הייתי צריכה להעיף לך 2 סטירות אתמול.
ס סוקרטס פה New member 10/12/13 #92 ככה זה מתחיל בהתחלה סטירה אחר כך 2 סטירות פתאום את מוצאת את עצמך מתעלסת איתי עד אור הבוקר אז מצטער נסיכה, בלי מסעדה וקצת יחס את לא מקבלת ממני כלום !
ככה זה מתחיל בהתחלה סטירה אחר כך 2 סטירות פתאום את מוצאת את עצמך מתעלסת איתי עד אור הבוקר אז מצטער נסיכה, בלי מסעדה וקצת יחס את לא מקבלת ממני כלום !
ק קייזר סוזי New member 10/12/13 #94 אני צריכה הפסקות שינה מדי פעם חוץ מזה, אני חשבתי לתומי שאתה בקטע של חביתות
ס סוקרטס פה New member 10/12/13 #102 פשוט אין שומדבר לאכול אכלתי את כל העולם כבר ומאסתי בזה הכל פלסטיק , הכל חוזר על עצמו אני צריך חידושים אני מוכן לתת סקס טוב תמורת אוכל ביתי חם יש מישהי ?
פשוט אין שומדבר לאכול אכלתי את כל העולם כבר ומאסתי בזה הכל פלסטיק , הכל חוזר על עצמו אני צריך חידושים אני מוכן לתת סקס טוב תמורת אוכל ביתי חם יש מישהי ?
ס סוקרטס פה New member 10/12/13 #121 אז עכשיו בא לי ללמוד להכין ספגטי רגע, סליחה, אני אתקן את זה אז עכשיו בא לי לאכול ספגטי ביתי מתי שבא לי ומאחר ואתן פה בפורום חסרות נימוס ולא תזמיני אותי לערב פסטה ויין, אני אאלץ ללמוד את זה בעצמי
אז עכשיו בא לי ללמוד להכין ספגטי רגע, סליחה, אני אתקן את זה אז עכשיו בא לי לאכול ספגטי ביתי מתי שבא לי ומאחר ואתן פה בפורום חסרות נימוס ולא תזמיני אותי לערב פסטה ויין, אני אאלץ ללמוד את זה בעצמי
ק קייזר סוזי New member 10/12/13 #123 באמת חוצפה מצידנו אם נארגן ערב ספגטי ויין, נודיע לך. עד אז תוציא מתכון פשוט באינטרנט-אתה יודע רוטב עגבניות רגיל וזה, זה קל מאוד להכין.
באמת חוצפה מצידנו אם נארגן ערב ספגטי ויין, נודיע לך. עד אז תוציא מתכון פשוט באינטרנט-אתה יודע רוטב עגבניות רגיל וזה, זה קל מאוד להכין.
ס סוקרטס פה New member 10/12/13 #124 מתכונים זה לא הכל בחיים מתוקה מה עם אהבה, עם עם נתינה, איפה החסד, מה עם הסקס של אחרי מי יכניס את כל אלו לפסטה שלי ? קל לכן להגיד שגם אנחנו יכולים, אבל זה אפעם לא אותו טעם !
מתכונים זה לא הכל בחיים מתוקה מה עם אהבה, עם עם נתינה, איפה החסד, מה עם הסקס של אחרי מי יכניס את כל אלו לפסטה שלי ? קל לכן להגיד שגם אנחנו יכולים, אבל זה אפעם לא אותו טעם !
ס סוקרטס פה New member 10/12/13 #104 את יודעת מה, בגלל שאת לקוחה חדשה אני אתן לך גם להפליק לי, ככה, עלינו אבל לקשור אותי יעלה לך