שאלה שאלה שאלה

שאלה שאלה שאלה ../images/Emo6.gif

(שגיא אם אתה חושב שנפתחו יותר מידיי הודעות אז תמחק אבל רק אם באמת אתה חושב שזה מיותר טוב?
) איזה שיר גרם לכם להתחבר לעברי ולהתחיל להעריץ אותו.? ספרו על כך!

מרילנצח

New member
זה שני דברים שונים...

כי בהתחלה קניתי את הדיסק מלטף ומשקר כי שמעתי את השירים ברדיו והם היו מעולים אז רציתי את הדיסק.. אבל אחר כך זה נהפך למשו אחר.. עקרונית אין לי שיר ספציפית זה קרה כי השירים שלו דיברו אלי..

ZVI Z

New member
אני יכתוב בקיצור רב...

חבר שלי(שרק השבוע התגלה לי במקרה שהוא הומו!!!!!!) הביא קלטת שמוקלט עליה ה-2 דיסקים הראשונים ולא הכי שמתי לב לזה אבל כמה שבועות אחרי זה כשהשיר האנשים החדשים יצא לרדיו אהבתי וגם שמעתי יותר ת'קלטת עכשיו כמובן יש לי את 3 הדיסקים מקוריים

mushmor

New member
טוב, זה לא שיר אלה...

האחים שלי! מגיל ממש קטן (מתחילת בקרירה של עברי) האחים שלי התחילו לשמוע אותו ואני (ילדה קטנה במשפחה ושפוטה של אחיי הגדולים..) כמובן שלא הייתה לי ברירה...ואז יצא הדיסק השני ואח שלי קנה אותו ואני אהבתי נורא את השירים של עברי ואז את הדיסק השלישי כבר קניתי לבד....ומאז החיבוק (שגשג בלי הערות) הערצתי אותו יותר ויותר ומשכתי אחריי את שתי חברותיי (אחת מהם "הכוס הכחולה" נשמתי) וזהו!

אז אני היחידה...

ששיר גרם לה לאהוב אותו?... האמתי אני אישית תמיד אהבתי את השירים שלו וידעתי את המילים אבל אז כעברי הוציא את 'בוא' גיליתי את הקול המהמם (!) שלו ואז פתאום מכל מקום צץ לו בחיים עברי לידר והופ אני מוצאת את עצמי מול המחשב מחפשת עוד ועוד אתרים על עברי וכתבות ותמונות..ניראה לי קראתי את כל הכתבות שיש עליו. ואז הורדתי שירים ומאז אני מממשש אוהבת אותו!

ofir78

New member
אני ככה התחלתי

אני בכלל לא אהבתי לפני זה יותר מדי מוזיקה ישראלית ואני לא שומע אף פעם רדיו, ככה שבכלל לא ממש הכרתי את עברי או את השירים שלו, רק ידעתי שיש זמר כזה והוא יצא מהארון. ניראה לי ששמעתי פעם ראשוה את בוא בגיא פינס. הורדתי את בוא והתחלתי לשמוע את זה. הייתה תקופה שהייתי שם את בוא בווינאמפ ושומע אותו בריפיט שעות כשהייתי משחק במחשב (רולר קוסטר 2- משחק ממכר). לאט לאט התלהבתי יותר ויותר גם מאיך שעברי שר את השיר ולא רק מהשיר עצמו (זה לא כל כך ברור אבל שיהיה) ואז הורדתי עוד שירים ועוד שירים והתחלתי ממש לשמוע. השיר השני שאהבתי מאוד היה איש יקר (הוא היה בין הראשונים שהורדתי, ותבינו כל שיר שהורדתי זו פעם ראשונה ששמעתי אותו) בקיצור התחלתי לשמוע להיכנס לפורום, כדי למצוא אנשים שגם אוהבים את השירים שלו (כי חברים שלי לא). אממממ... זהו.

הכוונה קפרה זה למושמור

ואם כבר אז אני התחלתי לאהוב את עברי בזכות 2 חברות שלי אחת מהן בפורם נחשו מי (מושמור) ובהתחלה תמיד שהם שמעו אתצ השירים שגם אני הייתי מהזה שנאתי אותו וחשבתי שהוא מכוער אבל.... איזה מכוער ואיזה נעליים הוא הבנאדם הכי שווה

הכוס הכחולה-שאלה חשובה...

את בעצם אוהבת אותו בגלל המראה-האם??? כי אם כן-אני צריכה לעשות איתך דיבור קטן-קצת הטפה-לא יזיק-ואל תיבהלי!

בובה יקרה אני יגיד לך את האמת..

בהתחלה בכלל לא אהבתי אותו אבל כמו שאמרתי חברותי אחת מהן בפורם מושמור שמעו את השירים שלו ועם הזמן התחלתי לאהוב את השירים שלו וכמה זמן אחרי זה הייתה ההופעה אהבה וסקס... בבית גבריאל ונורא התלהבתי והלכנו שלושתינו להופעה ובהופעה התחלתי לאהוב גם את המראה שלו כי באמת הוא מקסים ואחרי ההופעה הלכנו אליו למאחורי הקלעים ודיברנו אליו והוא באמת בחור חביב ונחמד לקהל שלו ולמעריצים והוא דיבר איתנו בסבלנות ואני חושבת שהוא מקסים מכל הבחינות והוא גם מאוד קישרוני... מכווה שעניתי לך על השאלה

המממ.. טוב תשובה תשובה תשובה...

אין שיר שגרם לי להתחבר אליו אישית.. אולי.. שיר שגרם לי להזדהות נורא.. ונגע בי ( נוו .. הבנתם..) השירים הם - צוכה בוחקת , ואולי... ואני לא מעריצה ממש אותו . אני פשוט אוהבת את השירים שלו וקל לי להתחבר אלייהם ולהזדהות איתם ( עם רובם..)

מייקל21

New member
אני יותר זקן, אז אני התחלתי...

יש לי מנהג עתיק יומין, לגשת פעם בשבוע ל'טוואר רקורדס' ולקנות תקליט ישראלי של אומן מתחיל. טלפני יותר מ-5 שנים, יצא 'מלטף ומשקר' כשעיברי רק התפרסם אחרי 'ליאונרדו' ו-'תמיד אהבה', אז קניתי את האלבום לנסות אמן חדש שרק הוציא אלבום... משם הדרך להתאהבות הייתה קלה... 'כמה כוכב' עשה את העבודה כבר בהתחלה.

ZVI Z

New member
מייקל מתוך סקרנות...

כבר קראתי בפורום אחר שאמרת שיש לך יותר מ-100 דיסקים ישראלים מקוריים ואני מצדיע לך על כך...אבל אתה רק בן 21 ואיך כבר?!?... סתם בלי קשר(עם קצת)אז קניתי היום דיסק של זמר מתחיל(עופר שריקי.הוא לא מזרחי..השם מטעה..)והוא מאוד מומלץ. מזכיר קצת בכמה שירים את אהוד בנאי ודרך אגב עידן רייכל מיודענו אחראי שם על הקלידים בכל השירים וראיתי גם את שמו של גולן בבס בכמה שירים

למעלה