שאלה שאלתית

tiger

New member
שייט שיצא משליטה (למעלה)

כשהייתי צעיר רציתי נורא שיהיו לי כבר פלא בקים,מה יש למה תמיד לשלם כל כך הרבה כסף בישביל סטלות שיכולות לבוא ככה סתם חינמית באמצא החיים.לכל קרטונז´ או אבן של מצית שלעסתי היתיחסתי כמו להשקעה לטווח רחוק או בפק"מ,בבורסה בניירות ערך לא הישקעתי ככה .אבל כלום,כניראה שיש לי ראש מעץ קשה בימיוחד.פעם שקיבלתי מרפק בראש בטעות בהופעה של איאן דיורי בקולנוע דן ראיתי כוכב ממש ,יפה וציבעוני ובחינם.אבל זה לא היה מהפלאשבק זה היה מ"ליראות כוכבים",מושג שתמיד היה לי ברור ומובן ושלא הישקעתי בו אגורה מעולם.אבל פלאשים לא,מה יש שטייגר יקבל איזה סוטלה בחינם? זיין,כניראה שסומנתי בלידה בתור זה שלעולם לא יקבל שום סטלה בלי לשלם עליה מחיר מלא ,מקסימום יותר...נו פלאשבק פור מי. נו ברור

יאיר5

New member
זה לא רק אתה גם אני לא הרגשתי דבר..

כזה אף פעם ושתיתי דברים כאלה בכמויות מסחריות ואף פעם לא הרגשתי פלשבק תמיד חשבתי שזאת המצאה להפחיד אנשים. "אל תקחו טריפים כי באמצע נהיגה יחזור לכם הטריפ" או משהו כזה...... אז ככה שאתה לא לבד ובטח רוב האנשים שנגהו בסמים כאלה לא הרגישו תדבר הזה שנקרא פלשבק אולי בודדים מרגישים את זה. בני מזל אולי.... יאיר

tiger

New member
כניראה שלשנינו יש ראש מאלומיניום ../images/Emo61.gif

אולי זה ביזכות הנייר אלומיניום ???

גנבנבון

New member
אולי אמרת בתור בדיחה אבל זה באמת

בזכות הנייר אלומיניום או יותר נכון הירואין שהוא יעני הנגדי לטריפ ומכבה הרבה "שריפות".

אני אומרת תודה על מתנות חינם

ולעניות דעתי זה באמת מתנה חינם,לא צריך להוציא חמישים שקל.... אגב,ואני חייבת לספר לכם את זה,שבעברי הרחוק,כשהייתי אנטי סמים,כן ,כן,אני אנטי סמים,היה לי חבר שהלך למסיבה הראשונה שלו בחיים,לקח שם כנראה כדור,כולו אקסטזי וחגג עד עלות השחר,כשהוא וחבריו חזרו הביתה אני כבר טיפסתי על הקירות מהלחץ,ועוד יותר מהידיעה שהוא "אכל" כימיקל...אחרי אותו לילה נפרדנו בגלל הכימיקלים ( מי היה מאמין שאני ,שנתיים אח"כ אבדוק על מה ולמה המהומה),ואני זוכרת ששאלתי אותו ואת החברים שלו,מה אם תקבלו פלשבק באמצע הנהיגה??????? כנראה שההשפעה המאיימת של אל סם נכנסה איפשהו,אבל גם יצאה,כי מנסיון הפלשים שלי,באמת שהם היו קצרצרים,נעימים מאוד,לא הזיוניים בצורה אכזרית כזו שאי אפשר להיפטר ממנה.... כמובן שאני עדיין חושבת שככל שלוקחים יותר,השריטה מעמיקה יותר,והסיכוי לפלשבקים לא נעימים עולה,ממחקר שקראתי בנושא,גילו ששיבעים אחוז מהפלשבקים הם לא נעימים....חבל שלא פנו אלי למחקר הזה,אין לי ולו אחוז אחד של שליליות בפלשים.... והכל צורה של תפיסה לא?!?!?! יום כתום אנשלית הטיבעונית

תותי 4

New member
אני לא אכלתי הרבה ....

סמים פסיכו אקטיביים,ולמרות זאת אחרי שנתיים של נקיון היו לי פלאשבקים,שבהתחלה נורא נילחצתי במיוחד שזה היה תופס אותי לא מוכנה, ועם הזמן זה עבר...אצלי זה היה מתבטא בכך שהצבעים היו בוהקים מאוד פתאום,ומין הרגשה מוזרה...המטפלת שלי אמרה שזה כמו שבא ככה זה הולך.

tiger

New member
כל הסמים זה סמים פסיכו אקטיביים

כל חומר שמשנה את מצב הרוח=חומר פסיכו-אקטיבי. את היתכוונת לסמי הזיה .הלוצינוגניים, מעוררי הזיות מה שניקרא.במישפחה היקרה הזו נימצאים כל הפיטריות,הניירות ספוגי האל אס די ,הפיוטה הלא הוא הקקטוס האינדיאני ,שיכרון סיני,הדטורה, יש שמלקקים גם גבות של קרפדות מיוחדות בדרום אמריקה ומקבלים מיזה הזיות מפחידות.יש המון סוגים של סמים מעוררי הזיות והם מוכרים לאדם משחר ההיסטוריה.מדובר כניראה במישפחת החומרים המיסטית ביותר ושעד היום הרבה לא יודעים עליה.רק לאחרונה התחילו שוב לחקור...בדרום אמריקה יש סוגים של סמי הזיה שנהוג לקחת בכנסיה ביחד עם כל הכפר ,הורים ילדים,נערים,נערות,כולם וזה נחשב למינהג מסורתי שמאחד את העם.מעניין מה הם חושבים על פלאשבקים.

KrasyPhrick

New member
פלאשבק הוא נושא

דיי מסובך. התופעה עדיין לא מובנת עד הסוף וכרוכה בהתערבות של מדעי הנפש. בעקרון כשמדברים על פלאשבקים, מתכוונים לאחת משתי התופעות הבאות: 1.Hallucinogen Prolonged Perceptual Disorder (שזה HPPD). תופעה זו היא מאוד נדירה ומאפייניה הן הפרעות נמשכות בשדה הראייה לאחר שימוש בהולוציגניים. העניין הוא שכבר הופיעו, לא פעם, מקרים בהם אנשים, שמעולם לא השתמשו בהולוציגניים או כל סם לא חוקי אחר, חוו את הפרעה זו. 2. Post Traumatic Stess Disorder (שזה PTSD). תופעה זו היא הרבה יותר נפוצה מHPPD, אך עדיין נדירה למדי. מאפייניה הם חזרה בלתי צפוייה של סצנה בעלת ערך רגשי רב לאחר איזשהו טריגר (ויזואלי, אודיטורי, נאזליטי, סנטואלי או מחשבתי). ההרגשה החוזרת משתנה מאדם לאדם ויכולה להתבטא בצורה מחשבתית, ויזואלית או אודיטורית, ולעיתים היא חזקה מספיק כדי לנתק את האדם מהמציאות לפרק זמן קצר. העניין הוא שלתופעה אין כל קשר לסמים הולוציגניים. תופעה זו קשורה לפרץ רגשות (לרוב שליליות, אך יכול להיות גם חיוביות) שאין לאדם יכולת להתמודד עימן. התוצאה היא שמירה מדוייקת של כל הקלט בגוף (ראייה, שמיעה וכל הרגשה אחרת) בזכרון. כל דבר שיגרה את תאי הזכרון ששומרים את מידע זה יגרום בעצם ל"פלאשבק". פלאשבקים מסוג זה קורים, חוץ מאשר אצל משתמשי סמים הולוציגניים, גם אצל קורבנות אונס, חיילים במלחמות, אזרחים בפיגועים, התעללויות ממושכות ובעצם כל מה שעלול לעורר פרץ רגשות עזות. לפי המידע שהבאת, נראה כי סוג ה"פלאשבק" שלך הוא PTSD. לגבי HPPD אין לי (ולעולם המדע) כיום כמעט שום מידע על התופעה. אבל ידוע שPTSD עוברת כעבור מספר חודשים ועד לשנה וחצי, כאשר ירידה זו אינה פתאומית ונחלשת עם הזמן. מה שניתן לעשות הוא טיפול פסיכולוגי, אשר לפעמים מקצר את הסימפטומים והתופעה. אני הייתי נמנע משימוש במריחואנה בזמן הקרוב (עד שהפלאשבקים יעלמו), משום שנמצא כי השימוש גורם להמשכיות תופעת הפלאשבק ולעיתים זורע פארנויה אצל המשתמש. למידע נוסף על HPPD וPTSD, צירפתי כתובות למטה. KrazyPhrick.

tiger

New member
ברוך הבא קרייזי

עושה רושם של בחור מיקצועי לא ? אני מקדם מיקצוענות בברכה בכל תחום {אפילו מאינסטלטורים עם מיכנסיים וחגורה (שלו משוויצים בחריץ שלהם) אני מחזיק} על אחת כמה וכמה בתחום האהוב על כולנו. וולקאם טו יזרעל קרייזי פריק או מי שלא תיהיה. ולכל ה"סובלים" מפלאשבקים שאלה: מה מפחיד אתכם יותר *זה שיש לכם פלאשבקים ? & או זה שזה יגמר יום אחד

למעלה