שאלה שירשורית

ספאפית

New member
כן

אני אישית לא מחבבת את אנג´ל, ובמיוחד לא את מערכת היחסים שלו ושל באפי

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif *מתחילה לקלל באנגלית*

(כי יש יותר מבחר, דודו?
)

buffstar

New member
טוב נשדרג את זה...

באפי/אנג´ל
ווילו/טארה
זאנדר/קורדי
גיילס/ג´ני
ספייק/ואני

כולם אוהבים אותם פשוט יש כאלה ש

מושפעים מספייק... טוב הנה הרשימה- דרו וספייק... זאנדר וקורדיליה ווילו ואוז גיילס וגויס!!! ואם אפשר להמציא אז ווילו וזאנדר הכי טוב ביחד:) וכמובן א-נ-ג´-ל ו-ב-א-פ-י!!!

מה פתאום?

יש אנשים שמתעבים את הזוג הזה.. בלי שום קשר לספייק (שמה לעשות, הוא יותר מדליק מאנג´ל) ואפשר להבין למה. זה זוג, למרות שהוא יפה בעיניי, משכו אותו לאורך הרבה הרבה זמן, כן, הוא ה-True love של באפי. אבל אני מבינה למה יש אנשים שמרגישים שבאיזהשהו שלב זה נעשה מסטיק. ואל.

אז גם אני רוצה מסטיק כזה:)

אבל ברגע שהוא הTRUE LOVE של באפי זה לא אומר שהם צריכים להיות יחד?! *אין לי בעיה שלא אוהבים אותם זה זה שאני כן*

buffstar

New member
Good point ../images/Emo58.gif6 באפי,3 אנג´ל

אבל מבחינתי באפי ונאג´ל לנצח
ואל איכפת לי מספייק,קורדי וכל השאר... ~שמה ידים על האוזניים שרה, ולא שומעת כלום~ הנה הדחקה שוב נכנסת לתמונה

וואי נדפקתי!!! -ספויילר לאנגל 3!!!

אוף חשבתי ספויילר ל6!!!! וקראתי מה הם יהיו יחד אנג´ל והזונה?!!? יאק!!! וחוץ מזה TRUE LOVE יכולים לגלות אחד את השני אחר 20 שנה שוב.. תנו לי לחיות באשליות *היום המקולל הזה הורס אותי שוב*

את רוצה תשובה לזה? ../images/Emo58.gif

ובבקשה תשמרי על השפה כשאת מדברת על דמויות. חוק העלבת דמויות, זוכרת?. טוב-
3 אנג´ל חוץ ממעידה קטנה וזה היה בהשפעת כישוף כלשהו, הם לא בדיוק ביחד. אבל גם לא בדיוק לא ביחד. הם לא ברורים. (הרשו לי להיגעל, שוב.) ואל.

ששש!.. ../images/Emo58.gif סוף 6

אני לא יודעת מה איתך, אבל ב-2 הדקות האחרונות של Seeing red נעשיתי עיוורת זמנית. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo58.gifסוף 6 ואולי אנג´ל 3?...

לא ראית עונה 3 אנג´ל אז אני לא *באמת* יודעת, אבל שמעתי ליחשושים שחדרו את מסכת ההדחקה שלי... מקווה שהתמונה תעבוד... לא עיוורת אבל נכנסתי למצב קטטוני משו...

buffstar

New member
../images/Emo58.gif6 דאם, אוקי צריך לפתוח את

התמונה בחלון נפרד...

../images/Emo58.gifסוף 6

From me. (and from us!) זה משפט יפה.. במיוחד כשווילו אומרת אותו. ואל.

למעלה