שאלה של הגדרה

Always hotwoman

New member
שאלה של הגדרה

שלום יש לי שאלה איך אתם מגדירים סקס? סקס זה רק כ שזוג מקיים יחסים עם חדירה? 69 בלי חדירה נחשב לסקס?

חופ שיה

New member
במושגים שלי סקס זה

אוננות עצמית, אוננות הדדית בלבד (אחד את השניה , או בצפיה בלבד), אוראלי, וגינאלי, אנאלי וכל המתלווה לזה. לטעמי, חדירה זה הסקס הכי אינטימי שיש, אחרי חדירה ראשונה בני הזוג עוברים לרמה אחרת של הכרות (תחשבו על התחושות שאתם מרגישים בטלפון הראשון עם בן/בת הזוג אחרי לילה של סקס עם חדירה :) ) , האם רק אני מרגישה כך או שיש שותפים לתחושה ?

חופ שיה

New member
דווקא לא מסכימה

עם הקביעה הזאת. ואם היתה חדירה ולא היתה אורגזמה אז זה לא סקס ?

זו באמת דילמה ../images/Emo8.gif

סקס או לא זה בפרוש מחדל
אגב, את צודקת
- אני פשוט לא רגיל להעדר אורגזמה

חופ שיה

New member
כן גברים , האורגזמה שלכם

מובנת מאליו, אתם לא צריכים הרבה כדי "לירות מטח".

את יודעת שזה לא

בהכרח נכון. התופעה של העדר שפיכה אצל גברים היא לא מהנדירות. בכלל, דווקא בגלל שגברים לא צריכים הרבה בכדי לגמור, זה מאתגר יותר אותם למשוך ולהעצים את התהליך. יש גם נשים שהעובדה הזו מאתגרת אותן

חופ שיה

New member
לא יודעת מאיפה את מביא את הנתון

הזה, אבל למיטב ידיעתי גברים שסובלים מאורגזמות מעוכבות הם נדירים. 4 שנים אני פה ואולי פעם או פעמים ראיתי שירשור שנפתח ע"י גבר שטוען שקשה לו לגמור ואילו עשרות ומאות שירשורים של נשים שמבקשות עזרה להגיע לאורגזמה. ובקשר למשפט השני שלך , הייתי רוצה שתפגיש אותי עם אותם גברים שרואים אתגר בהתאפקות מלא לגמור ומצליחים בכך.
סתם כדי להזכיר לך שאחת הבעיות הנפוצות שיש לבני זוג ולגבר כאינדוידואל , זה שפיכה מהירה והחוסר יכולת של האשה/גבר להנות ממשגל כל כך קצר.

זה שלא נפתח שרשור

כאן (יש הרי פורומים אחרים בשביל זה) לא אומר כלום, ואני בכלל דיברתי על שפיכה מעוכבת כי אם העדר שפיכה לחלוטין. בכלל, גברים לא יודו בזה בפומבי - הבושה הבושה...
באשר לאתגר - תשאלי סקסולוגים והם יאמרו שגמירה אחרי דקה או שתיים איננה נחשבת לגמירה מהירה כי אם מצב תקין מבחינה מינית. אז נכון שזה לא מספיק וגם לא מתאים להרבה נשים אבל זה לא מצביע על בעיה תיפקודית אצל הגבר. לגבי החלק השני שלך, מצטער בייב - לא מכיר גברים שווים להציע לך.

חופ שיה

New member
שהסקסולוגים יגידו מה שהם רוצים :)

אם הגבר ו/או האשה חושבים שזו שפיכה מהירה - אזי זו שפיכה מהירה שפיכה מהירה - שפיכה שמתרחשת מהר מידי לטעמם של מי מבני הזוג. אם יש לי בן זוג שגומר 2 דק' אחרי שהוא חודר אלי באופן שיטתי לאורך שנים ולי לא טוב עם זה, אזי זו שפיכה מהירה. לא אמרתי שזו בעיה תפקודית, זו בעיה שעלולה ליצור תיסכולים מיניים אצל האשה ואצל הגבר שרוצה להאריך את הנאתו מהמשגל עצמו. זה מחדל שאתה לא מכיר גברים כאלו.
.

daniella1980

New member
לדעתי מה שאת עושה

זה "ויברטוזציה" לגברים באופן כללי (כן כן המצאתי מילה:)). שמעי חופשיה כפרה, העובדה היא שיש כאלו שלא יכולים יותר מכמה דקות, פיזית. נו אז? מה הם אמורים לעשות בנידון? להפוך עולמות? לאלחש לעצמם ת'זין? לקחת כימיקלים? גם עם כל הטנטרה בעולם וכל האימונים, אי אפשר הכל לשנות, וצריך לזכור שהם לא מכונות הם בני אדם ו*לדעתי* את קצת מגזימה בהתיחסות שלך כאילו גברים נועדו להחזיק שעות אחרת אין להם מה לעשות עם אישה ממוצעת (זו התחושה שאת מעבירה לי לפחות :) ). אז כן, לפי הגדרה רפואית שפיכה מהירה היא שפיכה של פחות מדקה, ולדעתי זה לפחות אמור לגרום לכמה גברים מתוסכלים מהתפקוד המיני שלהם - להרגיש קצת יותר טוב - ולהיות פחות בחרדת ביצוע, וזה כבר חצי הדרך לשיפור אז מה רע בהגדרות של סקסולוגים? מה אמורים להרגיש גברים שקוראים אותך? חרדת ביצוע בעיקר. וגם אם גבר מצליח להחזיק הרבה זמן כי הוא ממש מתאמץ מנטלית לא לגמור, מתאפק, מכווץ שרירים, חושב על דברים אחרים או לא יודעת מה (וגם שמעתי מלא מעט שזה מחליש להם את האורגזמה כל האיפוק הזה, גורם להם לאבד את המומנטום), זה גם מוגזם קצת בעיני, נשמע לי לא הכי כיף כל ההתאפקות וההתאמצות הזו. ושלא תביני לא נכון, אני מאוד בעד השקעה וסיפוק של שני הצדדים, אבל יש גבול לכמה אפשר לצפות מבנאדם שיתפקד כויברטור. אז בקיצור, אני מבינה שיש לך דרישות מאוד גבוהות מאיברי מין, אבל אל תשכחי שמסביב להם יש בנאדם שהיה מאוד רוצה להיות אחלה ויברטור, אבל לא תמיד יכול. דניאלה בשם גברים ממוצעים :)

petrovna

New member
אני אישית..

ממש לא צריכה משגל של יותר מכמה דקות. אם זה נמשך יותר מדי (יותר מעשרים דקות זה יותר מידי מבחינתי) אז אני מתחילה להתייבש כבר... הכי כיף זה להתלטף ולהתנשק ולהתמזמז (כולל מין אוראלי) הרבה זמן. המשגל עצמו , לדעתי, ממש לא צריך להיות ארוך. אני מחשיבה עצמי לאשה ממוצעת ואני מכירה עוד כמה נשים ממוצעות שמסכימות איתי...

חופ שיה

New member
על מה אתם מתרעמים ?

שימו לב שכתבתי ששפיכה מהירה זה כשהגבר ו/או האשה חושבים שזו שפיכה מהירה - אזי זו שפיכה מהירה לא מדדתי בדקות כמה זמן זה שפיכה מהירה, טענתי שזה עניין סובייקטיבי לזוג עצמו. נתתי את עצמי כדוגמא , לא רמזתי שזה האידיאל של כל הנשים בעולם וצערם של כל הגברים בעולם, זה בשבילי נחשב שפיכה מהירה, מין הסתם תהיה לי חוסר התאמה מינית עם בחור כזה והיה וזה הרגל קבוע שאין הוא מסוגל לשלוט עליו, אבל זו רק אני. אני תוהה מה יש בדברים שכתבתי שגרם לך להרגיש ככה? אולי כי את יודעת שהנושא קרוב לליבי
, אולי בגלל שזו לא פעם ראשונה שאת קוראת אותי בעניין הזה, יכול להיות שאני נשמעת לך לוחמנית מידי בנושא הזה (טוב מה הפלא חיי המין שלי סובלים מתופעה הזאת לרוב והאמיני לי אני בחורה סובלנית וסבלנית, הם לרגע לא מרגישים רע איתי
). תביני שאני באה ממקום טוב ולא ממקום של לגרום להם חרדת ביצוע.(ואם זה קורה בכל זאת לחלק מכם , אני מתנצלת מראש, רק שתדעו שיש כל מיני סוגי נשים בעולם וכל אחת אוהבת את הסקס שלה אחרת) אני בעצם אומרת שלכל אחד יש את הפירוש הסובייקטיבי שלו לשפיכה מהירה, אני מנסה לומר לכולם שכדאי לשים לב לעניין הזה כדי לשאוף לחיי סקס טובים יותר (במידה ורוצים), זו דעתי וכנראה שחשוב לי להשמיע אותה. (אינטרסנטית שכמותי
)

אני קראתי שלמי שאין שליטה על שפיכה.

זה נקרא פליטה מוקדמת. לא זוכרת זמנים. בן זוגי נהנה למשוך את הזמן, אם זה קורה מהר מידי (אני גומרת ואז הוא לא יכול להתאפק, וגומר גם) אז הוא אומר שזה היה מהר מידי והאורגזמה לא כ"כ טובה.

למעלה