שאלה שדי חשובה שלי

dragon tongue

New member
שאלה שדי חשובה שלי

בעזרת הכישוף אני יוכל לעשות כל מה שאני רוצה, אם אני מתאמן מספיק? לעצור את הזמן, לעשות שלום, להפוך את עצמי לאיש החזק בעולם וכדומה... (לא שאני רוצה לעשות אותם, זה רק דוגמה).

Pagra Baleben

New member
../images/Emo185.gif

אוקיי, אם אתה מתכנן להתחיל לעשות כישופים בשביל שהעולם יהיה בידיים שלך (מה שלא יקרה תוך שתי שניות, ואני לא חושבת שיקרה בכלל), אז כדאי שמהר מהר תרוץ לקרוא את המאמרים, ואם יהיו לך שאלות תבוא.

dragon tongue

New member
את לא מבינה

אני התכוונתי אם זה אפשרי, לידע וזה לא הסיבה שבה אני עוסק בכישוף! תאמיני לי שקראתי הרבה מאמרים ואני לא אחד מהילדים הטיפשים האלה שרוצים מאגיה, כדי לשנות את העולם על פי איך שהם רוצים לראות אותו, ואני בכלל לא עוסק בכישוף כדי שיום אחד אני יהפוך מישהו שאני שונא לבננה!!! אני רק שאלתי אם זה אפשרי ואני לא אומר שאחרי שתי שניות למידה אני יהיה שליט העולם, אז תקראי טוב ואז תעני, אוקיי?

simba00

New member
אפשרי...

אני רוצה להפוך כמה חברה לבננה לקצת זמן...(((; ואל תנסו לכסח אחד את השני כי זה לא הולך לכם... אתם רוצים להיות מגעילים תהיו צינים כלפי טמבלים...

BRANEWEN

New member
סימבה...

אני מבינה שבסיטואציה כזאת זה קצת קשה... אבל בבקשה תנסה להיות רציני! אסתי.

דור20

New member
שלום

אני פעם ראשונה בפורום אז אל תיקחו אותי קשה מידי תאוריתית כן -לא תמיד בכוחות עצמך לעיתים תאלץ לעבור להשבעת מלאכים או שדים מה שלא מומלץ. אם תיכנס לזה ישנם תחניקות שבעזרתם תגן על עצמך. פישולים ישרפו לך את החיים ואת הנשמה כל כך חזק. שאני כל כך לא ממליץ להיכנס לזה.

שאלה שדי חשובה?

מה אתה שואל? אפשרויות: 1.האם כדי לעשות מה שאני רוצה צריך כישוף... 2.האם צריך אימונים... 3.האם אפשר להיות רב-מג/מכשף עם כוחות שהם "מעל הטבע"... 4.כל התשובות נכונות כן,ברמה העקרונית זה אפשרי.ה"מכשף"/קוסם נמצא ברמת חוויה שונה מבן אדם ממוצע,בכל אופן השאלות שלך מורכבות וכדי לקבל תשובות,מומלץ לדייק (ואם אתה רוצה להיות מכשף,כדאי שתתאמן במיקוד). ברכות

EagerResearcher

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני רוצה לרשום תגובה למה שנאמר: קראתי הרבה מאמרים, והודעות בפורומים (חלקם בפורום זה) שכוחות מאגיים הם טבעיים.. איך יתאפשר כוח מאגי לא טבעי? בתגובה לנאמר על רמת האימונים והקשר לעוצמה של המכשף - אני לא עוסק בכישוף אבל אני יודע שמרים משקולות, כמה שיתאמן, יכול להרים רק עד למשקל מסוים. אני חושב שאין הבדל ממשי בין אימון פיזי למנטלי, אז אני חושב שלא משנה כמה אימונים יעשו, יש עדיין "רף" שעד אליו ניתן להגיע ע"י אימונים.

L e s t a t

New member
כן

אם תתאמן בערך 14,557 שנים, ארבעה ימים, שש-עשרה דקות וארבעים ושתיים שניות אתה תוכל לעצור את הזמן ולירות ברקים מהעיניים וכדורי אש מה... טוב, אתם יודעים את ההמשך..
יש דברים שאי אפשר לעשות בעזרת כישוף, במיוחד לא בהתחלה.

dragon tongue

New member
לא אמרתי שתוך שנייה

אני יוכל לעצור את הזמן. אני יודע שדברים כאלה הם לא מתחילים, בסדר? תודה על התשובות בכל מקרה

למעלה