שאלה של הקצפה

• פותח הנושא cstl
  • פורסם בתאריך

cstl

New member
שאלה של הקצפה

היי כולם,

התחשק לנו להתפנק במכונה שתעשה לנו קפוצ'ינו

החלטנו ללכת על מכונה של נספרסו, כי יש לנו עכשיו הזדמנות לקנות במבצע.
ראינו את הלטיסימה+ ואני אישית גם ניסיתי אצל חבר ודי אהבתי.
אבל אז ראינו גם את ה- U יחד עם אירוצ'ינו ואמרו לנו שההקצפה שלו הרבה יותר טובה ואיכותית.
מאחר ואנחנו זוג מפונקים די התלהבנו מהעובדה שהלטיסימה תכין לנו קפוצ'ינו בלחיצת כפתור.
ה- U + מקציף דורשת קצת יותר "עבודה"

אז באופן כללי, מה יש לכם לומר על שתי המכונות האלה?
ומה דעתכם על הבדלי ההקצפה? עד כמה הם משמעותיים?

תודה מראש

חשבתי הרבה....באמת...

תראו איך בשביל לעשות לנו "יענו" יותר קל עושים לנו ת'חים מעצבנים.
חלב זה פצצת סירחון וחידקים גם כשהוא סתם במקרר..

נתחיל מזה שאף רוכש נספרסו, לא נשאר בפורום הזה מספיק זמן בשביל שהחברים הקבועים שמתעבים נספרסו, יצליחו להבין מה הם מוצאים בשיממון חסר העשיה הזה... ולך תסביר כל פעם מחדש שקפה זה התחביב או המקצוע שלנו ואנחנו אוהבים את כלל .... פשוט כ----------------->ל הפאצ'קראי והליכלוך והעיסוק וההתעסקות שכרוכים בזה.
לא נגעתי ולא אגע בנספרסו , אם מחר בבוקר יעלם כל קפה שהכרתי עד כה מן העולם וישאר רק הנספרקסו, אני אעבור לשתות מרק עוף.

לא מבין מה זה הקצפה יותר איכותית, אם הקצף הגס והסמיך של האירוצ'ינו וחסר הקטיפטיות של הקצפת קיטור או ההקצפה בחאווה של הלטיסימה... את שתי המכונות, לא הייתי מעביר בסף דלת הבית שלי אבל ההגיון שלי דווקא אומר הפוך,שדווקא האירוצ'ינו יותר קל לניקוי ודורש פחות התעסקות מהמקציף של הלטיסימה
חלב מתייבש, חלב מחמיץ, הופך לבית גידול נהדר לחיידקים ובקטריות. חלב שחומם, חלק ממוצקי החלבון שבו מתקשים ומתגבשים והרבה יותר קשה לנקות אותם. ההגיון שלי אומר שדווקא את המקציף של הלטיסימה יותר קשה לנקות ויצור התעסקות רקע מעצבנת שבאופן אוטומטי לחלוטין הופכת אותו להכי לא מתאים לקוחות המנומנמים שרוצים חיי אינסטנט אשר קונים מכונת קפה של נספרסו.

cstl

New member

לא ידעתי אם להיעלב או לצחוק.
בסוף בחרתי לצחוק.
קודם כל, אני מתנצל על השאלה החצופה, לא ידעתי למה אני נכנס.
אני מניח שזה כמו לשאול שאלה על תירוש בפורום יין

תודה על התגובה המושקעת (אני תמיד מעריך תגובות מושקעות גם אם הן קצת יורדות עלי).
נתת לנו עוד כיוון למחשבה.

אל תגזים לא תירוש בפורום יין, יותר גרוע

זה כמו להגיד בפורום יין היין הכי טעים ששתיתי זה כרמל סלקטד....

dimab

Member
הברירה כאן בין לנקות אחרי כל כוס ניקוי קל...

...יחסית, או לנקות פעם ב-, אבל לעבוד על זה הרבה יותר קשה.
לגבי הקצף אני חייב להסכים - בשני המקרים אל תצפו לאיכות של בית קפה.

למעלה