שאלה של מתחילים

Chatulim

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכולכם תהיתי היכן אוכל לשים ידי על הטקסטים החשובים והבסיסיים הנוגעים למאגיה, ויקה וכיוב' על מנת ללמוד ולהתחיל למצוא את דרכי, וזאת באמצעות השאלה ולא רכישה (שכן כמות הספרים עצומה ולפשוט רגל אין באפשרותי). תודה

Envenom

New member
תשובה

ראשית, יש אתרי אינטרנט רבים המציעים טקסים פשוטים יחסית, מדיטציה בסיסית, תרגילים לפיתוח היכולת האישית, וכו'. דברים כאלה ניתן גם למצוא במאמרי הפורום. שנית, יש הרבה מאוד ספרים מאוד טובים למתחילים, ואין כלל וכלל צורך לקנות את כולם. כמובן שכמה שיותר ספרים שתקרא בנושא תקבל יותר חוות דעת, יותר מידע, יותר "חוכמה" כביכול, אבל בהחלט אין צורך לקנות את כולם. רובם ככולם, אגב, כתובים באנגלית. ספר ממולץ לדוגמא: Modern Magick

Chatulim

New member
תודה, אני אכן משוטטת באינטרנט

כבר מספר ימים וכותבת לפני כל אינפורמציה רלוונטית. מצאתי קורס מתחילים שנראה רציני באתר witchschool, אשר במשך שנה אמור - יחד עם קריאה כמובן - לתת לי כלים מאוד בסיסיים. אשמח חוות דעת ממי שמכיר את האתר והקורס.

Chatulim

New member
עדכון

החלטתי לקנות ספר ואכן קניתי בחנות קיטארו הנפלאה. הגעתי מלאת חששות ואני חייבת לציין שההרגשה והיחס מדהימים, והחששות זוכים להבנה. החלטתי שבאנטרנט אתמקד בחומר רקע (מיתולוגיות, ספרי צללים וכיוב') אבל שקורס רציני אעשה בעזרת ספר פיזי שאוכל להחזיק אותו ולהתחבר אליו. תודה על עזרתכם!

Chatulim

New member
תודה! והספר הוא

the inner temple of witchcraft. יחד איתו המליצו על הספר הנוגע לצבעים וכשפים של באקלנד (שכחתי את שמו כרגע). הדבר היחידי שאני מתלבטת זה אם לעבוד איתו במקביל, או שמא להתרכז בקורס של השנה בספר הראשון וחומר רקע באינטרנט (היסטוריה, מיתולוגיה, ספר הבשורה וכיוב' - אם כי לא בכיוון של וויקה) ואת הספר הזה להשאיר (אם כי נראה לי שיש בו דברים שהם יותר בסיסיים מאשר השלבים המתקדמים יותר של הקורס בספר). אשמח לשמוע דעות וביקורות. תודה

למעלה