שאלה שירשורית

M16B

New member
שאלה שירשורית

את מי מהזוגות של הסקוביס הכי אהבתם? אני לא מתנסחת הכי טוב בעולם אבל הכוונה היא באפי מי החבר שהכי אהבתם? זאנדר...? ויילו...? גיילס...? עם כבר עשיתם את זה אתם מוזמנים להתעלם אם לא אז.........

רינת4

New member
תשובה וניצול"ש קטן:

ברור שהכי אהבתי את באפי ואנג´ל. גם את קורדי וזאנדר אהבתי. ושאלה קטנה-מה כתובת האימייל של ביפ? כי נכנסתי לאתר שלהם אבל לא מצאתי...

M16B

New member
זה לא מה שהתכוונתי

התכוונתי שלכול אחד מהסקוביס היו כמה חברים נכון? אז לכול אחד מהם את איזה חבר/חברה שלו הכי אהבתם.

B a n j o

New member
ניצל"וש

זה רק אני או שפיית´ היתה הראשונה שכינתה אותם "סקובי-גנג" ? זה הי בפרק משבוע שעבר שבאפי ואנג´ל עובדים עליה והיא אמרה "you have you´re scooby-gang" או משהו בסיגנון. בכל מיקרה, נראה לי שהיא התחילה עם הכינוי הזה

רינת4

New member
לא, זאת לא היא...

כבר שאלתי את זה בפעם הקודמת, אבל אני לא זוכרת מי אמרו לי שאמר את זה ראשון. ד"א-אתה יודע את הכתובת אימייל של ביפ?

ניצול"ש

אני יודעת שאתם כבר מתחילים להתעצבן עליי שאני אומרת את זה אבל... אני חייבת!!! הנה זה בא... בעוד שבוע בדיוק מתחילה העונה החמישית בביפ!!! וד"א אני הכי אהבתי את קורדי וזאנדר...

buffstar

New member
הזוגות הקנון האהבוים עלי:

באפי/אנג´ל
זאנדר/קודרי
ווילו/טארה <אפילו שאוז ואניה נותנים fight רציני
>

Schnickelfritz

New member
הזוגות האהובים עלי:

- ווילו וטארה. - זאנדר ואניה. - ג´יילס וג´ני (היו מצחיקים ביחד, אין מה להגיד). את באפי לא אהבתי עם אף אחד עד עכשיו. מערכת היחסים שלה עם אנג´ל הייתה נחמדה, אבל יותר מידי מיוסרת...

זוגות-

ווילו וטארה definatly (שמתם לב שהפורום שלנו הוא קהילת ווילו טארה?) אהבתי את קורדיליה וזאנדר אבל יותר את זאנדר ואניה. וג´ני וג´יילס(אוליביה מי?) וספייק ודרוסילה. ואל.

בזמנו לא אהבתי..

התחלתי יותר לחבב אותם בשלישית.. אבל יש זוגות יותר טובים מהם לדעתי. ואל.

וולי

New member
אני ממש לא אוהבת את באפי/אנג´ל!

אנג´ל (בניגוד לאנג´לוס...) הוא דמות מושלמת מידי שזה מעצבן. אז נכון הוא חתיך אבל הוא לא מצחיק,לא מעניין וכל הזמן הוא מיוסר ועושה עיני מסכן לבאפי...אני ממש לא מבינה את המשיכה לדמות הזו!

למעלה