שאלה של חדשה

sigalit33

New member
שאלה של חדשה../images/Emo53.gif

אז שוב אני רוצה להגיד כמה אני נהנית מהפורום וגם רציתי לשאול. עברתי עכשיו ל רשימת החנויות שיש כאן תחת 'מאמרים'. האם כולן חנויות של מידות גדולות?! אני מניחה שחלקן פשוט מחזיקות גם מידות גדולות וגם רגילות, אז עד איזו מידה החנויות האלה מחזיקות? הרבה שאלות...ותודה לכל מי שתענה. סופ"ש נעים וחמים, סיגלית

DREAM111

New member
היי סיגלית

החנויות הן חנויות במידות גדולות. ייתכן ויש כאלו שמחזיקות גם מידות רגילות/קטנות אבל כל מה שפורסם פה זה כאלה שיש להם מידות גדולות ברובן ובחלקן יש עד מידה 48 או עד 52.

sigalit33

New member
תודה

על ההבהרה. לצערי חנויות עד 48 (ואולי גם 52, תלוי בגזרה), לא יעזרו לי...
, פשוט רציתי לדעת לאן כדאי לי ללכת. שוב תודה ויופי של פורום
שיהיה סופ"ש נפלא, סיגלית

DREAM111

New member
הרשתות הגדולות הם כולם במידות

גדולות בבאזרים יש יותר מידות מגוונות.

החורזת**

New member
איזה מידה את צריכה?

יש רשתות שיש בהו עד 56 ואפילו 60. (למשל מתאים לי, עונות, לילית וורדה) הן לא מצהירות על זה אלאכותבות מספרים כמו 1, 2 וכו' עד 6. ותלוי בבד ובגזרה. למשל כשבבד יש לייקרה צריך לקחת מידה קטנה יותר.

sigalit33

New member
קודם כל...

...הבנתי שמגיע לך מזל טוב, אז יום הולדת שמח ומזל טוב
. לשאלתך, אני יודעת שהמידות משתנות לפי הגזרה, הבדים והחנות. אז במתאים לי, אני בדר"כ מידה 4+-, באמת תלוי מה, אבל כבר בטח הבנת שמידות הבניים של 44-8, זה לא בשבילי... תודה בכל אופן ושבוע נפלא, סיגלית

סיגלי אין מה לעשות צריך להתחיל

מאיפושו. הרימי הרגליים וקדימה. השופינג קורא לך. חנויות, קניונים, בזארים, שווקים. הכל הולך. או כמו שאומרות המוכרות - תתחילי למדוד אחרת לא תקני (אהבתי את הטיפ הנכון מאוד שלך. הבעיה עם הטיפ הזה שאת מוצאת את עצמך עם שבע מאות מכנסיים סגולים ונעליים במרקם טפט שלא תלבשי\תנעלי לעולם. לא שזה חסוחלילה מפריע לי לרכוש כמעט כל מה שמוצא חן בעיני. הפרטי שלי כבר מזמן ויתר על פריבילגיית מקום בארון ובויזה הפסיקו לנסות)

sigalit33

New member
צודקת לחלוטין...../images/Emo127.gif

...סימנתי לעצמי ביומן, יום שני אני בסיבוב שופינג!
ולגבי הטיפ, אני בדיוק היפך, בדר"כ עושה עבודת מחקר לפחות ברמת תזה עד שאני קונה משהו, בדרך כלל זה הדבר הראשון שראיתי ואהבתי. שבוע טוב!

orlu

New member
במתאים לי סחורה גרועה ביותר שלא

תעזי לקנות שם מכנסיים הם פשוט נוזלים מן הגוף בכל מידה חברותי ואני נידלקנו שם על דגם בעיצוב יפייפה אבל הבד נוראי קנינו והתאכזבנו אין אפילו למי לתת פשוט מכנסיים שלא נשארים על הגוףכך שאם זו המטרה אז בסיידר בהצלחה

את צודקת ב-10000%../images/Emo127.gif

זה פשוט בושה שלאופנת מתאים לי שראויה להיות לנו השמנות יש דברים גם לא יפים גם באיכות ירודה ו........... שרק מה שנכנס לקטגורייה של הריון שזה למעשה רזות-זו סחורה יפה!!!!!!!!!! למה לא להכין דברים יפים אלו לנו השמנות-פשוט לתפור בגדול-ענק למה???????????????????????????

DREAM111

New member
יעלי

טוב לגבי מתאים לי שכבר ממש לא מתאים לי מעל שנתיים לפחות בעיני באמת החלה להידרדר וההצלחה שלהם עלתה להם לראש. עצוב לי כלקוחה שלהם (לשעבר) שאחרי שהם "התעשרו" הם זנחו אותנו הנשים הגדולות והחלו לזלזל בנו. אני אישית מחרימה את מתאים לי כבר מעל שנתיים וזה בגלל השירות והיחס הנוראי בעיני של החברה כלפי מי שעשו את החברה הזאת שזה אנחנו הנשים הגדולות.

דרימוש' יקירתי../images/Emo41.gif

אז מאיפה כן תמליצי לי לקנות חוץ ממתאים לי ועונות קרייזי ליין-של זקנות ג'אמפ לרזות ממני אני גדולה.... ולילית תוקעת לפעמים מחירים בשחקים או שיש לה גם דברים לזקנות

DREAM111

New member
היי יעלי

תראי העונה הזו אני משוחדת כיוון שאת כל הקולקצית חורף שלי קניתי רק בעונות. בדר"כ אני קונה בעונות שרינה וורדה לילית. לפעמים מציצה בכל מיני באזרים למרות שבמידה שלי דיי קשה למצוא אבל לפעמים מופתעת בעצמי ומוצאת משהו שזה לרוב חולצות.

DREAM111

New member
היי אורלי שאלה לי

אם תכניסי תפר במכנסים הללו לא נראה לך שזה יעזור קצת
מצער אותי לקרוא שהסחורה היא כזו.

orlu

New member
DREAM111 זה ממש לא עניין

של תפר זה עניין של בד נוזל מהגוף בכל מצב אולי חגורה הדוקה הדוקה אולי תעזור

למעלה