שאלה של מתחילים:)

yulinka

New member
שאלה של מתחילים:)

יש לי שאלה...האם החמות הקלאסית המעצסבנת הזאת הופכת להיות כזאת רק אחרי שאת מתחתנת עם הבן שלה? :) פשוט אני ביחסים ממש טובים עם אמא של חבר שלי ואנחנו עומדים להתחתן עוד שנה בערך האם אחרי החתונה היחסים פתאום יתקלקלו?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זה מאוד שונה ותלוי באופי החמות (ובאופייך כמובן) מי כמוך מבינה שלכל מטבע שני צדדים פעם את כועסת ופעם את עצובה ופעם את שמחה וכו' כך גם ביחסים בין הבריות. (וכמובן שאין יוצא מן הכלל כגון החמות) הרבה הצלחה בהמשך ושיהיה לך במזל

חמותי ואני היינו חברות ממש טובות

לפני החתונה, ואחרי החתונה העניינים עוד לא השתבשו כ"כ אלא לאחר שילדתי את בני הבכור.אז היא הפכה למפלצת. וחוץ מיזה זה מאוד תלוי באופי כמו שכבר כתבה לך סיגליהיא.

עצמית

New member
yulinka ברוך בואך../images/Emo140.gif

לא יכולה לייעץ לך מגבוה כי אני במצבך, פחות או יותר, אבל קשה לי לדמיין שיחסים שפויים מתהפכים בין לילה. לא חושבת שזה חייב להיות ככה. (אבל אולי עוד אלמד את עובדות החיים הכואבות) בהצלחה לך

חלילית1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תקווי שימשיך כך - כמו שאמרו כאן - תלוי בשני הצדדים. צריך להשתדל לנהוג באיפוק ולא להתקרצץ אחת לשניה. בהצלחה!!!

אצלי היה קצת הפוך

כשהייתי חברה של ה-X לא ממש קיבלו אותי בהתחלה בגלל כל מיני סיפורים לא נכונים ששמעו עליי
קצת לפני החתונה הוצע לנו להתגורר אצלה ע"מ לחסוך כסף ומהרגע שעברנו אליהם היחס השתנה, חמותי הפכה להיות לי כמו אמא ועד היום אני אוהבת אותה ומקווה שאם בעתיד תהיה לי חמות נוספת, שתהיה בדיוק כמו הקודמת
כנ"ל עם גיסתי, שאליה התחברתי כבר מהרגע הראשון שנפגשנו ועד היום אנחנו חברות טובות למורת רוחם של כמה אנשים צרי עין ולב....

עציון

New member
יולינקה. אצלי כבר מהרגע הראשון

שהיא ראתה אותי. הרבה הרבה לפני החתונה(והתחתנו אחרי 3 חודשי הכרות)היא היתה מאוהבת בי. עד כדי כך שהמילים נעתקו מפיה עד היום.....

../images/Emo4.gifכמה אני מקנא בכם

הלוואי עליי כבר להסתדר אם חמותי .... אם אספר לכם על מה שהיא עושה לא תאמינו שקיים דבר כזה

היי בנות טוב תשבו ולא ליהיות

מזועזעות מימה שאכתוב....וכמובן לא ליהיות במטח
היה לבת שלי יום הולדת אפילו חמתי לא התקשרה להגיד מזל טוב חודשיים אחר כך לבן שלי היה יום הולדת לא התקשרה גם אליו והיא טוענת שהיא מתה עלייהם הילדים שלי היו חולים עם שילשולים והקאות נאדה לא התקשרה אלייי לשאול מה שלומם הרי אני איתם בבית אז למי התקשרה לבעלי שהוא בכלל בעבודה שמאיפה לו לדעת מה איתם דבילי לא????? זה לא הכל סבתא של בעלי נפטרה אז מין הסתם אבא שלי הגיע לנחם אותם וחמתי התחילה לשפוך תכל הבת שלך ככה וככה והתחילה לפתוח דברים לא נכונים וזה לא פעם ראשונה ... חמתי התחילה להגיד שאני מזלזלת בילדים שהיא קונה להם בגדים ואני לא מלבישה להם וזה כמובן שקר היא לא קונה :) ושאני לא מביאה אלייה את הילדים רגע אין לילדים האלה בית :)))))) וכל מיני דברים מה אתם אומרים על מה שכתבתי איך אני אמורה להתנהג אה ו.... חמתי דיברה עם בעלי ואמרה לו שהיא רוצה להשלים איתי אבל מה היא מחכה שאני אבוא אלייה היא השמיצה אותי סיפרה עליי דברים קשים ולא נכונים ועוד אני צרכה לבוא אלייה נו ????????

חלילית1

New member
וואו, נראה לי שנמצאה אחותה התאומה

של חמותי...
אני חיה בתוך סיפור ממש זהה!!! רוצה עיצה שימושית? אל תשמעי מה היא אומרת!!! אמרה? שתגיד... את לא שמעת ולא ידעת. אם היא רוצה להשלים - שתבוא אליך. תנסי לא לקחת קשה את הדברים.

לקחתי קשה אפילו ים של דמעות

זלגו ים של עצבים עד שהגעתי למצב שהשלמתי עם המצב והתרחקתי ממנה לגמריי לא מגיעה אלייה פתאום אמרה לבעלי שנמאס לה מהריחוק הזה ושהיא רוצה להשלים אבל מה שאני אבוא אלייהה מבינה היא מכינסה לבן שלי בראש שאני אגיע שהיא רוצה להשלים משחקת אותה עצבנית לידו כדאי שישכנע אותי להשלים איתה ואני לא עשיתי לה בכלל רע לא רבתי איתה לא כלום פשוט התרחקתי והיא פתאום רוצה להשלים הרי עוד כמה חודשים זה שוב יחזור אז אני אומרת עד שהשלמתי עם זה למה שוב להכנס לזה

האמיתית../images/Emo140.gif

אם היא רוצה להשלים , אז שתעשה את הצעד הראשון. אני "השלמתי" עם חמותי מתוך כבוד לבעלי שהחליט לחדש עימה קשר. אבל היא יודעת שאני יכולה מהר מאוד להשפיע עליו שינתק קשר .אז היא נזהרת! אם בעלך יעמיד את אמא שלו במקום,ויראה לה שהוא תומך בך ,לא משנה מה,אז תיאלץ להיות בסדר כדי לא להפסיד אותו ומכך גם לא להפסיד את הנכדים ולהרוויח אותך. {בעלי תמיד תמך בי לידה , גם כשחשב שאני טועה. אח"כ כשהיינו מדברים הוא היה אומר לי שלדעתו טעיתי .אבל הוא אף פעם לא נתן לה פתח להגיד עליי משהו רע. להיפך , כשהייתה מתחילה הוא היה אומר לה שהיא לא מגיעה לקרסוליים של אשתו אז שתשתוק} וחוץ מיזה טוב מאוד שלמדת לחיות בשלום עם המצב כי זה יכול להטריף ההתעסקות בזה{ מנסיון}

למעלה