~ שאלה שכזאת

קליט

New member
זו גישה מעניינת . .

אגב, אתה מאלה שהיית הולך בכיף עם כובע קש גדול או עם מטריה נגד השמש ? . . .

שםאנילא

New member
לא...אולי בגלל שאיני נושא את הבחורה עליי או ש

שהפגם עצמו אינו עליי אלא על בת זוגי... אתה בטח מתכוין להשפעת ה"מה יגידו" עליי אז יש דברים שלא מפריע לי... אל תשכח שלפעמים בשביל עסקה טובה מוכנים לקחת ריזיקות כאלו... זה לא שאני עושה איתה ריצה או ספורט אחר סה"כ אני מחפש אימא טובה לילדיי בע"ה פאשטס?

קליט

New member
לדעתי

לכל דבר מתרגלים, כל דבר לומדים איך להתמודד איתו . זה גם דבר שנתון לשיקול דעת של כל אחד ואחד - עד כמה זה מערער לו את השלוה . אפשר לומר שנהוג שמעל גיל מסוים - מתפשרים - וזה בסדר גמור, זה טיפשי לא להתפשר על כזה דבר בגיל מסוים ובמצב מסוים . ואפשר להתמודד עם זה בדרך כלל .

קליט

New member
איך אתה רואה את עצמך

הולך איתה ברחוב ? . . . איך אתה תרגיש ? . . .

שםאנילא

New member
אשתדל לתת לה את ההרגשה הכי טובה שאפשר

כדי שהיא דוקא לא תחוש בזה... לי אין בעיה

קליט

New member
כנראה שאתה לא שייך לאיזה ישיבה או קבוצה

ומתאים לך גם ללכת עם סנדלים וחולצה צהובה . .

שםאנילא

New member
לא הבנתי מה קשור? אתה אומר שאם מישהו שאשתו

התחילה לצלוע לאחר כמה שנים והוא שייך למגזר מסויים אז הוא לא יצא איתה לרחוב פתאום?? נשמע לי מוזר ומה שאמרתי אינו קשור לגיל אני פשוט חושב שזה לא משהו שאמו רלהפריע בכלל

קליט

New member
אם אני או היא

אתחיל לצלוע אחרי כמה שנים זה גם ממש יפריע . . שמעת על דבר כזה שנקרא "בושה" ? . . . בני אדם נמנעים לעשות הרבים דברים שזכותם לעשות בגלל הבושה מבני אדם . . ולא להיות שונה מכולם

שםאנילא

New member
לכן שאלתי אותך אם תגרש אותה?

אתה צריך להבין ולהפנים שמתי שהוא בחיים כשאתה מעריך את אשתך אז אתה נשאר איתה בכל מצב שיהיה

קליט

New member
לא מתגרשים על זה

ויש חסרונות שלא לוקחים . גם בגיל מבוגר לא לוקחים כל דבר

שםאנילא

New member
אוקיי אכוין את שאלתי...האם היית יוצא איתה לרח

לרחוב ומטייל איתה? כמובן בהקשר שציינתי ממקודם שאתם כבר ב"ה נשואים ויש ילד או יותר?

שםאנילא

New member
בתור מתכון לחיים בריאים כדאי מאוד

שתפסיק להסתכל על חיצוניות יותר מדי אל תסתכל על זה בתור אין ברירה כי אתה מקרין את זה החוצה מה יהיה אם ח"ו המצב יהיה הפוך? כלומר שהבעל צולע?

למעלה