שאלה של גיל....

Nihau

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif

קישקשתא

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo219.gif../images/Emo59.gif

_.--. / . ``u \__) _/ | --' / | ,' \ ,' | / ___\ |/ | ' \| || __| ,' /| || ,`__. < _)))_))) (,' This is (polish) Doggie Integrate doggie into your accusations to help him on his way to the pizza (when you're not there).​

אני - 22

אבל אני קצת שונה
המשחק הראשון שלי היה בגיל 17 והמשחק ה"חי" (מסביב לשולחן) הראשון ששיחקתי היה באייקון האחרון, וזה לא ממש נחשב... אני ועוד כמה חברים מהאיזור (צפון) מחפשים שחקנים אבל תמיד יש אופציה של לשחק דרך האינטרנט, שווה לנסות אם יש לך הגבלות כאלו או אחרות. ד"א, אנחנו יודעים שזה אתה לפי השם למעלה - אתה לא חייב לסיים כל הודעה עם השם שלך. בהצלחה!

thepriest

New member
../images/Emo51.gif ... אגב הקטע עם השם

הוא סתם קוריוז ומעין קטע של מסורת... והאמת שהוא מתחיל להימאס כי אני כל פעם צריך לעבור לאנגלית ושוכח לחזור....

Sabre Runner

New member
בן 23

כרגע משחק TIC ברשת שלא רץ מהר כמו שהייתי רוצה, מקווה להתחיל עוד אחד ומחזיק כמה מערכות ועולמות בסקטורים האחוריים. כמו שכבר אמרו לפניי, המשחק הוא רק עניין של סדר עדיפויות וחלוקת זמן ומשאבים. אני אוהב לשחק משחקי תפקידים. אני אוהב גם לכתוב סיפורים וצניחה חופשית אבל כל אחד מקבל את הזמן שלו ויש עיסוקים שלא נגעתי בהם כבר חודש כי לא מצאתי איפה לדחוף אותם. לפי דעתי, משחק, במיוחד כמו שאני משחק ובמיוחד חופשיטה, הרבה יותר קל להריץ ביום-יום כי הוא לא דורש הרבה משאבים. אבל יש להרבה אנשים בעיה עם משחק שבו אין גלגולים ואין חוקים וההגינות תלויה בשחקנים עצמם ויש לאנשים במיוחד בעיה עם משחק שבו אתה צריך, בכל פעם שאתה מוסיף לו, לכתוב פסקה או שתיים שגם תהיה מעניינת.

29 בקיץ

כמו שאתה שם לב, יש בפורום יצוג די גדול לאנשים מעל גיל 21. למעשה, אני חושב שזה הפורום עם הנוכחות הגבוהה ביותר של מבוגרים שפויים ומתרחצים שכשירים לנהל חיי משפחה תקינים ומשק בית. הקטינים הם למעשה במיעוט והם מקפידים להתנסח היטב ולנהוג בנימוס (לא תראה כאן הודעות של "חחחחח" למשל) ואת המוזרים המפחידים והסוטים גירשנו באכזריות כבר מזמן. בנוגע לחיפוש אחר קבוצת משחק: בתדירות של כאחת לחודש מופיעים אנשים ששואלים אם יש קבוצה. חלקם למרבה הצער רק משאירים פרטי התקשרות ונעלמים, כי אילו היו נשארים כאן מספיק זמן הם בוודאי היו פוגשים אחד את השני. לפיכך, דרך הפעולה המומלצת היא לשמור על נוכחות, להשתתף בדיונים, ולחכות שיופיעו עוד אנשים במצבך - האמן לי שזה לא יקח הרבה זמן :) בנוגע לאילוצי זמן: סדר עדיפויות הוא דבר חשוב, ולמעשה רוב הדברים שיש בעולם האמיתי חשובים יותר ממשחקי תפקידים. יחד עם זאת, אפשר לפנות גם זמן לתחביבים - משחקי תפקידים למשל. מנסיון, סביר להניח שלא תצליח לגבש את הקבוצה הישנה שלך למשחקים שוטפים, אבל בשביל הנוסטלגיה כדאי לארגן פגישת משחק חד פעמית מפעם לפעם. מה שכן, אפשר בהחלט להקים קבוצות חדשות מאנשים שגרים, לומדים או עובדים באזור מגורייך, ולקבוע זמנים למשחק. כדי להגיע למצב בו כולכם מצליחים להגיע לפגישה, כדאי לא להקים קבוצות גדולות יחסית של חמישה-שישה אנשים כמו שרובנו זוכרים שהייתה לנו בתיכון, אלא קבוצות קטנות יותר של שלושה-ארבעה אנשים לכל היותר. הצלחת לארגן קבוצה כזאת? (זה פחות מסובך ממה שזה נשמע - כמו שאמרתי, צריך רק לחכות בפורום והם יבואו) עכשיו רק צריך לקבוע יום שנוח לכולם, כמו למשל יום חמישי אחה"צ, יום שישי בצהריים או שבת בבוקר המאוחר. בהצלחה.

DDN

New member
דבר בשם עצמך!

למי אתה קורא "מבוגרים שפויים ומתרחצים שכשירים לנהל חיי משפחה תקינים ומשק בית"? הא? אני מתנער מההגדרה הזו! שקשוקה!

0Pandemonium0

New member
עד לפני זמן מה הייתי מתנסח ומתנהג בנימוס, אבל

אני כבר בן שמונה-עשרה, אז: חחחחחחחחחח, מואהאהא! מי בא לשחק לאר"פ ערפדים? והקווסט הפעם: לצלוב את החתול של השכנה ולאנוס זה את זה! חחחחחחח! מה?

thepriest

New member
תודה על התשובה המפורטת

אחרי יומיים שאני מסתובב פה בפורום קורא שירשורים ישנים אני מגלה את הדבר שעליו דיברת, זה באמת פורום "שפוי" ( תלוי את מי תשאל - אני בטוח שאדם שלא מכיר את עולם משחקי התפקידים יחשוב שכל אחד ואחד פה נמלט מביה"ח גהה...), וכמובן שאני הולך להשאר כאן עד הודעה חדשה ( ובכך זכיתם למשתמש נוסף - אם אפשר לקרוא לי פרס), ולא רק בשביל להצטרף לקבוצה אם גם בשביל ללמוד ולפתח את התחביב הישן הזה שלי, לך תדע אולי רק עוד שנה שנתיים אני אפתח קבוצה, מה שבטוח אני מתכוון ללמוד פה מנסיונכם.... אז, אהלן אני THEPRIEST. בן 25 ומתחתן עוד חודשיים וחצי לN303A3..... גר בקיבוץ ליד כפר סבא וסטודנט לכלכלה וניהול בת"א..... בעבר שיחקתי מו"ד והייתי "שה"מ". כנראה שהמשחק השאיר סריטה עמוקה אם אחרי 10 שנים בלי אני עדיין משתוקק לשחק שוב.... ונסיים בברכת יום טוב לכל משתתפי הפורום

DDN

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

תמיד שמחים לקבל עוד חבר בפורום, ומזל טוב לרגל חתונתך הקרבה

0Pandemonium0

New member
עכשיו, שהצטרפת רשמית, אפשר להגיד "ברוך הבא",

וכמובן מזל-טוב לרגל החתונה.

Nihau

New member
נשלוף מילה עתיקה מהמחסן וננקה אותה מאבק

"מברוק!" ועכשיו נלך לשתות כוס מים כדי להפסיק את השיעול מהאבק.

Ihavenonick

New member
ברוך בואכה לגיל המצוות ../images/Emo8.gif

שתיקלט מהר והכי חשוב- שתהנה

למעלה