אחלה גישה לחיים
L lonly9 New member 26/11/13 #23 בעלי נוראי, לא עושה כלום אני לגמריי מתובכלת מינית הפעם האחרונה שלי הייתה לפניי חודש + ואין לי שום אביזר לעצמי ממש עצוב לי
בעלי נוראי, לא עושה כלום אני לגמריי מתובכלת מינית הפעם האחרונה שלי הייתה לפניי חודש + ואין לי שום אביזר לעצמי ממש עצוב לי
ק קטניפ New member 26/11/13 #24 אם את מדברת ברצינות הייתי מציעה לך לשאול את עצמך האם ויברטור הוא אכן הפתרון לבעיות שלך.
ק קטניפ New member 27/11/13 #68 אורגזמה עצמית לא תפתור לך את בעיות הנישואין שלך, שכרגע נשמע לי שהן בוערות יותר.
ה המכשפה הלבנה New member 26/11/13 #27 אואה..... יקירתי את בצרות, אם אחרי שנת נישואין אחת וכל כך צעירה את מבינה שבעלך נוראי בתחום הזה..... מה אגיד לך? או שתלמדי אותו מה ואיך עושה לך טוב, או עדיף לפרק כבר עכשיו, כי מכאן ועד בגידה וחיפוש אלטרנטיבות בחוץ הדרך מאוד קצרה.
אואה..... יקירתי את בצרות, אם אחרי שנת נישואין אחת וכל כך צעירה את מבינה שבעלך נוראי בתחום הזה..... מה אגיד לך? או שתלמדי אותו מה ואיך עושה לך טוב, או עדיף לפרק כבר עכשיו, כי מכאן ועד בגידה וחיפוש אלטרנטיבות בחוץ הדרך מאוד קצרה.
מ מה החזאי מבין1 New member 26/11/13 #17 ריד מי ליפס "I did not have sexual relations with that woman רק בתחת זו בגידה... תשאלי את סימו-רות!
מ מה החזאי מבין1 New member 26/11/13 #26 ציניות? ציניות???? מכל האנשים בעולם לומר עלי שאני ציני? שולח לך מסר.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 26/11/13 #29 נשמע לי שהבעיה שלך לא תפטר בויברטור.. מה עם לקנות ספר טוב ולשפר את המצב?
מ מה החזאי מבין1 New member 27/11/13 #30 וואו, יש לי המלצה מעולה על ספר אחד הספרים הכי טובים שקראתי. באמת. כשהבחור עודפם ישעמם אותך במיטה,קחי את הספר. הנאה מובטחת!
וואו, יש לי המלצה מעולה על ספר אחד הספרים הכי טובים שקראתי. באמת. כשהבחור עודפם ישעמם אותך במיטה,קחי את הספר. הנאה מובטחת!