שאלה של מתחילה..

תרגילים למיקוד המחשבה ותרגילי ריכוז

אני עשיתי תרגיל למיקוד המחשבה מאתר 'מיסטיקה וכישוף'.. אני הבטתי ברמקול, ודמיינתי איך הוא מחליף צבעים. זה כיף!, זה עבד!.. אני ראיתי כמו מן ירוק כזה (קצת זוהר כזה..) שמתחיל לכסות לאט-לאט את הרמקול!.. שייוואוו! ויש עוד תרגילים מאתר 'מיסטיקה וכישוף' וגם תרגילי ריכוז, ולא רק למיקוד המחשבה.. ואח"כ אני אעשה תרגילי ריכוז מאתר 'בית הרוחות'.. וזה מממש אבל ממש כיף לעשות את כל התרגילים הללו!!....

neophile

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אני חושב שיש בפורום כאן קונסנזוס דיי רחב, שעדיף להמנע מבית הרוחות לחלוטין . כל הכבוד על התירגול , אני ממליץ לך בחום לתעד את החוויות שלך . זה מאוד יעזור לך ,אין לך מושג כמה תלמדי מזה שתקראי את החוויות שלך עוד כמה שנים . לגבי הכתיבה, זה יהיה טוב אם לפני שתתחילי בתירגול מסויים, תכתבי הקדמה קצרה לתרגול, מה את מתכננת לעשות וכו'.

ספר צללים, נכון??

אתה מתכוון לספר צללים, נכון?? אם כן, רק תדע שיש לי=) זו מחברת ספירלה גדולה ושחורה עם ציור של אישה לבושה בשחור=) אני כותבת שם את תרגילי הריכוז שאני עושה (כולל תרגילי מיקוד המחשבה), אבל אין במחברת הרבה דפים.. כך שאני קונה מחברת חדשה.. אה, ו.. תודה על ה'כל הכבוד'

אה, ובנוגע למטה

חיפשתי קצת מידע על המטה שהכנתי=) וזה מה שמצאתי=): המטה הוא אחד הכלים החשובים ביותר ואך גם המרכזים יותר הוא מסמל את האש או את האוויר (אני מזל תאומים, ומזל תאומים מסמל את האוויר, לפי מה שקראתי) הוא גם משמש לזימון האנרגיה. את המטה אפשר לקנות או לעשות מענפים של עץ אלון או עץ של תפוחים=) אני עשיתי מענף של עץ תפוחים..=) צבעתי אותו ושמתי נצנצים..

neophile

New member
לגבי התאמות

אני לא ממליץ לך לייחס חשיבות מרובה להתאמות(כמו תאומים זה אוויר) אלה אם את מוכנה ללמוד את הנושא בצורה מקיפה. עם המטה תעשי מה שעשית עד עכשיו , זה יוסיף ...למרות שאי אפשר לתאר את זה במלים בדיוק. תזרמי עם התחושות שלך ואל תתני יותר מדי קרדיט לכל מני מאמרים שאת מוצאת ברשת . זאת החוויה שלך שיש לה הכי הרבה חשיבות.

אהמ אהמ אהמ..

תוכלו לשלוח לי באי.מייל כישופים, טקסים לחשים ושיקויים?? הנה האימייל שלי: [email protected] _________________________________________________________________ לוב - סאמר!

gwizard

New member
להילה ולכל שאר חברי הפורום !

אנשים, אני קראתי את כל ההודעות פה ונוצרה לי ההרגשה המרה של גועל. למה לזלזל ? למה לענות בעקיצות ? למה לא להיות קצת יותר בני אדם ? אתם הדוגמה הקלאסית לישראלי המכוער שמסתלבט על זה שנתפס חלש ממנו. אז יש לי חדשות עבורכם ! אני אישית הייתי מעדיף לקחת אותה בתור תלמידה על פני כולכם ! לסאמר: שלום וברוכים הבאים לפורום. קודם כל, כל הכבוד לך על היוזמה, ההשקעה והתעוזה. שנית, מטה אחד מן הכלים החשובים במאגיה ושימושיו משתנים בהתאם למסורת המאגית בה את נמצאת וגחמה אישית של המכשף. אני אישית משתמש במטה לריפוי, אך כמובן שניתן להשתמש בו גם לעבודה אנרגטית באופן כללי, הטלת מעגל, הטענת חפצים וכ"ו. אגב, עץ תפוח זה דווקא מעולה לכל הקשור לאהבה, אך נראה לי כי זה עדיין לא מעניין אותך בשלב זה.
אהבתי את רעיון הנצנצים. בהצלחה !

תודה=)

תודה לך=) ו..דווקא כישופי אהבה מאוד מעניינים אותי..חח.. אני אפילו חיפשתי עבור חברתי (לשעבר) כישופי אהבה, והיא עשתה כישוף נשיקה אך הוא לא עבד..בטח בגלל חוסר ניסיון..
אני מכירה המון המון כישופי אהבה=) אך ברגע זה זה לא מעניין אותי.. אתה יכול בבקשה ללמד אותי קצת דברים על כישוף? כל מני לחשים למתחילים וכל שאר הדברים לאנשים המתחילים בדרך המאגית??.. הנה האי.מייל שלי: [email protected] אני אשמח מאוד אם תלמד אותי!.. כי זה מאוד מאוד מאוד מעניין אותי..! לוב - סאמר.

gwizard

New member
על לא דבר

קודם כל הרשי לי לומר שכרגע אני לא מחפש תלמידים ובטח שלא עוזר באימייל. שנית, כדי לספק את צורכי החוק בישראל ואת העקרונות האישיים שלי, אני לא אלמד אדם שלא מלאו לו לפחות 18 שנה. הדרך שלי היא יותר מדי מעורבת בדת וזה סותר את החוק של "לא להמיר דתו של קטין" שאני לוקח מאוד ברצינות. את מוזמנת לשאול דברים כאן בפורום ולהשתתף בדיונים.

יש לכם לחשים ל..

אני צריכה לחש להגנה.. אני מכירה רק 2, ואני רוצה עוד לחשים!.. אתם יכולים גם לתת לי כל מני לחשים\כישופים\טקסים למזל טוב?? ממני - סאמר.

RainBird

New member
יש איסור בקשת לחשים בפורום. נא לקרוא תקנון בבקשה.

Elfon

New member
ברוכה הבאה סאמר ובהצלחה.

אלון יש כזה חוק שמונע ממבוגר להמיר את דתו של קטין? :X פאק איזה מזל שאני עוד מעט בן 18...=[

שאלה..

גביע אני כבר יודעת איפה למצוא
בולין.. איפה אני אוכל למצוא בולין?! תסבירו לי בתגובה!
מטה כבר יש לי
ספר צללים כבר יש לי
נרות אני כבר יודעת מאיפה לקנות
תכשיטים של מכשפות אני כבר יודעת מאיפה לקנות (מקיטרו)
מאיפה אני יכולה לקנות פנטגרם? תסבירו לי בתגובה
ואיך לעזעזל עושים מזבח??..תענו לי בתגובה

ebony

New member
קניות וכאלה

בולין , תכשיטים, פנטגרם אם את רוצה לקנות הקישור הבא יעזור לך. http://www.natalie-shop.com/ בקשר למזבח שולחן קטן או שידה ומניחים עליו את הכלים הטיקסיים שלך אפשר גם צלמית של האל או\ו האלה שלך במידה ויש כזאת. אין מתכון לדברים האלה צריך לפעול לפי ההרגשה חן

אין קיטרו.

נסגרו לפני מעט יותר משנה. לגבי מזבח,את יכולה לעשות אותו על גבי כל שולחן או מדף שייועד רק לזה.

בנוגע לאל\אלה שאפשר לשים על המזבח..

אני לא ממש מאמינה באלים, אבל יש אלה אחת האהובה עליי מאוד!

למעלה