לדעתי מה שאת עושה
זה "ויברטוזציה" לגברים באופן כללי (כן כן המצאתי מילה

). שמעי חופשיה כפרה, העובדה היא שיש כאלו שלא יכולים יותר מכמה דקות, פיזית. נו אז? מה הם אמורים לעשות בנידון? להפוך עולמות? לאלחש לעצמם ת'זין? לקחת כימיקלים? גם עם כל הטנטרה בעולם וכל האימונים, אי אפשר הכל לשנות, וצריך לזכור שהם לא מכונות הם בני אדם ו*לדעתי* את קצת מגזימה בהתיחסות שלך כאילו גברים נועדו להחזיק שעות אחרת אין להם מה לעשות עם אישה ממוצעת (זו התחושה שאת מעבירה לי לפחות

). אז כן, לפי הגדרה רפואית שפיכה מהירה היא שפיכה של פחות מדקה, ולדעתי זה לפחות אמור לגרום לכמה גברים מתוסכלים מהתפקוד המיני שלהם - להרגיש קצת יותר טוב - ולהיות פחות בחרדת ביצוע, וזה כבר חצי הדרך לשיפור אז מה רע בהגדרות של סקסולוגים? מה אמורים להרגיש גברים שקוראים אותך? חרדת ביצוע בעיקר. וגם אם גבר מצליח להחזיק הרבה זמן כי הוא ממש מתאמץ מנטלית לא לגמור, מתאפק, מכווץ שרירים, חושב על דברים אחרים או לא יודעת מה (וגם שמעתי מלא מעט שזה מחליש להם את האורגזמה כל האיפוק הזה, גורם להם לאבד את המומנטום), זה גם מוגזם קצת בעיני, נשמע לי לא הכי כיף כל ההתאפקות וההתאמצות הזו. ושלא תביני לא נכון, אני מאוד בעד השקעה וסיפוק של שני הצדדים, אבל יש גבול לכמה אפשר לצפות מבנאדם שיתפקד כויברטור. אז בקיצור, אני מבינה שיש לך דרישות מאוד גבוהות מאיברי מין, אבל אל תשכחי שמסביב להם יש בנאדם שהיה מאוד רוצה להיות אחלה ויברטור, אבל לא תמיד יכול. דניאלה בשם גברים ממוצעים