שאלה של גיל....

thepriest

New member
שאלה של גיל....

זה ישמע אולי די דפוק אבל אני חייב.... בני כמה משתתפי הפורום? אל תתחילו ישר לרדת עלי על השאלה... אני בן 25 סטודנט וכאילו עובד, פעם אחרונה ששיחקתי מו"ד היה מתישהו בתיכון (נראה לי כיתה י' -ז"א לפני 10 שנים ). אף אחד מהחברים שלי שאתם שיחקתי לא משחק בזה מאז.... אבל אני, לא עובר כמעט שבוע (ובזמן האחרון כמעט יום) מבלי שאני אחשוב על המשחק או על איך שיחקנו אז.... כל פעם שאני נכנס לחנות ספרים אני חצי שעה מסתכל על המדריכים החדשים, חולם, אבל לא קונה - הרי מה אני אעשה עם זה עכשיו.... אני חייב לדעת שאני לא לבד בשלב הזה של החיים, תגידו לי שכן אפשר איכשהו לשלב לימודים, עבודה, משפחה והמשחק... פליז תגובה... THEPRIEST

braxat2000

New member
30

.הי, אני בן 30 והפעם האחרונה בה שיחקתי היתה לפני שלוש שנים. אני בתהליכי הקמת קבוצה חדשה כיום. אגב, לדעתי המשחק משתבח עם השנים. בדרך כלל ככל שהשחקנים בוגרים יותר ומנוסים יותר (בלי להכליל - יש שחקנים מבוגרים שלא כיף לשחק איתם ויש צעירים שכיף מאוד לשחק איתם) המשחק הופך לעמוק יותר ומעניין

thepriest

New member
אני לא לבד ../images/Emo6.gif

תודה... אני עצמי לא חשבתי שמבוגרים לא יכולים לשחק ואני בטוח שלשחק עם אנשים בוגרים זה יותר איכותי ( לפחות אמור להיות ככה).... אבל תגיד לי דבר כזה, איך אתה משלב את המשחק בחיים שלך, או איך שילבת עד לפני שלוש שנים ואני לא מדבר רק על לימודים/ עבודה/ משפחה אלא גם למצוא קבוצה שתענה לקרטריונים שלך במשחק (לדעתי גיל חייב להיות מעורב ), אחרי הכל אם אני מאוד ארצה את הקבוצה הקודמת שלי חזרה הם לא יסכימו בגלל "החיים" שלהם למרות שהם החברים הכי טובים שלי היום.... תודה THEPRIEST

DDN

New member
גם אני חשבתי שגיל חייב להיות מעורב

ואז גיליתי שאני יכול לשחק בלי גיל, למרות שהוא החבר הכי טוב שלי. אה. . .. לא על הגיל הזה דיברת? תראה, הקבוצה הנוכחית שלי מורכבת משני בני 21, בן 25, בן 29 ואני המנחה בן 28. איך המשחק מעורב בחיים? לא הבנתי את השאלה. מה זאת אומרת "החיים" שלהם? אני עושה לי מנהג, ומקפיד להיפגש עם הקבוצה שלי ביום ושעה קבועים. כמו שאתה נפגש עם ה"חברים", אתם יכולים להיפגש גם כדי לשחק.

thepriest

New member
רעיון לא רע

אבל לא ישים בשבילי.... אני וחברים שלי נפגשים אחת לכמה שבועות אם בכלל בגלל מרחק גיאוגרפי וכו' אם אני רוצה לשחק אני חייב או לפתוח קבוצה או להצטרף לאחת קיימת.... לדעתכם כדאי לקנות המדריכים החדשים ( נראה 3.5)? תודה THEPRIEST

DDN

New member
אם מו"ד זה המשחק שאתה משחק - אז כן.

3.5 הרבה יותר טובה מ3 או מ2. לדעתי מרחק גיאוגרפי זה לא תירוץ להיפגש פעם בכמה שבועות (אלא אם כן זה יותר משעה וחצי נסיעה). אין מישהו שגר "באמצע" של החבר'ה?

thepriest

New member
אני הכי צפוני עכשיו

וגר ליד כפר סבא. שניים גרים ברמת גן ויהוד, האחד מתחיל סטז' ברפואה ומטפל בבנו בן השנתיים והשני עובד משמרות ומשפר בגרויות גם עם החברה... עוד שניים לומדים בדרום - בספיר.... במקור כולנו דרומים... אתה מבין הנושא הגיאוגרפי הוא באמת לא הסיבה היחידה, אין מצב שאני גורם לאדם היחיד שאולי עוד איפשהו מרגיש כמעט כמוני כלפי המשחק, לדחוק את אשתו ואת בנו לכמה שעות כי הוא עושה זאת בכל מקרה עם העבודה בלילות כאח בתל השומר בימים כותב תיזה או משהו כזה כי הוא תכף מתחיל סטז'.... ואגב דיברתי אתו על זה... THEPRIEST

DDN

New member
הנושא הג"ג לא צריך להיות אצלך סיבה בכלל

אתם גרים קרוב אחד לשני! יחסית. אני גר בת"א, אחר גר בראשל"צ אחר גר בנס ציונה אחר גר בנצר סירני ואחר גר ברחובות. רק לי ולראשל"צי יש רכב, אז לרוב אנחנו משחקים "באמצע" בנס ציונה, או שהראשל"צי עושה מונית ומביא את כולם אליי. לגבי ה"לדחוק את אשתו ובנו" - כל אחד צריך "זמן בנפרד". 4 שעות בערב אחד לא יעשו שום דבר. . .. (לדעתי) לגבי זה שמתחיל סטאז' רפואה. .. . . הוא בעייה. למרות שגם אחותי, בזמן הסטאז' שלה עדיין מצאה זמן לבילויים עם שתי החברות הטובות שלה.

thepriest

New member
../images/Emo51.gif גדול פשוט גדול

צריך סטארט אפ ולעשות אתר מקביל בעברית למפגרים כמוני.... THEPRIEST

Blue Beetle

New member
לא ריאלי

ה- SRD של ק20 (שהוא המנוע של מו"ד) הוא חופשי (תחת מגבלות מסוימות אבל לא רציניות). לעומת זאת, זכויות היוצרים על התרגום העברי של מו"ד שייכות לכוכבי כסף. אפשר לתרגם את ה-SRD לעברית אבל אז: 1. או שמבקשים מכוכבי כסף להשתמש בתרגום שלהם. ולא בטוח שיש להם אינטרס לתת רשות. 2. או שיוצאים בתרגום עצמאי של ה-SRD ואז אין חפיפה בתרגום של המונחים (בין התרגום הרשמי ותרגום ה-SRD).

thepriest

New member
הבעיה מתחילה הרבה לפני זה

מי ישב ויתרגם את כל זה מבלי לקבל איזושהי תמורה "חומרית" על העבודה.... אתר חופשי יצטרך להיות פרסומת אחת גדולה כדי לכסות את הזמן שמושקע בתרגום ותחזוקה.... גם אם תאסוף אנשים טובי לב שכל אחד יתרגם פרק או חלק ממנו עדיין אתה חייב אדם שירכז ויערוך את שלל התירגומים תחת גרסה אחת, ושוב זה הרבה זמן/ כסף.... אבל עדיין זה חלום נחמד.... THEPRIEST

DDN

New member
אתה לא מדבר עד שרושם את קורות פטאס

בנשף.

Blue Beetle

New member
אבל עוד לא סיימתי איתה

יש עוד דברים שאני רוצה להוציא ממנה (וזה למרות שהצלחתי לא לתת לה את מה שהיא רצתה
)

Serpent Axis

New member
עוד חודשיים אני 22 ../images/Emo2.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! אוקיי, אני אחיה עם זה...

ForbiddenSoul

New member
אתה גורם לי להרגיש כמו קטין!

טל ואני נהיה בני 22 בקרוב, אני מבקש
(ואני לא חושב שחנן כבר בן 29... יש לו עוד כמה שבועות)

למעלה