שאלה של אמא.

כמה הסברים...:)))

1. כתבתי גלי נשמה וכו´- כי רציתי להתחיל את ההודעה בצורה מאגניבה, אבל סתם הייתי במצב רוח טוב מהרגיל... 2. יצאתי לטיול הכנה לשכב"ג לקראת טיול פתי"ש!!! 3. הטיול היה בסך הכל שלוש שעות והוא היה בסביבה שלנו, דרך ואדי עד להר דבורה ומשם לצ´רצ´יל...לפי דעתי זה מסלול די קשה בשביל חניכים בכיתה ה´... יש עלייה גדולה וירידות עם קוצים וכאלה.. נ.ב- איפה דניאל????????

טיול הכנה לחנוכה? תהני...!

לא הבנתי טיול הכנה למה, אבל בכל מיקרה, תעשי חיים
! וצ´ופרים - יש לי י--ם רעיונות - אבל תיתני נושאים של הפעולות כדי שיהיה קשור, וסתם צ´ופרים מגניבים: השם מפנטזיה, מצנפות לילה טוב, צמיד שיש עליו פעמון ועל חתיכת סול כתוב את שבט *** לא רק רואים (ועיינים זזות)אלא גם שומעים. כל מיני צמידים מחזיקי מפתחות שרשראות ענדים לעניבות מראשים תורכיים, קישרי שלמה וקישרי שלמה כפולים, כל מיני כתרים עם סיסמאות מגניבות, סרטים לשיער בצבע השבט, כדור קלקר עם פרצוף מחייך ונוצה בראש שעומד על קפיץ ממנקה מיקטרות ומאחורה כתוב - שתקפצו ותחייכו כל היום. שרשראות עם פעמונים - שלא תלכו לי לאיבוד, סוכריות על מקל ומדבקות שיהיה לכם יום מתוק, ענדים לעניבות מסול או מפל או מנצרים, תגים-פאצ´ים של הגדוד\שבט, שמש מסול -בוקר טוב!, רעשנים שכתוב - כולם שומעים את שבט ***, ומשהו מושקע: איש מחבדניקים שעליהם מקלות ארטיק, כפות ידיים ורגליים מפנטאזיה, ראש מכדור קלקר עם פרצוץ מטוליפ ושיער מנוצות, וחצאית וחולצה מנייר קרפ ושרשרת ראש תורכי וחגורת קשר שלמה - זה יוצא מקסים!!!!, ולא עולים לי עוד רעיונות.. אולי אם תיתני לי נושאים יהיו לי עוד דברים...
ולהפעלות? .... אין.... אולי אח"כ... נועה.

שירקית

New member
אני בשוק...

אצלנו בשבט חניכים משלמים רק 300 שקלים לכל השנה.. ושכבגיסטים רק 180... 600 שקל? נע בין 400-500? טוב...אז השבט שלי עד כדי כך עשיר?

למעלה