שאלה שאלתית

שולמיתב

New member
שאלה שאלתית

אז ככה - יש לי חברה טובה שגרה בחו"ל כבר כמה שנים ואנחנו בקשר שוטף. לפני כמה זמן עברתי איזה משברון קטן והיא הציעה שאגש לרשת לאיזה פורום למצוא גבר שיעזור לי לפתור אותו (שתינו נשואות). מפה לשם עשיתי כעצתה, ישר כמובן התנפלו עלי אי-אילו גברים, שיתפתי אותה (היא גם פעילה שם אבל באופן אפלטוני, מסיבות מובנות) ואז התברר שעם אחד מאלה שפנו אלי היא בקשר כבר כמה זמן והיא מתה מסקרנות לגביו איך הוא במציאות (למרות שהחליפו תמונות וכו') בקיצור, היא הציעה שניפגש כדי שאבדוק בשבילה איך הוא. האמת, לא התלהבתי - היו שם כאלה יותר שווים לדעתי אבל מה לא עושים בשביל חברה טובה (וחרמנית גרה בשיקגו, מסכנה) בקיצור, נפגשנו לקפה (כמובן, לא אמרתי לו כלום על ההיכרות איתה וכו' וכו'). מה אומר לכם - חמד של בחור, באמת, מקסים מקסים דיברנו איזה שעה. גם נראה טוב וגם משעשע בטח יותר מוצלח מאיך שהוא יוצא בפורום ההוא ובטח יותר מהאחרים שפנו אלי (יש לי סטנדרטים) אז הנה הדילמה - אני מתה לקדם איתו את העניינים אבל החברה שלי מתנגדת (לא ממש אמרתי לה את זה, רק רמזתי שהוא מוצא חן בעיני - אפשר היה לשמוע אותה נחנקת בסקייפ כשאמרתי את זה) לדעתי היא ממש חצופה כי זה לא שהיא מתכננת לחזור לכאן מתי שהוא ולהתנפל עליו. מצד שני הבחור התלהב גם ומציף אותי מאז במסרים שהולכים ונהיים נואשים. עוד לא עניתי לו כי אין לי מושג מה אני עושה. מה דעתכם? רק תגובות רציניות בבקשה - כל המיזוגנים, המדענים וכל מי שאני יכולה לנחש מה הוא הולך לכתוב רק לפי השם פטור.

hagitoby

New member
דבר עם החברה

תגרמי לה להבין שמה שהיא עושה לא תקין,ושאם היא אוהבת אותך היא תהיה שם בשבילך,מילא אם היא הייתה בארץ אז זה אחרת אבל היא לא...בסיסוכו של דבר החברות הם שם בשבילך כשהלב שלך נשבר.

chenby

New member
כמו שאת שמה לב

אין פה שום חברות, לא יכולה להיות אם שתיהן לא יודעות מה זה נאמנות או אינטגריטי.. ואיזה לב נשבר? של בעלה? או של המאהב? הרי היא או החברה בעת משבר, ימצאו גבר חדש באיזה פורום לא?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטער לאכזב אותך... אבל אני לא יכול להתאפק...

את ממש חזקה בנאמנות! נאמנה לבעלך... נאמנה לחברה... והנה את כבר מתחילה להיות נאמנה גם למר בחור... אז מה דעתי? זה כמו לשאול אם ביום כיפור מורחים את החמאה לפני השינקן או אחריו. תשובתי היא: הסדר לא קובע. הכל כשר באותה מידה.

אייבורי

New member
נו, הגיע הזמן להגדיר מהי חברות

בעולם מונחים גברי, סביב חברים יש מעגל דמיוני, נשותיהן, אחיותיהן נשים שהם רוצים כולן מחוץ לתחום. בעולם מונחים שלך, את אפילו לא מסוגלת להיות ישרה ולומר לה ישירות מה את רוצה. את יודעת כיצד היא תגיב, ומנסה למצוא תחמון את החברה. עם חברים כמוך באמת לא צריך אוייבים

חברות

זה לא מה שמתואר פה. זה שהיא קוראת לשותפתה לשיחה "חברה" לא הופך אותן לחברות. ולגבי הקוד הגברי: נשותיהן מחוץ לתחום - ברור לי אחיותיהן - למה? ומה לגבי נשותיהן לשעבר?

אייבורי

New member
עם פשוט אנחנו הגברים

עושים רדיוס מחוגה סביב החברים וכל מה שנמצא ברדיוס איננו כשר. הסיבה, אולי מקורה היסטורי ואולי מקורה השרדותית אבל פלישה לטריטוריה של החבר עלולה להגמר במפח נפש גדול אגרסיביות פיזית. ונשים, נשים דעתן קלה.

שום תעלומה

רק אולי שווה להזכיר לחברה שלך להשתמש בפונקציה הזאת לפני שהיא מגיבה בפורום מהמחשב שלך (בעלה יודע?).

אייבורי

New member
../images/Emo46.gif

בחיי אין לי מושג אם בעלה לשעבר יודע. אבל היא טוענת שהיא לא כתבה את זה. נו שרלוק, יש עוד רעיונות?

אתה יודע הרי

שבפורום הזה כותבים בסה"כ שניים - אני זה אני, יתר הניקים פה שייכים לאיש שמן אחד שאין לו חיים וגר בפתח תקוה. אז אני אומר - תבדוק את עצמך איש שמן!

למעלה