שאלה שאלתית

רות 2

New member
שאלה שאלתית

אומרים שלהתחלה עיסקית טובה אם זה התקשרות או בניית עסק חדש צרכים בדרך כלל להשתמש בעיקרון ה ppppp
(בסדר הזה) price place prodact promotin זה תופס גם בתחילת הכירות ובניית זוגיות ?.... איזה סדר עולה הייתם ממקמים את pppp אני טענתי בויכוח שקודם ה-place(מקום מפגש) אז טענו שלא כי אם זה יהיה במפגש בלינדייט ההתיחסות תהה דוקה ל..prodact אז מה קודם למה ??? ואל תזיינו לי את השכל על רגשות עכשיו ..התייחסות קרה איפשר לקבל ...?! (זה עניין של קובייה הונגרית וירטואלית שמרוקאיתעצבנית מנסה לבנות ..) ..

נדמה לי

New member
אומרים....

זו לא התחלה מרשימה במיוחד...ומודה, אף אחד מהדברים לא מדבר אלי בכלל. בעסק עוד נסבל {למרות שלא שחור לבן בכלל} אבל תנסי לקרוא לה לאישה PRODACT ולא מקנא במה זה שתעשה לך לצורה.

ב ד ר ך

New member
בזוגיות הייתי ממקמת דווקא

את עיקרון ה FFFFF Fun Friendship Feedback והרבה הרבה .......Fu

PPP ../images/Emo141.gif

PPP היחיד שאני מכיר זה Point to Point Protocol
התייחסות קרה את רוצה ? בבקשה: אני חושב שאין שום דמיון בין עולם העסקים ועולם מערכות יחסים, ושיישום מיומנויות מעולם העבודה בעולם היחסים הבינאישיים יביא תמיד למערכות יחסים שטחיות, כאלה שמחזיקות מעמד כל עוד "הכל בסדר" ומתפוררות בשעת מבחן. ותודי שלא אמרתי אף מילה על רגשות

מצוטטת

New member
מצאחנלי האמת../images/Emo9.gif

אם כי בכל זאת הצלחתי לקמבן איזה בן-כלאיייייים בעל דימיון משותף אני והדימיונית שלי....פכככככ

דניאל1958

New member
../images/Emo103.gif LIFO @ FIFO

עולם העסקים הינו עולם נטול רגש, שבו כסף, רווח, כדאיות, השקעה מינימלית, שתיצור רווח מכסימלי,שיקולים קרים ,אנו בונים עסק כאשר אנו רוצים להרוויח ובגדול.בזוגיות בבניית הזוגיות ,בשמירה עליה יש יותר מרכיבים מאשר PPPP או FFFF .אבל זה נושא בפני עצמו.

רות 2

New member
הסטרט אפ יוחלף ל..f

והכל בגלל שושן או שנידמה לי ..שזה נדמה לי ... ושתדעו לכם הרסתם בחלקיק השניה משחק וירטאלי שטובי המוחות כאן יושבים ובונים....מזה כרבעון.... ואותי זה..........מ צ ח יק פפפפפפפפ

מצוטטת

New member
בטח שאפ@ר

משנת לך את ה קומבינה של pרודוקטים כדלקמן:- purpose politics personality וכמובן התוס' pepper
זה הסדר האישי והקומבינטורי ש'לי שמרתי לך גם על .....PPPPP
ואיפשרתי שימוש של......גם&וגם
אה, אה......בלי שום touch של feelings איך

למעלה