שאלה שאלתית אולי OFF

BellA עלמה

New member
שאלה שאלתית אולי OFF

אני הסמסתר לוקחת קורס אלימות כלפי נשים קורס מעניין אבל לא פשוט לי בכלל מהחינה רגשית ויש לי הרבה ויכוחים עם המרצה בנושא. עכשיו השאלה שלי היא, אני מחפשת אתרים\ קהילות בנושא אלימות בחברה הישראלית אלימות כלפי נשים ו תקשורת מקרבת שהיא תקשורת אנטי אלימה שאלתי בפורמים תפוז מחפשים בשבילך וגם בפורום שאלה קטנה ושם לא ממש עזרו גוגל לא ממש העלה דברים האם זאת אומרת שאין כזה דבר?

האמת שאין לי מושג...

הייתי עוזרת לך לחפש אבל יש לי 2 עבודות שצריכה להגיש אז כרגע כל המאמצים מופנים אל העבודות ומבטיחה לחפש ברגע שאוכל
בדקת אולי בפורומים של תפוז עצמם? לפי מה חיפשת בגוגל? אולי לא כתבת את זה נכון?

BellA עלמה

New member
בפורומים של תפוז אני מניחה שאין

לא אלימות כלפי נשים (אם היה זה היה כאן באשכול תמיכה) ולא אלימות בחברה הישראלית (אם היה זה היה בפורום אקטואליה) איך חיפשתי בגוגל? אלימות אלימות בחברה ישראלית אלימות כלפי נשים תיקשורת לא אלימה ולא קיבלתי כלום מוזר אבל נכון

yamkachol

New member
תנסי "אלימות",

ב- גוגל מצאתי לך כל מיני - גם בתחתית העמוד הראשון. יתכן וכך יכולה להמשיך לחפש, אם צריכה במנועי חיפוש אחרים. בהצלחה.

BellA עלמה

New member
ניסיתי

אני מחפשת בעיקר קהילות דיון בנושא אלימות בחברה בעיקר או ותקשורת מקרבת

בכל פורום הנושא עולה

אבל אין פורום שמרכז את מה שנעשה כמאבק באלימות כולם מדברים על זה כיום בכל המקומות יש כיום מודעות לעניין הזה ולצערי יש גילויים של אלימות דוקא אצל חסרי הישע התינוקות והילדיפ הקטנים שגדלים סביבנו

BellA עלמה

New member
לכן חבל

שאין קהילה שעוסקת בזה אלימות מכל הסוגים בין אם זה בין בני נוער, במשפחה, בתי ספר , בכבישים וכו

BellA עלמה

New member
רק היום דיברו בחדשות על 2 תינוקות

(שונים) שעברו התעללות נוראית פשוט אין לזה סוף!

למעלה