שאלה של מתחילה..

שאלה של מתחילה..

אני רק מתחילה בכל העניין הזה של הכישופים! אני בסך הכל עשיתי כישוף של משאלה ועוד כמה כישופי משאלה.. ואני קצת פוחדת לעסוק בכישוף! והנה השאלה שלי!: אני לקחתי ענף קטנטן (20 ס"מ) של עץ תפוח, צבעתי אותו בכל מני צבעים ושמתי עליו נצנצים, כדי שהוא יהיה מטה.. אז.. מה אני יכולה לעשות עם מטה?

RainBird

New member
סתם מתוך סקרנות, מה ההורים שלך חושבים על העיסוק המאגי שלך? תזהרי ממשאלות, הן נוטות לנשוך. וההכי חשוב, הנצנצים!!! זה לא יכול להיות מטה מבלי נצנצים!!! אלון, תציל אותי.

אונתן

New member
היא רק בת 11...תחוסי...

(אמר הפעור בן ה16) ....אני לא מאמין גדול אבל בשביל הנצנצים גם אני חושב להכנס לזה....

PurpleFilth

New member
בקרוב יתחילו להטריד אותך שאלות

אחרות, כמו "יש לזה גם את אותו טעם?" או "מעניין איזה מהם עדיף להסניף ואיזה לעשן..." או "מה הולך טוב יותר עם שמלת ערב?"

neophile

New member
sweet

.. אז.. מה אני יכולה לעשות עם מטה? מה שעשית עד עכשיו , רק עם נצנצים

ברור!

גמאני הייתי שמה על זה נצנצים!.. אני שמתי על זה נצנצים כסופים!.. זה כל מה שהיה לי.. אם כבר הייתי שמה גם נצנצים ורודים.. אבל עוד מעט קונים לי ואני יקשט את המטה!

ישש!..

הנצנצים על המטה שלי התייבשו! והתוצאה - מושלם!.. אה, ובנוגע לשאלה של RainBird , אני לא סיפרתי לאבא שלי על זה שאני מתעסקת במאגיה..! רק לאמא שלי..! היא קוראת את העתיד בקפה!

neophile

New member
זוהמה, למה להתקיף?

אני באופן אישי הייתי נזהר ממישהי שיודעת לעשות קסמים עם נצנצים

עוד שאלה!..../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

אני רוצה לקנות ספרים על כישוף..! אתן מכירות\אתם מכירים ספרים?? אבל רק בעיברית..חחחח...

שאלה חשובה.

או.קיי.. מה ההבדל בין וויקה למאגיה??.. מאגיה זה מילה נרדפת לכישוף??.. וסליחה על הבורות שלי (המבין יבין - אחרי שיקרא במילון..חח)

RainBird

New member
אמרתי לך לשרשר! כ"כ קשה לכתוב את השאלות שלך באותו שירשור תגידי לי?

RainBird

New member
לכתוב את כל השאלות שלך בהודעה אחת. או, אם יש חדשות, להצמיד אותן בדרך תגובה להודעות שכבר פתחת.

neophile

New member
מאגיה ווויקה

אם את רוצה את יכולה להתחקות אחרי המקור של המילה "מאגיה" כיום היא משומשת כדי לתאר מגוון של פראקטיקות מכל העולם(כשלכל תרבות יש לרוב שם משלה לעיסוק ומניפולציה של כוחות נסתרים, בשפה שלה) במובן הזה מאגיה זאת מילה נרדפת לכישוף. וויקה זאת דת שהתפתחה במאה האחרונה בד בבד עם ההוצאה לאור המחודשת של כתבים של מסדרים מאגיים רבים לציבור הרחב. ההחייאה של הידע המאגי באה בד בבד עם ההחייאה של המסורות והדתות הפאגאניות. לכן הקשר ההדוק, אבל חשוב להדגיש שיש הבדל .

למעלה