שאלה שאלתית

William Kidd

New member
אין שום התנשאות

לא חושב לשנייה שאני מבין טוב יותר ממישהו אחר. אני רק חושב שהנקודת מבט שלי אובייקטיבית יותר משל אנשים שמעריצים מישהו בצורה עיוורת ומקנים להם יכולות של גיבורי על. אבל אם מגעיל אותך את מוזמנת להקיא :)

Great Pretender

New member
הוו כן.

הערצה עיוורת אמרת ? איך אתה מסוגל בכלל לשפוט ? דע לך, שגם לי יש נסיון במוסיקה. וזה שאתה בן 22 {כן, אני משועממת} ואני בת 13, לא אומר שיש בנינו הבדל גדול ברמת המוסיקה.

William Kidd

New member
צודקת

ניצחת!

1Reebok

New member
נראה לי שכשהוא כתב "ניסיון במוזיקה",

הוא התכוון לניסיון קונקרטי - הלחנה, לימודי תיאוריה מוזיקלית, לימודי הרמוניה, ובכלל - ניסיון מקצועי שנרכש עם האזנה ועבודה עם מוזיקה, ולא רק עם האזנה פסיבית לשירים. הכוונה לא היתה לגיל, אלא לניסיון המקצועי.

William Kidd

New member
בדיוק...

שזה לדעתי קצת יותר עמוק מלהקשיב למוזיקה. הרעיון ללהקשיב הוא גם לדעת לשמוע מעבר ל "מה שאנחנו אוהבים". אפשר לאהוב את המוזיקה הכי פשוטה שיש למרות שהיא באמת מכל הבחינות טריויאלית. ובקשר לצורה התוקפנית שהצגתי את הדברים אני לא מסכים איתך. לדעתי הערצה עיוורת היא לא קללה. היא מצב מסוים שהמון אנשים נמצאים בו וזה מאוד טבעי. ברגע שאתה אוהב משהו לפעמים השיקול דעת שלך מתערפל בגלל שאתה כ"כ אוהב את זה. וחשוב שכל אחד ישים לב ויבין מתי המצב הזה נוצר אצלו ומתי לא. חבל ש Great Pretender נעלבה ממני כ"כ אבל אני לא הולך להסביר יותר מידי לאף אחד, שאלתי שאלה וגם קיבלתי תשובה מספקת, מה היא מרגישה תוך כדי זה ממש לא מעניין אותי. סורי...

1Reebok

New member
אני לא מבין למה "האזנה פסיבית" זה מונח שלילי,

זה בדיוק מה שאני עושה, ואני אוהב את זה ונהנה מזה. ו"עשר שנים של ניסיון מוזיקלי" הוא לא שפיטה לפי גיל..

Great Pretender

New member
רגע אחד,

ואולי גם לי יש נסיון שכזה ? למה אתם חושבים שאני חתיכת מטומטמת שלא מבינה במוסיקה ? ללמוד בבצפר מוסיקלי, לא נחשב, אה ? לנגן בלהקה בית ספרית, לא נחשב, אה ? . . . ולגבי הגיל, אני מצטטת - " אני חושב שאתה עדיין קטן בשביל להבין . . . " " יש לי ניסיון של מעל 10 שנים במוזיקה . . . " אלוהים, אם הוא ' קטן ', ואם אני ' קטנה ', זה אומר שהוא בעצם שופט לפי הגיל - מי שיותר גדול, כך הנסיון המוסיקלי שלו גדול יותר. אז . . . לא נכון ! האזנה פסיבית לשירים ? זה היה מאוד מעליב, אגב.

matany a

New member
צודקת=]]! (זאת שיר קווין..)

אני איתך. אנחנו לא באות עם הערצה עיוורת. ומה שעשית היתה באמת קצת התנשאות...

1Reebok

New member
אני חושב שיש לך פה פואנטה מאוד חשובה..

אבל אם רק היית מנסח את זה באופן לא תוקפני כל כך, אולי היו מקשיבים לך..
וחבל.. בגדול אני מסכים איתך. אבל לרוב לאנשים יש נטייה לא להקשיב לצד השני כשהוא קורא להם בשמות כמו "מעריצים עיוורים". ובצדק.. זה לא נעים.

איזו התנשאות@!

אולי היו מקשיבים לך אם לא היית מתנשא כך ומכנה את כולם חוץ ממך בפורום הזה "מעריצים עיברים" כי אף אחד פה הוא לא טיפש שחושב שפרדי הפסנתרן הטוב בעולם או משהו בסגנון הזה... ובכלל, ממש נגעלתי מה "אני חושב שאתה עדיין קטן בשביל להבין"...

הייתי באתר שלך (של גיא)

יש לך אח חמוד מאד..=]]! ודבר שני אתה מנגן ממש טוב בפסנתר=]]

khammel

New member
../images/Emo79.gif ניסיון 2 -- יש VBM1 חדש דנדש במרום ר"ג

הייתי שם ביום חמישי לאסוף את ה-AC30 החדש שלי (סוף כל סוף) ופתאום ראיתי את בריאן מחייך אלי. לי כבר יש, אבל אולי אחד מכם ירצה לחטוף את המגבר החביב. מדובר ברפליקה של מגבר ג'ון דיקון שיוצר ע"י חברת ווקס. המגבר אינו מיוצר מזה כמעט שנתיים והמלאי שקיים בשוק הוא המלאי היחידי שנותר. בריאן סיפר שהוא מתעתד להוציא דגם חדש אבל דגם זה יהיה ככל הנראה יקר משמעותית. עלות ה-VBM1 באיזור ה-1000 שח וגם תקבלו טרבל בוסטר מובנה + יציאת הקלטה ויציאת אזניות. להשוואה, אם תרצו לקנות רפליקה שהיא עבודת יד זה יעלה לכם 500 דולר לפני תוספות (מיסים, משלוח, מיקרופון וכו'). מהר לפני שייגמר.

למעלה