שאלה שאלתית ביותר!

Lagrangian

New member
פעם קראתי

שגברים מבזבזים צ´י במשגל, ונשים מקבלות צ´י.. האם בזה שאתה בולע לעצמך אתה חושב שאתה מחזיר לעצמך חלק מהצ´י האבוד? חשבתי על זה כמה פעמים, שכן אני מבזבז המון צ´י (
), וזה נראה לי סטארטאפ מצוין..

MsPiggy

New member
זה אביזרי עור בשאלה 11, התשובות שלי

אוננות: 1.) - 5-7, תלוי איזה שבוע... אני עושה את לרוב במיטה, בלי עזרים מיוחדים (רק הדימיון שלי), וגם יש לי נטייה לעשות את זה בזמן שאני לומדת - הסברתי את זה כבר למעלה. 2.) 12 - אנשים חושבים שזה יותר מדי מוקדם, האמת שממש לאונן התחלתי בערך בגיל 15 אולי, אבל בגיל 12 התחלתי לרצות לאונן... אבל פשוט לא עשיתי את זה, טוב זה אותו הדבר... 3.)בלי עזרים מיוחדים (רק הדימיון שלי) 4.) אני עושה את לרוב במיטה וגם יש לי נטייה לעשות את זה בזמן שאני לומדת - הסברתי את זה כבר למעלה. פרק שני: 1.) בטח. 2.) אם הוא ממש ממש ירצה וזה מה שיגרום להגיע לאושר עילאי... אולי, סתם ככה, לא לא ולא!!! 3.) לא. 4.) לא. 5.) לא, זה לא נקי שמה... אולי בשירותים של מסעדה... 6.) אולי, אין לי דעה ברורה 7.) לא 8.) לא 9.) לא 10.) לא 11.) טוב הייתי מסכימה לאביזרים - אני בעד גיוון! בוא נראה... אביזרי עור... ויברטור... עוד סוגים של דברים כאלו... אזיקים זה חובה! איזה עוד יש?

MsPiggy

New member
טוב נזכרתי בעוד שאלות...

למרות שלא נראה לי שזה כל כך רלוונטי כלפיכם, תזכרו שרוב החבורה היא בערך בגילאי 17-18 אז ככה: מה שבסוגריים זה התשובות שלי 1.) ביצעתם פעם מין אוראלי? (כן) 2.) ביצעתם פעם מין אנאלי.? (לא) 3.) ביצעתם אחד מהדברים שכתובים בשאלות 7-10? (לא) 4.) כמה רחוק הגעתם? - שאלה כל כך טיפוסית לגיל שלנו (כמעט שכבתי עם מישהו - אבל זה לא היה כל כך רציני)

למעלה