שאלה שאלתית

../images/Emo9.gif מילא, להאשים אותי

בזה שאני איש, ולא אישה. מילא להאשים אותי בזה שאני שמנה, מילא לחרוץ את דיני ולקבוע שאין לי חיים <לעומתך
> אבל להגיד עלי שאני מפתח תקווה??????? לא קצת הגזמת?! <מרוב תדהמה נתקע לי הפופקורן> איש רזה - לפי כל הסמפטומים דילגת על כדור של 8.
 

אייבורי

New member
לימדו אותי פעם

שכאשר יש לך אף ארוך נדמה לך שכולם בעלי אפים ארוכים אז למדנו היום שהמדען מאותגר משקל וגר בפ"ת ויש לו בעיות זהות מינית מחכה להתפתחויות
 

chenby

New member
רציתי להגיב

למרות שאין לי תגובה רצינית.. רק אגיד שאת מזכירה לי את הסדרה עקרות בית נואשות או איך שכריס רוק קורא לה: ungrateful bitches
 

seeyou

New member
אם שתין נשואות וחברות טובות../images/Emo8.gif

אז למה לא "להחליף" חביות אינטימיות בדרך כלל "חברות" או "חברים" טובים
לפעמים אחים או אחיות "פוזלות" לבן -בת הזוג של השני מתוך סקרנות את מתה לקדם אתו את העניינים ? תעשי יוסי
 

אוופיר

New member
לדעתי תלכי על זה פשוט זה יהיה

מעניין היום שתהי לפני גירושין ותגידי תעזרו לי אני רוצה לחזור לבעלי...מי מדבר על נאמנות לחברה מתי שהנאמנות לבעל שאת חייה איתו אין אותה !חבל...
 

שולמיתב

New member
תודה רבה, עזרתם לי מאוד

לא סתם, לא עזרתם בכלל :(. כאילו מה הקשר לבעלי כולם פה כאלה צדיקים? טוב נו, אני מניחה שיש לכם דברים יותר חשובים להתעסק בהם כמו אם אני מבשלת או לא וכאלה.
 

רפסודיה

New member
תג מחיר

יש לך כאן כמה אפשרויות לפעולה (כולל אי-פעולה) ולכל אחת יש את תג המחיר שלה. איזה מחיר את מוכנה לשלם? אולי תצליחי לקבל את ההחלטה הנכונה לך אם תחשבי על המחירים שתשלמי. הכי חשוב כאן שלפחות לעצמך תאמרי את האמת על הבחירות שלך וההשלכות שלהם עלייך ועל המקורבים לך ולא תמשיכי להחזיק בגישה הנוכחית שלך לפיה הדברים בחייך קורים לך בגלל אחרים, רצונותיהם וכוונותיהם.
 
אבל מה לא עושים בשביל חברה טובה?

תראי את תמיד יכולה להגיד לה שלא הבנת איך את אמורה לבדוק את הבחור, הרי חלילה וחס הוא עלול להתברר כאסון במיטה, לכן היית חייבת לבדוק לעומק את הנושא, כי את חברה כלכך טובה שלה, שחלילה לא תתאכזב. אבל מה, אם הוא יהיה רק איתך, לא יהיו לה יותר מסרים ממנו, היא תהייה עוד יותר חרמנית ותרגיש עוד יותר לבד. ובגלל ש אתן חברות כלכך כלכך טובות הרי לא תתני לה לסבול חלילה - הפתרון הפייר ביותר הוא שתחלקו בו, הרי פנה לשתיכן, (ובטח לעוד כמה על הדרך, אבל מי סופר) לא נראה לי שתהייה לו בעיה עם זה, לחמד. באמת מסכנה החברה הזו שלך, נתנה לחתול לשמור על השמנת.
 
למעלה