נסיעה מגוכחת לחו"ל (שתמומן מכיסם הפרטי בכל מקרה.....) גם מעצבן אותי שאותם שחקנים חושבים שאני הכותל המערבי ובאים לבכות אצלי במקום להתלונן אצל מי שהם צריכים, כדי שזה לא יפגע בהם בעתיד... מדהים איך שהשחקנים מפחדים מהאיגוד הזה.... אני מקווה שלקראת השנה החדשה שתבוא עלינו לטובה, נזכה לראות שינויים מאירי פנים, אך מתסכלת אותי עוד יותר הידיעה שזה לא יקרה... אם כל זה לא היה מתסכל אותי אז כנראה שספורט הביליארד לא באמת היה מעניין אותי....

9ball master

New member
תשובה

ביליארד זה שם כללי לכל המשחקים פול זה שם כללי (סלנג) למשחקי ביליארד כיסים כמו 8ball, 9ball, סטרייט פול ועוד....

torso2

New member
אין כזה דבר שאלה של טמבל...

ביליארד הוא שם כולל לכל ענפי הספורט השולחניים הכוללים כדורים ומקל בו מכים בהם, כגון סנוקר/פול/קרמבול וכו'.. לכל משחק יש את החוקים שלו ולעיתים יש גם שוני בגודלם של הכדורים, השולחן, הכיסים וכו'.. פול כמו שאמרתי הוא רק אחד מתוך מספר הענפים (והוא בעצמו מתחלק לכמה סוגי משחקים כמו 8ball או 9ball) הנה הסבר קצר מאוד על המטרות במשחקים השונים: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%93

למעלה