לקטע של השביתה
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 11/12/08 #8 יש לי 12 שעות הפרש. זה פי 3 מהמינימום אני מרגיש ממש בר מזל.
B berta84 New member 12/12/08 #12 בומבה, אלי נמצא ימים א-ה עד הערב בספרייה קומה שלישית הוא אמר שאתה מוזמן במחשבה שנייה כולם מוזמנים!!!!! יאללה קאט-פייט!!!!!
בומבה, אלי נמצא ימים א-ה עד הערב בספרייה קומה שלישית הוא אמר שאתה מוזמן במחשבה שנייה כולם מוזמנים!!!!! יאללה קאט-פייט!!!!!
א אליהו ד New member 12/12/08 #13 ברטה בשביל מה זה טוב? אם את כבר אומרת דברים בשם אומרים תגידי את זה בקונטקסט שזה נאמר בו. לא לעניין הפעם.
ברטה בשביל מה זה טוב? אם את כבר אומרת דברים בשם אומרים תגידי את זה בקונטקסט שזה נאמר בו. לא לעניין הפעם.
B berta84 New member 12/12/08 #18 טוב ילד אני מצטערת, הצדק איתך למרות שאיך שאני מכירה אותך ואת בומבה גם ככה אין סיכוי למשהו מעניין שניכם מעפנים. לקשור ולהעביר לשירי שמיר.
טוב ילד אני מצטערת, הצדק איתך למרות שאיך שאני מכירה אותך ואת בומבה גם ככה אין סיכוי למשהו מעניין שניכם מעפנים. לקשור ולהעביר לשירי שמיר.
א אליהו ד New member 13/12/08 #28 זה דווקא הצד השפוי את הצד ה"שובב" אפשר לראות בקלטות של ניסויים בבית חולים טירה