שאלה שאלתית ביותר!

transformation

New member
שאלה שאלתית ביותר!

בפעם שעברה שאלתי אתכם איך אתם מחרבנים (וקבלנו אחלה תשובות), הפעם אני אשמח לדעת לדעת איך אתם... אה... פרוקצ´.. אה... דשגךףראלק... כלומר... המממ... יאמייידגכךףלחש... אה... טוב, נו, אני אשאל את זה: רציתי לדעת איך אתם מאו- אה... אהההה... מאו-מאו-מאו-אה..... נו..... טוב נו אני אשאל את זה ודי!!!! איך אתם מאונ- אה....... יו.... מאוננים!!! כן, שיטות, מחשבות, רעיונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה! פוף...

Tai Chi

New member
כאילו....like hello

אתה סתם סקרן או שיש דרכים הרמוניות יותר לאונן?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif השיטה האולטימטיבית:

בשיטת וודי אלן: לדבר על זה. אז ככה - אני יודע שלא את זה שאלת, אבל בוא ניגע בשאלה האם זה טוב או לא טוב, כמה ולמה. שנים האמינו שזה לא לעניין וזה לוקח את האנרגייה מן הגבר. בנקודה זו מסכימים גם הסינים וגם היהודים. לנשים לא נודעה בעייה בעניין. אחר כך באו הפסיכולוגים ואמרו שכל דבר טבעי - הוא תקין ושזה חלק מן ההתפתחות התקינה. אז מי צודק? הסינים או הפסיכולוגים? התשובה היא שהפסיכולוגים הסינים, כמובן. :) אבל האמת היא שאת האוננות יש לסווג לשלוש קטגוריות: אוננות פיסית, אוננות חושית, ואוננות הכרתית. ההבדל בינהן הוא ההתמקדות בגירוי וההשפעה ארוכת הטווח על האדם. אוננות הכרתית האדם מגרה את עצמו בעיקר על ידי דימוי סיטואציות, תחושות ומראות מיניים, בנוסף לגירוי הפיסי ולפעמים אף בלעדיו. בסוג זה של אוננות האדם יוצר בתוך עצמו דימוי פנימי של האובייקט המיני ומשקיע בו את האנרגייה המינית עד לפורקן. הבעייה בסוג אוננות זה הוא בהזרמת אנרגייה מינית יקרה ורבת עוצמה אל עבר דימויים מיניים קוטביים בהכרה. חיזוק דימויים פנימיים אלו (של המין הקוטבי בד"כ) מחליש את האדם בכך שהוא יוצר מעקף בין הצ´אקרה המינית לבין ההכרה וכל העצמת אנרגייה בצ´אקרה זו מתורגמת כרצון מיני המתפרץ להכרה. דימויים אלו גם מחלישים את עמדתו של האדם כלפי המין הנגדי שכן הוא רגיל להעניק להם אנרגייה ומשום כך תלות רבה. אוננות חושית גירוי פיסי של אברים ארוגניים, ללא הפעלת דמיון אלא בהתמקדות בתופעות חושים כגון תמונות ואף בהסתכלות על בני זוג וכו´. כאן מזרים המאונן את האנרגייה אל תחושות חיצוניות ולכן יוצר תלות בתופעות חושים אלו. אוננות פיסית זו האוננות ה"טבעית" הקיימת גם אצל חיות באופן ספונטאני. זהו גירוי ישיר של אברים ארוגניים מתוך התמקדות בתחושות הנובעות מהן באופן ישיר. אוננות מסוג זה גם משמשת לאימוני טנטרה שונים והיא מועדפת משום שאינה יוצרת זרימת אנרגיה מינית יקרה אל דימויים בהכרה או ב"מציאות" אלא מפנה אותה להיכרות והעצמת התחושות והשליטה בגוף. משלושת סוגי האוננות, הפיסית היא המזיקה פחות ואפולי הכרחית לעיתים. התחושתית עדיפה פחות שכן האדם מתמקד ממנו והלאה ו"מאבד" את עצמו. ההכרתית היא כבר נושא לתוכנית גמילה... איך עושים את זה? נראה לי שמן התיאורים ניתן להבין לבד. תיהנו!

על כל שאלה תשובה ../images/Emo6.gif

אני לא אוהב להשתמש ביד. בעצם, מעולם לא עשיתי זאת ממש (זה לא כיף לי). אני אוהב לשכב על הבטן ולחכך את הגוף... צריך עוד פירוט?

MsPiggy

New member
אוקי.... זה הולך להיות ארוך ../images/Emo6.gif

טוב בעיקרון עם הידיים, למרות שאצל בנות זה הולך טיפה אחרת, אםשר להשתמש בחפץ (ככל העולה על הדימיון),ירקות מסוימים (לא אני אישית, אבל שמעתי על מקרים...), במישהו אחר (והמבין יבין)... זה מזכיר לי סידרה של שאלות שידיד שלי כל הזמן שואל אותנו (אותנו זה ידידים שלי ושלו) - כל מיני דברים סוטים כאלו כמו אם מוכנים לעשות מין אוראלי, אנאלי... ושאלת השאלות: כמה פעמים בשבוע? (זה היה התנאי כניסה למעגל בפעם הראשונה) בפעם הקודמת השאלה היית באיזה גיל התחלנו עם זה (למה כולם חשבו ש 12 זה יותר מדי מוקדם?) הוא גם שאל אותנו איפה אנחנו עושים את זה - התגובה הצפויה ביותר היא כמובן במיטה לפני שהולכים לישון... למרות שלי ולעוד כמה אנשים יש נטייה לעשות את זה בזמן שאנחנו לומדים... וזה נורא הגיוני אם חושבים על זה, אתה לא יכול להפסיק באמצע כי אתה בלחץ של זמן ובכל זאת זה מפריע לך להתרכז והכל..... יהיה נחמד אם אני אשים כאן את הרשימה המלאה של כל השאלות והפורום יענה, מד דעתכם?

MsPiggy

New member
נו תגיבו להודעה כבר... ../images/Emo4.gif

תראו לאיזה מצב דירדרתם אותי - אני צריכה להגיב להודעות של עצמי! או שזה פשוט הרמז שלכם שאתם לא תענו על שאלות כאלו¿? טוב, מקווה לשמוע את דעתכם...

MsPiggy

New member
שאלות........ (תענו בבקשה)

טוב, מיכל ובן הסכימו - אז אני שמה כאן רשימה של שאלות טיפה סוטות שהיו לידיד שלי בעיקר לנשים, אבל זה מופנה גם לגברים.... (אני מקווה שלא ימחקו לי את זה) הרעיון הזה נולד כתגובה להודעה של transformation אז נתחיל אוננות: 1.) כמה פעמים בשבוע? (השיא היה 42 - נראה אם מישהו ישבור אותו) 2.)באיזה גיל התחלתם? 3.) באיזה מקומות אתם עושים את זה? 4.) עם מה? (אביזרים מיוחדים, תמונות שגורמות לגירוי או סתם דימיון פרוע) הלאה... לאקט עצמו: 1.) מין אוראלי - הייתם מסכימים? 2.) לבנות בלבד - הייתם מסכימות לבלוע? (לבנים אין כאן מי יודע מה אופציה) 3.) מין אנאלי - הייתם מנסים? 4.) הייתם מסכימים לעשות את זה בציבור? 5.) בשרותים ציבוריים? 6.) הייתם מסכימים לצלם את עצמכם באמצע (בדיון שעשינו בעקבות השאלה הזאת גילינו שצילום יכול להיות נורא אפקטיבי - אתה יוכל לראות בדיוק איפה הטעויות שלך ובת הזוג שלך לא צריכה להעיר לך על זה.) 7.) הייתם מסכימים להשתתף באורגיה? 8.) הייתם מסכימים לחילופי זוגות? 9.)הייתם מסכימות לעשות את זה עם בן הזוג שלכן פלוס עוד בן\בת 10.) הייתם מסכימים לעשות את זה ליד עוד זוג שעושה את זה? (מאיפה הוא הביא את השאלות האלו...) 11.) הייתם משתמשים באביזרים מסוימים ( אביזרי ערו, שוט, אזיקים... ויברטור, תפרטו למה אתם מסכימים). טוב אני לא זוכרת עוד שאלות... תוסיפו אתם דברים שתמיד רציתם לדעת על גברים\נשים.

תשובות....... (בצחוק או ברצינות?)

אני משאיר לכם את השיקול לנחש אם אני מתבדח או עונה ברצינות... אוננות: 1) משתנה (מבכלל לא - כלומר חודשים של התנזרות - ועד להרבה פעמים... עשרות בשבוע) 2) מאז שאני זוכר את עצמי 3) בעיקר בחדר שלי 4) בעיקר דמיון האקט עצמו: 1) לא הבנתי את השאלה 2) לבנים דווקא יש אופציה, אני בלעתי את שלי לא פעם (ויש גם אופציות לבלוע את של אחרים, לא?
כאילו דאאאא?) 3) בוצע 4) אולי, בתנאים מסויימים, אולי 5) אולי, בתנאים מסויימים 6) לא יודע 7) אולי, בתנאים מסויימים 8) אין לי בת זוג ואני לא בטוח שאני מסכים שתהיה לי 9) כנ"ל 10) אולי, בתנאים מסויימים 11) לא יודע...

MsPiggy

New member
ברצינות!!! ותבין שאני נקרעת מצחוק

עכשיו... אני עניתי בכנות על שלי...
טוב הנה התגובה שלי: 1.) טוב בקיצור לא שברת את השיא. 2.) וכאן מתבקשת השאלה - ממתי אתה זוכר את עצמך? פרק שני: 1.)מה לא מובן פה?!?! אני צריכה לפרט לך מה זה אומר?!?! טוב רק בגלל שזה אתה... הייתם מסכימים לעשות מין אוראלי לבן הזוג שלכם? כשמין אוראלי זה מגע של הפה עם איבר המין.... (או בקיצור היית מוכן לרדת למישהי?) 2.) צודק, לא לקחתי את זה בחשבון. שאלות 3-11 - אין תגובה!!!!! מעניין לאיפה נעלם האיקון של הקונדום.... דווקא רציתי לשים אותו ליד בננה.

תגובות לתגובות

- ליתר דיוק, האוננויות הראשונות שזכורות לי הן מתקופות הגן למיניהן... כמובן שלא הבנתי מה אני עושה, אבל זה היה מאוד מהנה (ולא, לא עשיתי ביד, אלא בערך באותו אופן שבו אני מאונן היום, כפי ששיתפתי בתשובה אחרת בשרשור הזה) - כן, ברור שירדתי לבנות בימי חיי. אני אפילו אוהב את זה. אני אפילו יוזם את זה. כמו כן במקרים רבים אני עושה זאת בשבילי ולא בשבילה. זה מאוד מאוד מאוד מהנה עבורי. זה מבחינתי סוג של קרבה ואינטימיות מו-פ-ל-אות!!! רמה כזאת של קרבה ואינטימיות היא משהו מאווווד עוצמתי בשבילי. זהו, לא?

Tai Chi

New member
כן ירבו ../images/Emo45.gif

(אני מדברת על אלו שאוהבים לרדת לבחורות)

בנצ´וק, אני כבר מזמן הבנתי את זה...

שגברים יורדים לבחורה כי זה מאוד מהנה אותם....אלא מה??? ממתי כולם נהיו פתאום כאלו לארג´ים???

MsPiggy

New member
אני הבנתי את זה רק עכשיו...

כאילו היו לי חשדות לפני זה, אבל עכשיו אני יודעת

למעלה