שאלה שכזו...

• פותח הנושא birka
  • פורסם בתאריך

birka

New member
אממ..

מתחתי את זה ל-37.
שזו קצת הגזמה מבחינתי...
פעם זה היה 35, כשחשבתי שאמצע את "אהוב ליבי" בפאב כלשהו וישר נתאהב וכו'- (מישהי רואה יותר מידי צי'ק פליק..:p)

sani48

New member
אני יודע

רשמת את זה מקודם באחת מההודעות שלך,אבל רשמת גם ש-הזמן.... זמן זה דבר נוראי,אז אני מתאר לעצמי שתוך שנתיים-שלוש,כבר תתחילי להיות יותר לחוצה,נכון או לא? אז את כן צריכה לחשוב קדימה,כי את לא בגיל של לחפש חברויות רק בשביל הכיף,את מחפשת מישהו שיהיה לך עתיד איתו,והשאלה מה הוא מחפש,אם הוא נהנה רק מהרגע,או שהוא גם מחפש מישהי שיהיה לו עתיד איתה,עכשיו אני לא אומר שאת צריכה להלחיץ אותו ולדבר על חתונה,כי זה בטוח סתם ילחיץ אותו,אבל כן צריכה לנסות להבין ממנו,איך הוא רואה אותך לבנתיים,ולנסות ללמוד להבין מההכרות שלך איתו,אם זה מישהו שיש לך סיכוי לעתיד איתו או לא,ואז תפעלי על פי התחושות שלך,מקווה שתגיעי להחלטה הנכונה,שיהיה בהצלחה

birka

New member
חחחח-

אני זו לא הבעיה, המשפחה שלי בהיסטריה! יש לי 9 אחיינים, וכל אחד מהם בתורו שואל אותי מתי אני מתחתנת.
אני לא חושבת שיש יום בשבוע שבו לא מברכים אותי/חופרים לי/או מנסים לשדך לי.
גם עכשיו- כשאני יוצאת עם מישהו, עדיין אחותי נתנה את הנייד שלי למישהו. וכן- ניסיתי להציב גבולות, זה לא באמת עובד...

תודה רבה על העצות..
מעריכה אותן ממש!

sani48

New member
אין בעד מה

ושהמשפחה שלך תמשיך להיות בהיסטריה,רק שזה לא ישפיע עליך,זה חיים שלך,תעשי הכול לפי הקצב שלך,חוץ מזה האחיינים שלך אמורים להיות צעירים לא?
אז מה זה משפיע עליך כל כך?חח,הם כניראה רוצים עוד בני דודים שיצטרפו לחמולה של המישפחה(אולי יש להם תוכניות להישתלט על כל העיר) ,אז תגידי להם שיהיו סבלנים

birka

New member
לא צעירים,

אני תוצר של לידה מאוחרת, יש לי אחיין בן 17.5..:p
האחרים בקפיצות קלות מתחתיו.

תודה..:)

daoli

New member
ואולי זה גם בגלל הסקס וגם בגלל שאת נפלאה

וכייף לו להיות איתך. למה לתת למחשבות השליליות האלה שלך ולפחדים שלך במה,
למה לתת להן כוח לערער את כל הטוב שאת חווה איתו כרגע.
רק סקס לא יחזיק קשר, בסוף יתחיל לשעמם וגם קשר בלי סקס לא יחזיק הרבה זמן מעמד.
אני מציעה לך שבמקום להתחיל למלא לך את הראש בכל מיני תרחישים אפשריים,
פשוט תהני מהרגע, מהביחד שלכם, מהמבטים שלו שעושים לך נעים, מההומור שלו שגורם לך לצחוק
וגם מהסקס איתו כי זה כיף. תבנו ביחד בסיס טוב אז יהייה לזה סיכוי טוב להצליח.

birka

New member
אממ

לא יודעת, אולי אני מעלה בחשיבותו של סקס בעיניו- ברמה מסויימת, אולי בשביל סקס "שווה" לסבול נוכחות של אדם אחר. סביר להניח שזה לא נכון.. אבל המחשבה די נבנת לי בראש.

כמו שמישהו אמר כאן- שנפגעים מספיק פעמים, די קשה לראות את החיובי...
אבל ברור לי שאי אפשר להיות בקשר בלי זה.

daoli

New member
את יודעת מה הבעיה עם סוג המחשבות האלה

שהן בסופו של דבר בוראות לך את אותה מציאות שחששת ממנה.
כי גם באופן לא מודע, אם את חוששת ומאמינה בזה שהוא איתך רק בשביל הסקס,
את תקריני את זה כלפיו באיזושהי צורה או דרך.

birka

New member
נכון... את לחלוטין צודקת,

ולכן אמרתי לו מה שאני חושבת. ולא כדי לפגוע- או כדי להגשים את המציאות, אלא בשביל להימנע ממנה.

אני מפחדת. אני מתה מפחד ממערכות יחסים- להסביר למה? לא יודעת. זה רציונלי? ברור שלא. אבל זו המציאות.. אני יכולה לנסות להעלים אותה, אבל זה לא באמת יקרה.
מה שאני כן מנסה לעשות הוא להיות כנה לגבי מה שאני חושבת, ולהתייעץ עם אנשים נוספים.
מהניסיון הקליל שלי זה די עוזר...

מה זאת אומרת ?

קשר זוגי בנוי מהרבה יותר מסקס או תשלום הדדי על יציאות, לא ממש ברור לי איך אפשר להתבלבל.

אתם מדברים?

אתם משתפים?

אתם צוחקים יחד?

אתם יוצאים?

אתם נפגשים גם סתם כך?

אתם מביעים חיבה אחד לשני בצורה טבעית?

קונים דברים?

מתכננים יחד דברים?

למעלה