שאלה שדורשת חשיבה

מצב
הנושא נעול.

meitush123

New member
אני החלטתי בשביל עצמי

שאלה שדורשת חשיבה
אני רוצה להעלות 2 שאלות ל2 הצדדים: 1. האם ההורה מאבד אישיות? האם ה"ענק" הופך ל"אבא של מחונן"? האם ה"פצצה" הופכת לאמא של שיר? 2. האם ההורים כופים על הילד מה שנראה להם נכון? איי פעם ילד אמר, אבא אני רוצה ללמוד שם, או אמא קחי אותי לבחינות
אני החלטתי בשביל עצמי
ללכת להית הספר שאני לומדת פה עכשיו. זה ממש לא היה רעיון של ההורים שלי. (אני לומדת בתיכון למדעים ואמנויות בירושלים)

רמית2

New member
"סמכות"

אני החלטתי בשביל עצמי
ללכת להית הספר שאני לומדת פה עכשיו. זה ממש לא היה רעיון של ההורים שלי. (אני לומדת בתיכון למדעים ואמנויות בירושלים)
"סמכות"
כוונתי הייתה לסמכות הורית ברמה הכי בסיסית של המילה אני אדם מבוגר אני יודעת יותר טוב מה טוב לו ומה פחות טוב לו. לדוגמא: הילד בן 5 רצה מאוד חוג אנגלית הילד נמצא בחוג חשוב שהוא חייב לעשות (מבחינה רפואית (ועוד חוג שהוא אוהב הסברתי לו שאם יהיה גם חוג אנגלית לא יהיה זמן למפגשי חברים הזמנת חברים אחר הצהריים /הליכה לחברים זו סמכות ע"י הסברה זה לא שאני אומרת לא וזהו ! אני דנה ומדברת עימו על הדברים ובגלל שהוא ילד דעתן וחכם אני מסבירה לו שהקטע החברתי מאוד חשוב הגננת לא אוהבת את זה שאני תמיד מדברת ומסבירה לו -והיא העירה לי פעם ואמרה שאני צריכה הגיד ולקבוע משהו וזהו! בלי לתת לו אפשרות להביע דעה הסברתי לה שאצלנו בבית זה שונה

נראה לי ממש חבל...

"סמכות"
כוונתי הייתה לסמכות הורית ברמה הכי בסיסית של המילה אני אדם מבוגר אני יודעת יותר טוב מה טוב לו ומה פחות טוב לו. לדוגמא: הילד בן 5 רצה מאוד חוג אנגלית הילד נמצא בחוג חשוב שהוא חייב לעשות (מבחינה רפואית (ועוד חוג שהוא אוהב הסברתי לו שאם יהיה גם חוג אנגלית לא יהיה זמן למפגשי חברים הזמנת חברים אחר הצהריים /הליכה לחברים זו סמכות ע"י הסברה זה לא שאני אומרת לא וזהו ! אני דנה ומדברת עימו על הדברים ובגלל שהוא ילד דעתן וחכם אני מסבירה לו שהקטע החברתי מאוד חשוב הגננת לא אוהבת את זה שאני תמיד מדברת ומסבירה לו -והיא העירה לי פעם ואמרה שאני צריכה הגיד ולקבוע משהו וזהו! בלי לתת לו אפשרות להביע דעה הסברתי לה שאצלנו בבית זה שונה
נראה לי ממש חבל...
אני יודעת שזו הייתה רק דוגמא ולא קשור לנושא השרשור, אבל למה שלא יהיה לו זמן? אם ילד בן 5 רוצה חוג אנגלית זה לדעתי ממש פספוס לא לתת לו.

גם הבת שלי מאוד רוצה "חוג אנגלית"...

נראה לי ממש חבל...
אני יודעת שזו הייתה רק דוגמא ולא קשור לנושא השרשור, אבל למה שלא יהיה לו זמן? אם ילד בן 5 רוצה חוג אנגלית זה לדעתי ממש פספוס לא לתת לו.
ו"חוג חלילית" ו"חוג טריאטלון" (
), ו"חוג כדורסל", וכל זאת רק משום ש(למזלינו
עדיין אין באזור שלנו חוגי "רכיבה על סוסים" ו"דרמה" לגיל שלה, אלא רק מכיתה ד', חוג "קרמיקה" נסגר. נועה, אין לזה סוף, באמת. צריך לבחור.

רמית2

New member
צריך לבחור !!!

עדיין אין באזור שלנו חוגי "רכיבה על סוסים" ו"דרמה" לגיל שלה, אלא רק מכיתה ד', חוג "קרמיקה" נסגר. נועה, אין לזה סוף, באמת. צריך לבחור.
צריך לבחור !!!
אי אפשר גם וגם וגם גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת סדר עדיפות אם אנשי מקצוע אומרים שהילד לחזק את חגורת הכתפיים מה עדיף? אני בהחלט חושבת שלהעשיר ילד זה נהדר,אבל יש גם גבול! נכון הוא חכם ,אבל יותר חושב לי שיהה מאושר ושיהיה מאושר זה שיהייה לו קל בשנה הבאה בכתה א' גם בשעורי ספורט /לרוץ עם חברים בגינה כישורים חברתיים הם מאוד חשובים!!!!!!!!!!!

לדעתי,

לדעתי,
"חוג אנגלית" (אם זה חוג טוב) ראוי לתעדוף גבוה (כמובן, לא יותר גבוה מהבריאות!).

פולספגן

New member
לפי מה שהבנתי, חסמו אותך ב-2 פורומים, לכן ...

החלפת ניק. הפורומים שחסמו אותך הן בפורום כלבים וגם בהורים למתבגרים, כי יש לך פה מטונף. את חושבת שאת הכי חכמה בעולם ובד"כ תכונה זאת מראה על רגשי נחיתות עזים!

שמחה לגלות עד כמה אני מעניינת אותך

החלפת ניק. הפורומים שחסמו אותך הן בפורום כלבים וגם בהורים למתבגרים, כי יש לך פה מטונף. את חושבת שאת הכי חכמה בעולם ובד"כ תכונה זאת מראה על רגשי נחיתות עזים!
שמחה לגלות עד כמה אני מעניינת אותך

אולי הייתי צריכה...

כן, כי ידעתי שתמחקי אותי ואולי אפילו תחסמי
אותי, כפי שעשו לך
אולי הייתי צריכה...
אך כמנהלת הגישה שלי הייתה מינימום מחיקות וחסימות ומקסימום נוכחות והבעת עמדה על מנת ליצור אווירה מסויימת בפורום. תחת ניהולי רק טרולים במובהק נחסמ וגם זאת לאחר מסר אזהרה (אלא אם כן ההודעה הראשונה שלהם הייתה קללות פרופר).

74וshan

New member
אפשר לשאול, מה את עושה בחייך?

אולי הייתי צריכה...
אך כמנהלת הגישה שלי הייתה מינימום מחיקות וחסימות ומקסימום נוכחות והבעת עמדה על מנת ליצור אווירה מסויימת בפורום. תחת ניהולי רק טרולים במובהק נחסמ וגם זאת לאחר מסר אזהרה (אלא אם כן ההודעה הראשונה שלהם הייתה קללות פרופר).
האם את עובדת בכלל, כי אני רואה שבשום מסגרת, את לא שורדת.

ואו, שני - באמת הגזמת !!!

האם את עובדת בכלל, כי אני רואה שבשום מסגרת, את לא שורדת.
ואו, שני - באמת הגזמת !!!
את כל כך לא מכירה את נועה שאת אפילו לא יודעת איפה היא עובדת - והיא כתבה על זה מספר פעמים, ואת מעיזה לומר ש"בשום מסגרת היא לא שורדת", ועוד בטון כזה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה