שאלה של מתחילים:)

האמיתית

תגידי, איך אבא שלך מגיב כשחמותך פותחת עלייך פה לידו
אני מאוד מקווה שהוא משתיק אותה, כי אני יודעת שזה מה שאבא שלי היה עושה. אין מצב שמישהו ידבר על הבת שלו והוא לא יוציא לו את שתי העיניים

אבא שלי משתיק אותה ואמר לה

שאת מה שהיא אומרת לו שתגיד לי כי אני הכתובת ושאני מזמן לא שומעת לו אבל כל פעם מחדש היא פונה אליו כנראה היא חושבת שאני בת 16

אבא שלי הפסיק לעשות לה כבוד

ממזמן. הוא יודע כמה אני סבלתי ממנה, אז הוא לא רואה אותה ממטר. ולדעתי אבא שלך לא ממש משתיק אותה, כי הוא צריך חד וחלק להגיד לה שאם את התנהגת אליה לא כראוי סימן שהיא גרמה לזה, כי הוא מכיר אותך ויודע שלא תפגעי באף אחד בכוונה. והוא חייב להבהיר לה שאין סיכוי שבעולם שהיא תוכל להשמיץ אותך בפניו והוא ישב ויקשיב. כי אם אבא שלך מקשיב לשטויות שלה, אז זה נותן לה גב להמשיך ללכלך עלייך גם במקומות אחרים.

הוא משתיק אבל הוא לא רוצה

לריב איתה כי ככה הוא יודע שיהיה לי יותר רע איתה ותביני סבתא של בעלי נפטרה אז אבא שלי בא לנחם והם תפסו אותו לא חוצפה ראבק מה יש לכם בראש וזה עוד כלום סבלתי מהם הרבה עוד דוגמא קטנה לפני החתונה בעלי היה בריב אם אח שלו ואז עברנו בחצר ודיברתי עם בעלי ואמרתי לו מה אתה בכלל מתייחס אליו אל תתייחס בכלל ואח שלו שמע את זה עשה מיזה סיפור מה אני מתערבת ולא רצה לבוא לאירוסין באותו יום של האירוסין עשינו אצל הורי אחרי שהכנו הכל וכל המוזמנים הגיעו חמתי מתקשרת לבעלי ואומרת שהם לא באים למה כי אח שלו לא בא אז אף אחד לא הולך ואח שלו יבוא בתנאי שאני עוד התנצל בפניו מבינה ואני כמו טמבלית התקשרתי אליו ואז הם באו את מבינה בגלל שהאח לא רוצה לבוא אז אף אחד לא רוצה לבוא בשביל בעלי התקשרתי אליו אבל אנשים הכינו ואתם ככה עושים אז את מבינה מה אני סובלת איתם וזה עוד קמצוץ

ל א ו

New member
תסגרי את האוזניים ובכלל אל תקשיבי

למה שהיא אומרת - היא נשמעת כמו חולת נפש אמיתית

ל א ו

New member
לא חובה!

וגם אל תחכי שזה יקרה! תמשיכו עם היחסים שיש לכן, פשוט יש כאלו כשהופכים למשפחה אז נראה להן שהכל מותר, גם מצד החמות וגם מצד הכלה-לא לקחת כלום כמובן מאליו וברוכה הבאה

גליתrt

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

אצלי, היינו בקשר מצוין לפני החתונה שהלך והתחזק אחרי.. ולאחר הולדת הנכד בכלל היא אמא וסבתא שלי ושלו... והיום אנחנו החברות הכי טובות בעולם!! שלא ייגמר לעולם.

גליתrt אולי את כלתי - זה בדיוק מה

שקרה לי עם כלתי . היינו ביחסים טובים לפני ואחרי החתונה אבל אחרי שנולד הנכד נוצרה בינינו מערכת יחסים קרובה מאוד, היא מספרת לי דברים שאפילו לאמא שלה היא לא מספרת. וכמו שביקשת אני מאחלת לך שלא יגמר לעולם!!.

ברוכה הבאה , טוב עם תשאירי אותה

מחוץ למקרר זה עלול להתקלקל וגם עם יעבור התאריך האחרון לשיווק אז זה מתקלקל מעצמו הכי טוב להקפאי כך גם עם התאריך עבר עדין ניתן לשישמוש

כמה אני שמחה לשמוע

זה כייף לשמוע מה שנותר לי זה רק לקנא ולאחל לך שירבו יחסייך עם החמה

אמיתית עם התכונת אלי אז אוכל

לומר לך שביני לבין החמות שלי אין בכלל יחסים הם מוקפאים וזה הכי טוב אל תעשי לי לא העשה לך והכי טוב זה להתרחק מסיפורים שמביאים מבחוץ תלמדי לא להקשיב להם ואפילו להיות קצת גסת רוח ולעצור את אלו שבאים עם הסיפורים היה לך יותר טוב תאמיני לי

אדית האחת יש לי שאלה אלייך

אם היית שומעת שחמתך אומרת נגיד לאבא שלך או לגיסתך או לאחד מבני המשפחה שאת לא מטפלת טוב בילדים שאת מזלזלת בהם שאת זבל ואת ואת ואת וזה מרגיז וזה דברים לא נכונים ודברים חמורים כמו שהילד לא עושה חיסון וכל מיני דברים שמלחיצים הורים למה או שהילדים לא מגיעים אלייה וכל מיני כאלה היית שותקת היית יושבת בשקט ולא מתעצבנת לא נראה לי

עם אבא שלך מקיר אותך טוב

הוא כבר ידע איך להתיחס לסיפורים של חמותך וידע לא להאמין לה דיבורים לא עולים כסף אבל העצבים עולים בבריאות כמה שפחות להתיחס כך יותר טוב את מקירה את אלו שניתפסות כמה פעמים עם סיפורים מופרחים ? מה חושבים אלהם ? סתם מדברת שטויות המיסקנה משהוא מסובב לה לזה את צריכה להגיעה עם חמותך האמת בסופו של דבר יוצאת לאור אני שתקתי הרבה שנים ונתתי לה לדבר ולהגיד מה שהיא רוצה עד שיום אחד העמדתי אותה מול כולה המשפחה זה היה לאחר שזרקה איזה שטות והתעצבנתי ואני אמרתי לה שהיא שקרנית טוב יש איזה גן במשפחה פגום של שקרים ולא היתה לה ברירה להודות בכל הסיפורים שהפיצה עלי שהיו שיקרים מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אפילו בספרים לא שומעים דברים כאלו מאז כולם מתיחסים אליה בערבון מוגבל עם הסיפורים שלה ונותנים לה להגיד מה שבא לה

אני הייתי עונה ../images/Emo15.gif

לה בפרצוף ובשקט בלי להרים את הקול " זה מה יש!!!! אם מוצא חן בעינייך ואם לא. את גידלת את הילדים שלך ואני מגדלת את שלי איך שנראה לי."

חלילית1

New member
אני הייתי מתעלמת - עם מי יש פה

לדבר??? לפי מה שהאמיתית מספרת כאן הרי מדובר באשה שמעוניינת לסכסך ובדבריה מנסה לעורר תשומת לב - לא נתייחס - באיזשהו שלב זה יפסק... ככה אני עשיתי!!!

למעלה