שאלה שדורשת חשיבה

מצב
הנושא נעול.

shani74

New member
../images/Emo6.gif למקרה שתהיתן

מספיק ודי - זה מיותר
אפשר לגלגל שיחה מעניינת זו במסרים.
למקרה שתהיתן
(ומוזר שלא עליתן על זה, כי בהורים לתינוקות עלו על זה מייד) זאת לא אני! ב-i בשם של המתחזה (שהוא, אגב, ככל הנראה שם נוסף וחדש של פולספגן, שמתנקמת בי על כך שחשפתי את השמות האחרים שלה וחלק מהסתירות בהודעות שלה בפורום הורים לתינוקות - את השם פולספגן חסמו לפני כמה חודשים) אין נקודה. אבל אני מבקשת לא למחוק עדיין את ההודעות שלה, כי בהורים לתינוקות מחקו אותן לפני שבעלי הספיק לראות, ואני לא רוצה שהוא יפסיד את האקשן. באמת, אני ממש מאוכזבת מכן...
.

../images/Emo2.gif אוי, שני אני מה זה מתנצלת...

למקרה שתהיתן
(ומוזר שלא עליתן על זה, כי בהורים לתינוקות עלו על זה מייד) זאת לא אני! ב-i בשם של המתחזה (שהוא, אגב, ככל הנראה שם נוסף וחדש של פולספגן, שמתנקמת בי על כך שחשפתי את השמות האחרים שלה וחלק מהסתירות בהודעות שלה בפורום הורים לתינוקות - את השם פולספגן חסמו לפני כמה חודשים) אין נקודה. אבל אני מבקשת לא למחוק עדיין את ההודעות שלה, כי בהורים לתינוקות מחקו אותן לפני שבעלי הספיק לראות, ואני לא רוצה שהוא יפסיד את האקשן. באמת, אני ממש מאוכזבת מכן...
.
אוי, שני אני מה זה מתנצלת...
לא הבנתי מה קרה לך פתאום !!! בכלל לא שמתי לב לנקודה...

פולספגן

New member
חשפת אותי?

למקרה שתהיתן
.
חשפת אותי?
גברתי הנכבדה או ילדתי הנכבדה, זה שאת בגן ילדים, לא אומר שכולם נמצאים בגן ילדים. יש כאן אנשים ממעמד הביניים שעוד עובדים לפרנסתם ואין להם את הזמן והשעמום להיות יום ולילה באינטרנט. הזמן שאני מבלה בפורומים השונים הוא מס' דק' ביום, לעומתך שיש לך את כל הזמן שבעולם להעביר בפורום את יגונך מבטלנותך
רדי לעם ותרדי מהבועה שיצרת לעצמך
הפורום שהזכרת את שמו, הוא פורום של תינוקות ומישהו/י הגדיר/ה אותו "הגן של תפוז", אז חיזרי לשם, שם יש גננות שיידעו לטפל בך. פה זה פורום להורים, קרי מבוגרים
מסכנים הילדים שלך, שייגדלו אם אמא שהלכסיקון דיבור שלה הוא נקמה
תעשי לי טובה וחיזרי לגן שלך עם ה-i או בלעדיו. אני מנסה לשערך את גילך, אבל קשה לי, כי עדיין את לא מבינה מה שמדברים אלייך, כי בקשתי ממך כאן בפורום זה לא להשיב לשום הודעה שלי. אם תרצי, אשלח לך את הלינק להודעה.

טוב, אני לפחות השתכנעתי

חשפת אותי?
גברתי הנכבדה או ילדתי הנכבדה, זה שאת בגן ילדים, לא אומר שכולם נמצאים בגן ילדים. יש כאן אנשים ממעמד הביניים שעוד עובדים לפרנסתם ואין להם את הזמן והשעמום להיות יום ולילה באינטרנט. הזמן שאני מבלה בפורומים השונים הוא מס' דק' ביום, לעומתך שיש לך את כל הזמן שבעולם להעביר בפורום את יגונך מבטלנותך
רדי לעם ותרדי מהבועה שיצרת לעצמך
הפורום שהזכרת את שמו, הוא פורום של תינוקות ומישהו/י הגדיר/ה אותו "הגן של תפוז", אז חיזרי לשם, שם יש גננות שיידעו לטפל בך. פה זה פורום להורים, קרי מבוגרים
מסכנים הילדים שלך, שייגדלו אם אמא שהלכסיקון דיבור שלה הוא נקמה
תעשי לי טובה וחיזרי לגן שלך עם ה-i או בלעדיו. אני מנסה לשערך את גילך, אבל קשה לי, כי עדיין את לא מבינה מה שמדברים אלייך, כי בקשתי ממך כאן בפורום זה לא להשיב לשום הודעה שלי. אם תרצי, אשלח לך את הלינק להודעה.
טוב, אני לפחות השתכנעתי
נראה לי ששני צדקה בניחוש שלה. טרול ֱ

פולספגן

New member
השתכנעת?

טוב, אני לפחות השתכנעתי
נראה לי ששני צדקה בניחוש שלה. טרול ֱ
השתכנעת?
קיראי שוב את תגובתי הקודמת ואם עדיין לא השתכנעת, אין כל בעיה לבדוק זאת, פשוט להשוות את ה-IP של המחשב שלי להודעות האילו. אני מיציתי את הנושא הזה. שני היא טרול וכבר מזמן בקשתי ממנה לא להשיב להודעותיי.

אוי, זה מדליק! והנקודה מתחבאת כל כך טוב

למקרה שתהיתן
.
אוי, זה מדליק! והנקודה מתחבאת כל כך טוב
בתוך ה-7. בחיים לא הייתי עולה על זה.

מעניין. אפשר לדעת למה ?

לדעתי,
"חוג אנגלית" (אם זה חוג טוב) ראוי לתעדוף גבוה (כמובן, לא יותר גבוה מהבריאות!).
מעניין. אפשר לדעת למה ?
אצלי האמת, החוג הזה קיבל עדיפות הכי נמוכה, אחרי ה"טריאטלון" ו"כדורסל" אפילו. כרגע הילדות (שלושתן) ב"התעמלות קרקע" ו"ציור", אבל אם הייתי מוסיפה עוד חוג... ובכן - זה לא היה אנגלית ! נראה לי קצת... אני לא יודעת... משעמם. בכל מקרה הן ילמדו את זה בבית ספר , עוד שנה שנתיים... לא ?

בגלל הקליטה שיש להם בגיל הזה

מעניין. אפשר לדעת למה ?
אצלי האמת, החוג הזה קיבל עדיפות הכי נמוכה, אחרי ה"טריאטלון" ו"כדורסל" אפילו. כרגע הילדות (שלושתן) ב"התעמלות קרקע" ו"ציור", אבל אם הייתי מוסיפה עוד חוג... ובכן - זה לא היה אנגלית ! נראה לי קצת... אני לא יודעת... משעמם. בכל מקרה הן ילמדו את זה בבית ספר , עוד שנה שנתיים... לא ?
בבי"ס לומדים גם בגיל יותר מאוחר וגם, בהכללה, ממש לאט וגרוע. כמובן שיכול להיות שגם החוג לא משהו, לכן תלוי בחוג.

אכן, תלוי בחוג

בבי"ס לומדים גם בגיל יותר מאוחר וגם, בהכללה, ממש לאט וגרוע. כמובן שיכול להיות שגם החוג לא משהו, לכן תלוי בחוג.
אכן, תלוי בחוג
לרוב "חוג אנגלית" לגיל הזה זה איך לומר... סתם גוזל זמן מתוכניות טלוויזיה באנגלית

בקשות של ילד

שאלה שדורשת חשיבה
אני רוצה להעלות 2 שאלות ל2 הצדדים: 1. האם ההורה מאבד אישיות? האם ה"ענק" הופך ל"אבא של מחונן"? האם ה"פצצה" הופכת לאמא של שיר? 2. האם ההורים כופים על הילד מה שנראה להם נכון? איי פעם ילד אמר, אבא אני רוצה ללמוד שם, או אמא קחי אותי לבחינות
בקשות של ילד
כן. ילדים רבים מבקשים מהוריהם להתקבל למסגרות מחוננים (כי חברים התקבלו, כי זה מקובל חברתית וכוד'). הרבה פעמים אלו ילדים שחבריהם כבר נכנסו למסגרת והם רוצים להצטרף באיחור של שנה או ילדים שאחיהם הגדולים חוו את ההעשרה שניתנת במסגרת כזו ומעוניינים גם הם להתקבל. אין ספק שגם להורים יש תרומה, אך אם ילד לא רוצה - אי אפשר לדחוף לכך, ומצד שני אם ילד מעוניין - כדאי לסייע לו בכל דרך אפשרית למצות את יכולותיו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה