שאלה של מתחילה

קטניפ

New member
אם את רוצה משהו שישמש אותך

גם לבד וגם יחד עם בעלך ויברטור לגירוי דגדגני יכול להיות פתרון מצוין עבורך.
הייתי ממליצה לך לגשת לחנות לאביזרי סקס ולגעת פיזית במוצרים כי לא כל אחת אוהבת מגע של חומרים מסויימים, או סוגי רטט מסוימים.

Aיש

New member
לא מבין מה מביש בזה

יש אחד משני סנריויים:
א. מתביישת מעובדי החנות - הם עובדים שם, ולך יש מה להתבייש (לא שלעבוד בחנות סקס זה מבייש אבל אם כבר מבין השניים)

ב. שתפגשי שם משהו שאת מכירה, הוא נמצא בחנות סקס כנראה שהוא יהיה עסוק בזה שאת רואה אותו. המצב הדדי.

קטניפ

New member
אם את גרה במרכז

את יכולה ללכת לסיסטרס בנמל ת"א. החנות נמצאת במתחם נשי ובחנות יש מוכרות בלבד והאווירה נעימה ומאוד פתוחה ומסבירת פנים.
את לא חייבת לקנות שם אבל זו דרך מעולה להתרשם פיזית.

סיסטרס מעולים!

ומאוד מאוד נעים ונוח לשאול שאלות את המוכרות שם.

אני הזמנתי כמה פעמים באינטרנט והתאכזבתי.
קשה להבין את הגודל וטקסטורה מתמונה. תמיד עדיפה התרשמות אישית בחנות.
ואגב, ממליצה לך לא לקנות בזול. ויברטורים זולים מסין מתקלקלים מהר ולא שווים את הכסף.

Aיש

New member
באופן אישי לא יצא לי להיות

אבל גם חברה שלי ממליצה

מכיוון שלא ענו על השאלה המקורית שלך

מה ההבדל בין דילדו לויברטור - שניהם מיועדים להחדרה פנימית, לדילדו מראה מציאותי יותר, קרוב יותר לזין אמיתי, חלקם מעוצבים עם ביצים. ויברטור לא. זה כל ההבדל.

לחלק מהויברטורים יש גם חלק נוסף שמיועד לגירוי הדגדגן ולחלקם לא. לדילדו בד"כ אין התוספת הזאת.

כמו שאמרו לך כאן כבר מכיוון שרוב הנשים לא גומרות מחדירה או מחדירה בלבד, הכי טוב לגמירה לבד זה פשוט רוקט פוקט קטן או כדור רטט שמגרה את הדגדגן בלבד.

משהו שיוכל לגרום לך הנאה בעת החדירה כשאתם יחד - זה גם טבעת רטט שבעלך מלביש על עצמו והיא מגרה לך את הדגדגן תוך כדי החדירה. יש טבעות רטט שמיועדות לגירוי הדדי - גם שלו וגם שלך

ואין צורך להתרגש או להתבייש. אם לא יודעת מה מיועד למה - פשוט הכנסי לחנויות אונליין וקראי את ההסברים או הגיעי לחנות פיזית ושאלי את המוכרים/מוכרות. בשביל זה הם שם.

אני רק שאלה...

לפני שמזמינים ורוכשים מוצרים חדשים לחנות , נותנים לך לעשות עליהם סיבוב או שישנן דוגמיות ?

חופ שיה

New member
נכן , שניהם מיועדים להחדרה.

לשני החורים.
אבל, ההבדל המהותי בין ויברטור לדילדו הוא :
שלויברטור יש מנגון של רטט (סוללות , הטענה וכד') ולדילדו לא.

לא לכל הויברטורים יש מנגון רטט

כלשהו, להרבה אך לא לכולם. ההבדל המשמעותי למיטב ידיעתי הוא אכן בצורה. כמובן יתכן שאני טועה, עניתי מהידע שלי בלבד

את צודקת בנוגע למשמעות המילה

ועדיין לגבי הגדרות של יצרנים בתעשיה, אלו ההגדרות שאני מכירה. אלו ההגדרות של היצרנים והמפעלים. למה עשו את ההפרדה הזאת וכן הלאה, לא מכירה את ההיסטוריה של זה.

שוב - אני לא מתווכחת אלא בפשטות חולקת

את המונחים שאני מכירה מהיצרנים. השמות שאחרי זה נותנים למוצרים בחנויות זה עולם ומלואו וקשור מן הסתם בעיקר בשיווק ולא בשם "האמיתי" של המוצר.
אבל בכל מקרה אני לא חושבת שזה כ"כ משנה לצורך הדיון של השואלת - מה שחשוב לה לדעת זה שיש רוטטים ויש לא רוטטים ממגוון אדיר של חומרים וצורות והכי חשוב שתמצא מה שעושה לה טוב, לא?

למעלה