את מי מהזוגות של הסקוביס הכי אהבתם? אני לא מתנסחת הכי טוב בעולם אבל הכוונה היא באפי מי החבר שהכי אהבתם? זאנדר...? ויילו...? גיילס...? עם כבר עשיתם את זה אתם מוזמנים להתעלם אם לא אז.........
זה רק אני או שפיית´ היתה הראשונה שכינתה אותם "סקובי-גנג" ? זה הי בפרק משבוע שעבר שבאפי ואנג´ל עובדים עליה והיא אמרה "you have you´re scooby-gang" או משהו בסיגנון. בכל מיקרה, נראה לי שהיא התחילה עם הכינוי הזה
אני יודעת שאתם כבר מתחילים להתעצבן עליי שאני אומרת את זה אבל... אני חייבת!!! הנה זה בא... בעוד שבוע בדיוק מתחילה העונה החמישית בביפ!!! וד"א אני הכי אהבתי את קורדי וזאנדר...
- ווילו וטארה. - זאנדר ואניה. - ג´יילס וג´ני (היו מצחיקים ביחד, אין מה להגיד). את באפי לא אהבתי עם אף אחד עד עכשיו. מערכת היחסים שלה עם אנג´ל הייתה נחמדה, אבל יותר מידי מיוסרת...
ווילו וטארה definatly (שמתם לב שהפורום שלנו הוא קהילת ווילו טארה?) אהבתי את קורדיליה וזאנדר אבל יותר את זאנדר ואניה. וג´ני וג´יילס(אוליביה מי?) וספייק ודרוסילה. ואל.
אנג´ל (בניגוד לאנג´לוס...) הוא דמות מושלמת מידי שזה מעצבן. אז נכון הוא חתיך אבל הוא לא מצחיק,לא מעניין וכל הזמן הוא מיוסר ועושה עיני מסכן לבאפי...אני ממש לא מבינה את המשיכה לדמות הזו!