שאלה שאלתית

בן הקשת

New member
אומרים../images/Emo35.gif מי אומר../images/Emo35.gif

אומרים אלו שחיים בעולם העסקים של האתמול. היום, בעולם מנהל העסקים המודרני, מקנים חשיבות יתר ליחסים בין אישיים, לאינטגריטי, לאישיות, להקשבה ולסינרגיה. גם בעולם הזה, שמצטייר (והוא באמת כזה) כקשוח ואכזרי, יש מקום לבנייה של יחסי אמון ותלות הדדית, לעבודה על בסיס מנצח/מנצח, ותסלחי לי יקירתי היקרה עד מאד
... גם (בהחלט) לרגשות. ילד רע, שבדיוק הבוקר העביר יחד עם הילדה הרעה שלו
, סדנה לצוות די גדול של עובדים בחברה ידועה, על יחסי מנצח/מנצח, והיו שם המון רגשות...
וחוץ מזה........ מתגעגע לכם.

../images/Emo25.gif תענוג צרוף

לסיים שבוע עבודה, ולקרוא אותך דקה לפני סגירת המחשב. אחחח איזה עולם נפלא. תודה מותק על מה שאתה ומה שאתה מביא למקום הזה.
ענקקקקקקקק

בן הקשת

New member
../images/Emo25.gifילדה אהובה,

הצפת את ליבי עכשיו, באותה תחושה נפלאה, שמרגישים, כשהמילים נעתקות מהפה, ורק המבט דרך הלחלוחית בעיניים, והחיוך, יודעים להעביר. אוהב אותך, באמת באמת.

רות 2

New member
כאן צריך ..

להיות סמיילי של חיבוק ..!!!!!!!! אבל המחשב של רות לא ממש מקשיב לה .. (לעיתים נידמה שאם לא היו שוכחים כמה"פרנציפים של עולם העסקים של אתמול .. עולם העסקים של היום היא ניראה ט'יפלה פחות אכזרי ...וכך גם לגבי יחסי אנוש בעולם המודרני של היום לעומת של אתמול ... אבל מי אני מה אני ... אם לא .. רק אני

בן הקשת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכל כך נכון...

מצד אחד, יש היום כל כך הרבה אכזריות וניכור בחברה סביבנו, אבל מצד שני יש יותר ויותר אנשים, שמרגישים, שמחבקים, שמחייכים, ואני בטוח, שבסוף, האהבה תמיד מנצחת
כי גם אלו האכזריים, המנוכרים, עושים זאת כיוון שחסרה להם אהבה. ושרות המקסימה תלמד לתקתק אייקונים מהמקלדת, הנה ככה... | חיבוק | (בלי הרווחים כמובן) ולא תיכנע לגחמותיה של מכונה חסרת רגשות

למעלה