שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

סיימתי תואר במדעי המחשב לפני 3 שנים B.Sc עבדתי כחצי שנה ולבסוף בשל המצב שהיה בזמנו החלטתי לנסות את מזלי בתור עצמאי כיום 3 שנים אחרי אני מעוניין ללכת שוב ולחזור לאותו מקצוע אשר אהבתי ולנסות להכנס לתחום הפיתוח כלומר לעבוד בתור מתכנת ולא להכנס ולעבוד בבדיקת תוכנה כמו רבים מחברי אלא לקפוץ מעל המשוכה ולהכנס ישירות בתור מתכנת. למזלי הרב בתור עצמאי הצלחתי לא רע ויש לי כסף בצד כך שכסף אינו בעיה ובנוסף לכך אני רווק ולכן אין אני לי צורך כרגע במשכורת גבוהה לצורך קיומי. השאלה שלי היא האם כאשר אגיע לרעיון עבודה ואציין שמבחינת משכורת אין לי שום בעיה לקבל משכורת מינמום ומה שחשוב לי באמת זה להוכיח את עצמי ולעבוד בתור מתכנת. האם דבר כזה יהווה גורם ממריץ למעסיק הפוטנצילי או נהפוך הוא גורם אשר יהווה מכשול בראיון העבודה. יש לציין בנוסף שהנסיון שלי החצי שנה אינו בתחום הקשור לתכנות אלא לבדיקת תוכנה . תודה ודרך אגב הכינוי סטודנט שווה הוא של אחי הנחמד תודה לכל העונים.

KajaGugu

New member
אתה מדבר על "שכר מינימום" ממש?

אין ספק שיש מעסיקים שיקבלו אותך, אני אישית עבדתי בשביל אחד כזה. לאחרים זה יראה מוזר. 1. אם יש לך כסף ואתה לא מודאג למה שגם לא תשקיע בקורסים שיחזירו אותך לעניינים ואז תוכל למצוא עבודה רצינית ביתר קלות. 2. נסה לחפש עבודה בסטארט אפ, יש הרבה טיפוסים בלי הרבה כסף אבל עם רעיונות, הם מחפשים אנשים שיעבדו אצלם במינימום שכר אבל שיהיו שותפים שלהם. רוב הסיכויים שלא יצא מהמיזם כלום אבל אני מניח שניתן לצבור כך ניסיון רב. אנשים כאלה יקבלו אותך בזרועות פתוחות, חפש הודעות שלהם בפורומים.

למעלה