שאלה שאלתית

KittnPaws

New member
שאלה שאלתית

האם יש ביניכם כאלה שניסו סמים פסיכו אקטיביים, פטריות או אל אס די וסובלים מפלאשבקים, אם כן, במה זה מתבטא?

tiger

New member
כן לשאלה הראשונה/לא לשניה

לא יודע מה זה פלאש בק וניראה לי תמיד שמדובר בהמצאה חולנית אבל כניראה שכאן אני אולי טועה (ולעסתי לא מעט ניירת בגיל ההיתבגרות)

KittnPaws

New member
אז זהו שלא

או לפחות כך נדמה לי שמאז השימוש האחרון שלי ב- AMT אני סובלת או לא ממש סובלת מפלאשבקים., מאחר ש- AMT זה סם ניסויי ולקחתי בחשבון שאני משמשת כשפן נסיונות אני לא מתפלאת על מה שקורה לי, זה רק מוזר לי. איך אני אגדיר את הפלאשבקים? יציאות רגעיות מהכרה לעולם של חלום שקורות עקב טריגרים בחיי היומיום. למשל, פנסים של מכוניות או בכלל אור בוהק במיוחד, בכלל כל דבר שעלול להזכיר לי מה עבר עליי בזמן הטריפ. זה רגעי מאוד, אני לא מודעת לזה שזה קורה רק אחר כך (כשאני נתקעת בעמוד הקרוב, או במישהו או שופכת על עצמי את התה), אני לא יודעת להסביר מה אני רואה שאני לא פה, אני רק יודעת שזה כמו חלום ולא ממש אמיתי, והאמת אני קצת מודאגת, למרות שתשאול באימיילים של חברים מארוויד והסביבה טענו שזה אמור לעבור תוך כשנה מהשימוש האחרון ושאני אהנה מזה כל עוד זה נמשך. רציתי לדעת שאני לא לבד, אבל כנראה שזה די נדיר הכל אופן.

tiger

New member
יתכן שאצלי

אולי המתדון חוסם את הדברים האלה מלצוץ בכלל.כשהייתי ללא מתדון אני יכול ליזכור מעיין הזיות קטנות כאלה של אמצע היום מה שניקרא אבל זה תמיד היה ניראה לי כמו סתם ידו של הדימיון הפרוע שלי,היום אין לי את זה(גם כשהיה לי את זה לא ממש ידעתי שיש לי את זה והאמת שעד היום אני לא ממש בטוח).אולי גורם הזמן באמת...אבל מה שבטוח שבסמי הזייה עדיין רב הניסתר על הגלוי ויש שאומרים שעדיין לא היגענו לתקופה בזמן ובהיתפתחות שלנו שאנחנו בכלל יכולים להתחיל להבין מה קורה שם.אני עדיין מאמין שתנועות כמו הנאו-שמאניזם או אפילו השמאניסטים המסורתיים בסוף יגלו את התשובות.אם אין להם אותן כבר עכשיו רק שהן כלואות בתוך תרבות שאנחנו ברוב חוצפה מכנים "תרבויות פרימיטיביות"...פרימיטיביות כזו הלוואי עלי

גנבנבון

New member
אני בהחלט מרגיש שהשתמשתי בכימיכלים

לא יודע בקשר לפלאשבקים משבקים אבל בהחלט משהו השתנה מהכימיכלים ביחוד ההשקפה. לפעמים בבוקר עם פתיחת העניים אני רואה ת´צלליות של היד שלי שאני מזיז אותה ולפעמים הדברים לא בדיוק סטטים ,זה נמשך לצערי שבריר שניה.

doodidoo

New member
זה כמו סוכריות קופצות

בהתחלה כל הפה קופץ מהם ויש רעש גדול (זמן הטריפ) ואח"כ יש חלקי סוכריה שלו נרטבו והתגובה הכימית שהרוק מייצר (הפיצוץ) מגיעה באיחור (פלאש בק) אצלי זה היה חזרה לשברירי שניה לתחושות שחוויתי בזמן ה"מסע". כל עוד הפרשי הזמן בין פלאש לפלאש גדלים הכל בסדר ובאמת תהני מזה אם זה לא עובר/ מתגבר הייתי ממליץ על ביקור אצל מומחה לקצרים במוח (פסיכיאטר). ותמיד כדאי להעלות נושא לדיון יומי

KittnPaws

New member
../images/Emo32.gif אם היית עונה למסרים ששלחו לך

אולי היה נושא יומי

יאיר5

New member
היו תקופות שאכלתי מלא...

טריפים ואקסטות ויקרו מי שמכיר. ושאני אומר מלא אז ממש בצורה אובססיבית זה היה בדרך כלל בתקופות שהייתי מחליט לעשות גמילה לאיזה תקופה אז הייתי מתחיל עם הדברים האלה. אבל אני לא מרגיש שום פלשבקים או איזה תופעות שיש לי מזה בכלל לא. יאיר

גנבנבון

New member
מייקרו!

אהבתי ת´מייקרו קצת יותר מהקרטונים ביחוד הכסופים שת´פסו ממש חזק. היו כאלה שההזיות עולות על הספיד בקרטונים הרבה פעמים הספיד היה עולה על ההזיות וסתם גורם אי נוחות. בסוף שנות השבעים תחילת ששמונים היו טריפים שחבל על הזמן כמו הפינק ,אורנג´ ואפילו פרמידה היתה פרמידה. משום מה סטייל של המסיבות מעדיף ת´זולים האלו שאם לא תפרק תטריפ בריקוד סוער תשתגע מהספיד, זוכר כאלה טריפים שאם הייתי מתבקש לרקוד בהם לא הייתי מסוגל מרוב ההזיות. אם יש סם שאני באמת מתגעגע זה טריפ אבל טריפ טוב לא רעל עכברים לרקדנים.

אני מעולם לא התנסיתי במיקרו

אבללללללללל שמעתי שהוא קרחנות.. בתקופה שכן הייתי מתקרחנת במסיבות (מה שלא קרה כבר המווווווווןןןן זמן) היינו אוכלים הופמנים,נפלאאאאא היום מסתובבים כלמיני דברים מוזרים ולא כיפיים אז אני מעדיפה שלא.. וכשאני כן ארצה אני אדע כבר איפה למצוא את הדבר האמיתי.. חוץ מזה שאני אישית נורא נהניתי מהטיפות.... ועוד דבר קטן על הקרטונים בהודו,אני אישית נורא ציפיתי למסיבות שם,בטח אחרי תקופת הקרחנות שעברתי בארץ לפני הנסיעה שלי,והגעתי למסיבה שם,כמובן שאכלתי שם שפיץ שאגב עלה לי בהזיות קטנטנות מאוד רק אחרי כמה שעות טובות...אז לא ממומלץ כימיקלים בהודו כי הם על הפנים... המממ..מיקרו....גם את זה אולי ננסה יום אחד.. יאללה בה ביי אנשלית

שלום קיטי,אני אכלתי קצת,וקיבלתי קצת

האמת היא שהפלשבקים שלי דווקא היו נורא נעימים,צבעים וצורות לכמה דקות,לא יותר. האמת היא שכבר 8 חודשים לא נגעתי בשום כימיקל,והפלשבקים שלי צצו אחרי עישונים כבדים,כלומר לילה שלם שישבתי ועישנתי עצמי למוות,ופתאום צץ לו פלשבקון חמוד מול התמונה הצבעונית שלי,וכל הצבעים פרצו להם במחול סוער,אבל אני יכולה לספר לך גם על פלשבק של חבר טוב שלי שקרה לו בארה"ב,פתאום הבחור לא ידע איפה הוא והתחיל לבכות באמצע הרחוב,והוא לא אחד כזה שמאבד את המציאות ,להיפך,הלך לאיבוד באמצע היום...אז זה גם יכול להיות מפחיד,אבל אני מאמינה שאם מבינים שזה פלשבק ולא מתרגשים,הוא עובר בצורה קצת יותר נעימה. יאלללה בה ביי אנשלית

KittnPaws

New member
זה נחמד כל עוד

אני לא מתעוררת מזה כשאני מתנגשת בקיר הקרוב... וגם זה קרה לי ולא פעם אחת, ישר הסתכלתי לראות שאף אחד לא ראה והמשכתי ללכת כולי אדומה

tiger

New member
מה יכול לעזור?

חוץ מקיר או עמוד בראש הקוונה? יש אולי איזה כדור הרגעה חלש שלפחות בנהיגה למרחקים ארוכים או משהוא כזה אפשר לקחת כדי לא להיסתכן הפלאש בק "מהסרטים"...מישהוא חקר את זה פעם? לא יודע למה ניראה לי שאולי כדור הרגעה חלש + - יכול להרגיע את זה...תחושת בטן

tiger

New member
אבל אנשלית

איך את יכולה לדעת שלמה שאת קוראת כאן פלאשבקים זה לא בעצם השפעה מהעישונים? או שמדובר בתחושה שאי אפשר ליטעות בה?

KittnPaws

New member
אצלי

זאת הרגשה שאי אפשר לטעות בה, זה משהו שאי אפשר להסביר ואני רק יודעת לתת לו שם.

קשכפית

New member
הפלאשים הללו יכולים להיות מסוכנים

לא?? אם זה מגיע למשל תוך כדיי נהיגה?? אני מקווה שזה לא יקרה לך חס וחלילה חמסה חמסה

קשכפית

New member
פעם נהגתי על הקטנוע אחרי שעישנתי

ג´וינט קטנטן. ואז נסעתי בלילה הביתה, אני לא יכולה לשכוח את הסיטואציה, זה היה מפחיד, היו לי הזיות, הדברים נראו לי אחרת מבדרך כלל, לא שמתי לב לרמזורים בדיוק, הייתה נסיעה הזויה לחלוטין, ואני התפללתי להגיע בשלום ונשבעתי לעצמי לא לנהוג לעולם בהשפעה. טוב זו לא בעייה כי אני לא נוהגת להשתמש בסמים כבר כמה שנים טובות וגם אז לא השתמשתי בתדירות, אבל יצא כך שהייתי באיזו מסיבה. בכל אופן כביש זה דבר מסוכן ואני לא מציעה לא לעצמי ולא לאף אחד אחר להיות על הכביש כשלא נמצאים בפוקוס ובצלילות. לגבי פלאשים מכימיקלים, אין לי מושג כי רק פעם אחת לקחתי טריפ ואולי פעמיים בחיים אקסטזי, אז לא זוכרת מזה פלאשים.

היי טייגר,אני חושבת שאני יודעת

לזהות את ההבדלים הבאמת עצומים בין השניים,ולראות פתאום את התמונה הצבעונית שלי "שטה" לי מול העיניים....ובכן,הייתי רוצה שהירוק יעשה לי את זה....אבל לא...עדיין לא...ואם הוא כן היה עושה לי את זה,תאמין לי שלא הייתי מתקרבת מילימטר לקרטונים. אני בעד הטיבעיים.... אנשל-על טיבעית...

למעלה