שאלה של מתחילה

lonly9

New member
שאלה של מתחילה

שלום לכולם, אני נשואה שנה ולא ניסינו שום אביזרי מין
מה ההבדל בין דילדו לבין ויברטור?
יש ככ הרבה דברים ואין לי מושג מה מיועד למה.
אני רוצה משהו שיגרום לי לחוות אורגזמה גם ללא צורך בבעלי ובנוסף, משהו שיוכל לגרום לי הנאה בעת החדירה כשאנחנו יחד
תודה.

seymore butts

New member
אם את רוצה לחוות אורגזמה ללא בעלך

הייתי ממליץ לך להתחיל עם הרוקט פוקט, שלא מחדירים אותו כלל לכּוּס אלא מניחים אותו על הדגדגן והרטט עושה את שלו.

לגבי הנאה בזמן שאתם ביחד - באופן טבעי חור התחת שלך נותר פנוי, הייתי ממליץ לך לנסות משהו שנקרא באט פלאג (Butt Plug) - מחדירים אותו לתחת והוא בנוי בצורה כזו שהוא לא ייפלט משם בקלות. תנסי בתור התחלה לשכב על הגב כשהבאט פלאג בתוכך ובעלך חודר אלייך בתנוחה מיסיונרית.

In Limbo

New member
אחד הדברים המעצבנים...

אני מדמיין אותך

יושב על כיסא גדול, הרגליים הקצרות שלך מתנפנפות באוויר ובקולך הצווחני אתה מנסה לשכנע אותי לדחוף צעצוע לתחת.
תגיד, התמונה הזו עושה לך אאוטינג?

אני במסיבת חנוכה של הילד- איזה שיעמום אלוהים! (אייקון של גבר מתאבד)

lonly9

New member
לא הבנתי רגע

ממה שאני יודעת נוגודת הגי נמצאת ממש בהתחלה בדגדגן אז למה צריך ויברטור ארוך? לא מספיק משהו קטן?

seymore butts

New member
אני כתבתי שצריך ויברטור?

בשביל לגרות את הדגדגן מספיק אביזר קטן שנקרא רוקט פוקט. לא מכניסים אותו לשום מקום רק מניחים אותו על הדגדגן.
נקודת הג'י נמצאת בכלל בעומק הכּוּס. אין נקודת ג'י בדגדגן, כולו איזור שעיסויו/ ליקוקו וכולי מענג את האישה.

lonly9

New member
לא כתבת אני שואלת אותך אוף לא הבנתי כלום

אז אתה אומר שהפוקט הזה מספיק בכדי לגמור? לא צריך ויברטור?
כי יש ויברטורים כאלו שהם בצורת אצבע
בוא נגיד אני מעדיפה אצבעות מחדירה, אז מה יהיה לי טוב?

seymore butts

New member
לא אוננת אף פעם?

כדי לגמור לא חייבים להכניס שום דבר לכּוּס, מגיעים לזה מהר יותר על ידי גירוי הדגדגן (חיצוני).

כמובן שזה באופן כללי, כמעט אצל כל אישה שהכרתי הגמירה הייתה בוריאציה שונה, אבל הרוב הגדול אם לא כולן גמרו מגירוי הדגדגן.

lonly9

New member
כן, אבל זה היה לפני כמה שנים וגם

רק עם אצבעות ומהר מאוד התעייפתי, ולא נראה לי שגמרתי מזה

seymore butts

New member
וזהו? לא ניסית יותר ? התייאשת אחרי פעם אחת?

נראה לי שאת עובדת עלינו. אבל נזרום עם זה...

למעלה