~ שאלה שכזאת

קליט

New member
~ שאלה שכזאת

היית נפגש/סוגר ענין -עם בחורה מקסימה ומוכשרת מוצלחת ומתוקה, ויש ביניכם גם התאמה נפלאה תודה לאל . אלא ש . . הבחורה - צולעת קצת, ושמים לב לזה . . זה קרה בעקבות תאונת דרכים לא רצינית שעברה בגיל 14 . . . ? ? . . . השאלה מופנת לבנות ולבנים כאחד . תודה . קיץ נעים

קליט

New member
לא הוספתי לשאלה שום קובץ

ואני גם לא רואה מהנייד איזה קובץ התווסף לו לשירשור שפתחתי . . . וגם לא ברור לי למה זה נשלח פעמיים . . מנפלאות "תפוז" :)

אמן שה` לא ינסה אותי בזה..

אך אם הכל היה מושלם חוץ מזה נראה לי שהייתי רוצה...!

שםאנילא

New member
מה מפריע לי שהיא צולעת? למה שיפריע?

אם זה החיסרון שלה הייתי חוטף אותה ואפילו אם היא לא יפה אלא מספיק נאה בשבילי אספר לך משהו עלי אישית... רציתי בחורה חמודה וטובה (לא יפה) אלא חמודה והיה לה צלקת כמו כוויה באזור למטה בצוואר ולמטה יותר אולם אציין שהצבע לא כל כך היה שונה מגוון עורה הרגיל כנראה בגלל שזה מלפני שנים... בכל אופן זה לא הטריד אותי לאחר שהכרתי את מעלותיה צליעה זה דבר ממש שלא אמור להפריע...מה כבר יכול להיות? זעזוע מוח לתינוק שלך??? בעקבות תנודות אשתך??? אתה מקבל בחורה פצצה יש יותר מזה??? אל תשכח שהיא לא "תברח" ממך או "תתרחק" יותר מדי...

שםאנילא

New member
סתם שתדע...נכויות ודברים כאלו גורמים דוקא ש

שהאדם יהיה מעל הממוצע והכי טוב בהתנהגות כיון שבדרך כלל הם מנסים לרצות על החוסר שלהם כך שאם תקח אחת כזאת מבטיח לך שתיהנה יותר...

סתם

ככה יש לי חברה כזאת מושלמת יפיפיה ברמותתתתתת ולא רואים אפילו טיפה מהצליעה

שםאנילא

New member
סתם שתדעי...הרי בכל מצב שאענה אצא

לא בסדר... גם אם היא לא תמצא חן בעיני יגידו כאן שזה בגלל הצליעה שלה לכן לא היית צריכה להציע זאת כאן אלא במסרים נכון? אישית איני מעוניין בקשר כאן עם מישהו וגם לא בדרך שידוך כלשהו...אלא אם כן זה משהו חריג שהוכר איכשהו...

שםאנילא

New member
זה מה שאמרתי לא?

אבל היא העמידה אותי במצב לא נעים עם מה שאמרה אבל ב"ה זה סודר...הודות לה

קליט

New member
ארטיימר שאלה בקשר לבחורה שדניאלוש חשבה להציע לשמני

אז עניתי לארטי . והמבין יבין . זה פשוט .

למעלה