שאלה שכזו...

• פותח הנושא birka
  • פורסם בתאריך

birka

New member
שאלה שכזו...

ואני יודעת שזה נשמע חצי עקום.
יוצאת עם מישהו, בערך חודש+- הוא קטן ממני ב-5 שנים...
קיצר- יוצאים, מדברים.. סקס... חוזר-חלילה.
איך אפשר לדעת שזה לא הסקס? שאנחנו לא ביחד כי הסקס סבבה- ושיש משהו נוסף?

אני מניחה שזה לא מובן מאליו לצאת, לשלם אחד על השני וכאלה.. אבל לא יודעת. אני תוהה אם זה לא פשוט מתוך ציפייה שאח"כ גם ככה יהיה סקס...

שירז2095

New member
לא לעשות סקס?

דברי איתו על זה או שתהיי קצת אדישה ותראי מה קורה
בני כמה אתם?

birka

New member
=>

אני 28, הוא 24.
אני לא רוצה להעמיד משהו במבחן או משהו כזה, זה נראה לי דבילי.
מצד שני, כנראה שאולי אין באמת דרך לדעת...

sani48

New member
תשובה שכזו

את צריכה לדעת את זה לפי היחס שלו אליך,את אמורה להרגיש שהוא מעריך אותך,שאכפת לו ממך(וזה שהוא משלם עליך בדייט לא מעיד על כלום בעיני),מעבר לסקס שיש בנכם,את אמורה להרגיש שיש לך גם חבר טוב,שאת יכולה לסמוך עליו,ואם את לא מרגישה את כל הדברים האלה,אז משהו חסר שם

birka

New member
כן,

אוף.. שונאת את תחושת הפרנויה הבלתי מוסברת הזו..
אני די רציונלית לרוב, עד שזה מגיע ליחסים שכאלה..:p

היי:)

כמובן לא לבחון אותו, שונאת שעושים לי מבחנים.
את פשוט רואה לפי מעשים למה הוא איתך.
תנסי לראות אם הלך איתך לאירוע חשוב, תראי אם באמצע הלילה הולך או שאר, תראי אםם ישן אצלך.
אם לא תתקשרי תראי אייך גיב מתי יוצר קשר ואייך ואם איכפת לו.
מה שמנסה לומר אנחנו נשים רואים לפי מעשים ודיבורים מה באמת למה באמת איתך.ואם חשובה לו:)

birka

New member
נראה לי שכן..

זו הבעיה, אני לא הבנאדם הכי סומך בעולם.. ואני לא רוצה מצד אחד להסתבך עם שטויות.. מצד שני- אני מרגישה שאני נקשרת.. ומפחדת שזה לא הדדי- כי בחייאת, הוא יודע שאני כן חושבת על "העתיד" (לא יודעת בדיוק מה זה אומר..:p) והוא בן 24..
קיצר, אני מפחדת שהוא מעריך את הסקס- וזה יכול להיות משהו שמסווה את כל השאר הדברים- הערכה וכו'..

sani48

New member
השאלה

אם הרצונות והציפיות שלכם מהעתיד דומות,את בת 28,אני מניח שאת מחפשת מישהו רציני שיהיה לך עתיד איתו(חתונה וכו)הוא לעומת זה בן 24,ויכול להיות שהרצונות והציפיות שלו שונים לגמרי משלך,אז בשביל שלא תשרפי עליו סתם אנרגיות,זמן,וכאב לב,תעשי איתו תיאום ציפיות,ותראי בכלל מה הוא מחפש

birka

New member
אמרתי לו...

אני לא יודעת מה הציפיות שלו. הבהרתי את שלי. הוא אמר שהוא לא חושב על להתחתן בקרוב- וגם אני לא. אני לא רוצה ללחוץ ולשאול מה זה קרוב. כי אולי בגיל 24 בקרוב זה 6 שנים, ואצלי בקרוב זה שנתיים.
נראה לי מצד אחד מגוחך לדבר על זה מעכשיו.. בסכ"ה חודש ביחד.
מצד שני- הזמן.... זמן זה דבר נוראי.

הוא יודע שאני מפחדת (להיקשר), ואפילו סוג של בכיתי.. והוא היה מדהים- באמת. אני מכירה בחורים בני 30+ שלא היו מגיבים בצורה אפילו קרובה.

לא יודעת..:(

sani48

New member
את באמת לא צריכה ללחוץ

וזה לא היתה הכוונה שלי,רק שתביני פחות או יותר את הראש שלו,ושיבין שאת לא מחפשת מישהו סתם בשביל להעביר איתו את הזמן,תשתדלי גם לא להיות יותר מדי בלחץ של זמן לגבי חתונה,רב האנשים שמתגרשים,זה אנשים שהיתחתנו בגלל לחץ של זמן,לחץ חברתי,לחץ של להביא ילדים וכו,בסופו של דבר הם מיתחתנים עם מישהו שהם לא באמת מכירים(מכירים בצורה עיורת),ואז עם השנים הכול מתפוצץ להם בפנים,אז תנסי ללמוד מטעויות של אחרים,ולא לתכנן לוח זמנים מראש,אלה רק שבאמת יגיע הרגע הנכון,ולגבי זה שאת מפחדת להיקשר,אני מניח שזה כי ניפגעת הרבה בעבר,אבל כל עוד לא נתנו לך סיבה לזה שאת צריכה לחשוש ממשהו,אז על תחששי,תאמיני בו כמו שאת רוצה שיאמינו בך,את הרי רוצה מישהו רציני,ואמונה זה הבסיס הכי חשוב,אם לא תיהיה לך אמונה מלאה בבן אדם שאת נמצאת איתו,אז הקשר שלכם לא יהיה שווה כלום,,את אומרת שהוא היה מדהים שבכית,נישמע טוב,במה עוד הוא מדהים?(חוץ במיטה חח)

birka

New member
חחחח

כן, במיטה זה לא רע בכלל..:p

לא יודעת, אני חושבת שאני ממש אוהבת את איך שהוא מסתכל עלי. זה נשמע שטחי- אבל זה לא קשור לסקס.
והוא מצחיק- ממש מצחיק.

אוף! אתה ממש צודק- אבל אני לא מצליחה להתנער מהתחושה שזה רק עניין של זמן עד שניפרד- ושבנתיים אני אוספת את כל הזיכרונות האלה שרק יגרמו לי להרגיש חרא אח"כ.
סעמק עם פרויד... למה לא נשארנו בחושך לגבי הרגשות שלנו? {שונאת פסיכלוגיה}

sani48

New member
אפשר להבין את התחושה שלך

כי בחורות בדרך כלל יותר לחוצות להיתחתן מגברים(בעיקר בגלל העיניין של הילדים),ועם מוסיפים לזה שאת בת 28 והוא בן 24,אז יכול להיות מאוד שזה באמת רק עיניין של זמן עד שתיפרדו(שיגיע הרגע שאת כבר תיהיה בשלה לחתונה,והוא בכלל יהיה בראש אחר לגמרי)השאלה אם את רוצה לקחת את הסיכון,להנות ממה שיש לך עכשיו,מבלי לחשוב יותר מדי קדימה(כי אם כל הזמן את תיהי בפחדים,אז הקשר הזה לא שווה הרבה)או שתחתכי את זה עכשיו,לפני שתיקשרי עליו עוד יותר,ואז זה יהיה הרבה יותר מורכב וקשה.
נ.ב-סליחה אם יצא שאני מבלבל אותך,נכון שאמרתי לך שאת לא צריכה להיות לחוצה לחתונה,אבל דיברתי באופן כללי ולאוו דווקה לגבי הבחור הזה,במיקרה הזה את כן צריכה לחשוב קדימה,ולעשות חושבים עם עצמך,אם את מוכנה לעיניין הזה או לא,לשיקולך,כל טוב מותק

birka

New member
אני לא לחוצה להתחתן,

אבל אני כן רוצה ילדים.. ויש לי תסביך קל, אני לא רוצה להיות אימא זקנה, מה שאומר שבגיל מסויים סוגרים את הבאסטה-בין אם הצלחתי להביא אותם ובין אם לא.

תודה..

sani48

New member
daoli היקרה

מה שלומך?
כיף לראות אותך כאן,מתי הביקור הבא בתאילנד?

daoli

New member
הביקור הבא הוא דווקא לישראל

אז תאילנד עדיין נראית רחוקה מתמיד.
מקווה מאוד שבשנתיים הקרובות זה יקרה כי עכשיו לא רק אני ויון מתגעגעים,
גם הילדים רוצים עוד פעם.

sani48

New member
יופי,ביקור בארץ זה גם חשוב

שמח שהילדים נהנו כל כך בתאילנד שהם רוצים עוד פעם
,על תדאגי הזמן טס,וגם הזמן של תאילנד יגיע,ביי בנתיים

למעלה