רק שאלה. לא שאני נעלב או משהו אבל מישהו מתכוון לענות?
ח חייל שם בדוי New member 26/6/03 #21 ילדה בטח ילדה צרודה כזאת... השיר יומולדת רועש יותר או ג'אז יותר
ע ענת1986 New member 26/6/03 #22 ג'אז יותר... בלוז הייתי אומרת ../images/Emo9.gif אמממממ..... מופע אקוסטי של ברי בלבד או עם שאר הלהקה?
ג'אז יותר... בלוז הייתי אומרת ../images/Emo9.gif אמממממ..... מופע אקוסטי של ברי בלבד או עם שאר הלהקה?
ק קניידעל New member 26/6/03 #23 שאר הלהקה רק בגלל ששמעתי את הביצוע לבד למונסון מבדר לבדו, אבל הופעה שלמה זה כבר יהיה מבייש את מי אתם שונאים יותר כפרטנר אביב גפו או שרון רוטר?
שאר הלהקה רק בגלל ששמעתי את הביצוע לבד למונסון מבדר לבדו, אבל הופעה שלמה זה כבר יהיה מבייש את מי אתם שונאים יותר כפרטנר אביב גפו או שרון רוטר?
M Music is my life New member 25/6/03 #13 ../images/Emo20.gifברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום של האחד והיחיד מקווים שתהני כאן עמנו מאחלים חברי הפורום ואני, מימל
../images/Emo20.gifברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום של האחד והיחיד מקווים שתהני כאן עמנו מאחלים חברי הפורום ואני, מימל
G giba70 New member 25/6/03 #18 אהלן ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif טרללה, השמחה גדולה, אני מקווה שיהיה לך נפלא!
אהלן ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif טרללה, השמחה גדולה, אני מקווה שיהיה לך נפלא!