שאלה שאלה שאלה

מייקל21

New member
ובכן צביקה

אני אדם שמוסיקה היא חיי, ואני מכור קשות עוד מימי התיכון לקניית דיסקים. זו מעיין אובססיה. ככה יוצא לי (היום קצת פחות) שפעם בשבוע אני קונה דיסק (ולפעמים שניים) סתם לדוגמה, אני מביט עכשיו על הסטנד דיסקים שלי וזה מה שאני קולט: (מלבד 3 אלבומיו של לידר, כן?): 10 אלבומיו של אביב גפן, 6 אלבומיו של ברי סחרוף, 3 אלבומיהם של 'היהודים', 3 אלבומים של 'מופע הארנבות', 7 אלבומים של 'משינה', 6 אלבומים של ארקדי לבד ויחד עם הנטאשות, 2 אלבומים של מיכה שטרית, אביתר בנאי, אסף אמדורסקי, המכשפות, יובל בנאי כסולן (2 אלבומים), אהוד בנאי (5 אלבומים), מאיר בנאי, נמרוד והבודדים, דנה ברגר (3 דיסקים), מוניקה סקס (כל השלושה), דיסק הסולו של יהלי סובול, דניאל סולומון, שרון רוטר, קוב, גזוז, כוורת, שלום חנוך (4 אלבומים), שלמה ארצי (4 אלבומים), ריטה, רמי וריטה, ערן צור, קורין אלעל, איפה הילד (כל ה-4 עם האוסף), יהודה פוליקר, זקני צפת, נושאי המגבעת, כנסיית השכל (3 אלבומים), פורטיס ופורטיחרוף (יש כמה לא זוכר), איגי וקסמן, שרון חזיז, נקמת הטרקטור (3 אלבומים), מאיר אריאל.... והרשימה עוד ארוכה

מייקל21

New member
יקריתי - עבודה!

עבדתי... קראתי את התחת ולהוציא בין 50-100 ש"ח בשבוע לדיסקים שאני אוהב, לאהבה שלי שהיא מוסיקה השתלם.... מלבד זה גם מתנות וכאלה. ובקשר למה שאמרת קודם - נשמה, לא התכוונתי לפגוע בך או לטעון שאת מעריצה אובססיבית. גם אני חושב שאין פה פאנטים ללידר, אבל רק ציינתי שזה דבר רע והבאתי דוגמאות בהתאם.

../images/Emo13.gif

איפה עבדת??? ונכון מה שאמרת זה נכון לא אמרתי שלא פשוט זה בכלל לא מתקרב להערצה שיש לאנשים כלפיי עברי לידר..לא כמו נגיד 'המורדים' אם ראית את ההסתערות המטומטמת של הילדים.. את עברי |תחילת הדגשה| מעריכים |סיום הדגשה| לא ניראה לי שמעריצים.. קודם מעריכים ואז מעריצים..אבל לא הערצה רגילה.

ZVI Z

New member
אני כל כך מקנא בך!!

לא משנה שחלק גדולם לא הייתי קונה אבל הרבה אחרים כן.. פשוט אני עצלן מכדי לעבוד..אז אני קונה רק קצת ואת השאר לצערי צורב.יש לי רק 7 דיסקים מקוריים(אבל זה יגדל בגדול מתישהו).3 של עברי.2 של סאבלימינל(יותר אנלא יקנה..)1 של התינוקות(כן...עלה רק 20 אז למה לא?כי שמעתי שיר חמוד מאוד לשהם ברדיו) ו-1 מאתמול של עופר שריקי.. אבל התחלתי לקנות בכלל רק השנה

עכשיו תורי

טוב אז אני התחלתי עם הדיסק השני. כלומר, שמעתי גם את ליאונרדו אבל זה אף פעם לא משך אותי מספיק בשביל לקנות את הדיסק. ואז הדיסק השני וחולצת פסים סחף אותי. (שיר מכוניות אדיר!) (שיר מכוניות = שיר שכיף לשמוע שנוהגים במצב רוח טוב). בכל אופן אחרי זה כבר הייתי שבוי ואת הדיסק השלישי קניתי ביום השני שהוא היה בחנויות, וכל כך התלהבתי ממנו (והיו רק 13 שירים) שהייתי חייב לדעת איפה הוא התחיל וקניתי שבוע אחרי זה את מלטף ומשקר. בזה נגמר הכיבוש של עברי על נפשי העדינה וקיבלתי את השלטון החדש בהכנעה. אגב מייקל, לכמה כוכב היתה את אותו השפעה אליי.

למעלה