שאלה שאלתית

polegra

New member
שאלה שאלתית

אני רוצה לבקש מדודה שלי בארה"ב בגדים.... אתם אולי מכירים חנויות שמוכרות דברים טובים במחירים טובים?? כמובן גם שיהיו יפים ולא דודתיים כאלה...צעיר ויפה ומידה 5-6 ככה של מתאים לי )לא ממש מבינה במידות אחרות( תודה מראש טלי

נטקין 21

New member
היי טלי

לרשתות הגדולות בארה"ב (לדוגמה גאפ ובננה ריפבליק ובטח לעוד הרבה - תשאלי את הדודה שלך) יש אתרים באינטרנט, שאפשר לראות קטלוגים. יחד עם זאת, לדעתי זה די סיכון שיביאו לך מחו"ל, דברים שלא תוכלי להחליף. גם אם פריט כלשהו נראה מדליק בתמונה - את לא יכולה לדעת איך הוא יושב עליך, במיוחד אנחנו הדביבוניות - החולצה יכולה להיות בדיוק 2 ס"מ פחות מהאורך הרצוי או מהרוחב הרצוי... מה שכן, בארה"ב (בכל אופן בצד המזרחי של היבשת) המידות הגדולות הן באמת גדולות מאוד. XL בארה"ב הוא באמת לארג' ביותר, לא כמו פה שכותבים לך XL וזה בקושי מכסה פיטמה אחת. מהבחינה הזאת - לרוב הרשתות יש קשת מידות רחבה ביותר ובד"כ אין צורך לחפש "חנויות למידות גדולות". אז שיהיה לך בהצלחה, ותשאלי את הדודה הזאת, אם היא מוכנה להיות גם הדודה שלי (אני מתה לדודה באמריקה!!!). נטקין

ענבר 23

New member
מכירה את הרשת "איב"?

אם כן, זוהי אחלה רשת למידות גדולות. למיטב ידיעתי היא קיימת בארהב, שמעתי על קנדה. אני יודעת שהיה למשביר מוצרים של החברה, אולי עדיין יש אני קניתי מס' פריטים מהמשביר לצרכן ואני מאוד מרוצה מהאיכות. תשאלי במשביר, אם עדיין קיים תוכלי לדעת איזו מידה מתאימה לך מראש.

החורזת**

New member
יש שתי רשתות שאני מכירה:

האחת נקראת 16Plus והשניה נקראת ונציה. חוץ מזה בארה"ב בכל ביץ כל בו שמוכר ביגוד (כמו מייסיס, אלכסנדרס, מרשלס וכו') יש גם מידות גדולות באמת, כך שלא צריך לחפש חנויות מיוחדות למידות אלו

למעלה