שאלה רצינית...

1אברהם

New member
בהחלט כן

וזה ברור כשמש לכל תינוק. מטרת רוב הערבים היא לחסל את מדינת ישראל. ה"מתונים" שבהם אולי יגידו שהם לא רוצים לחסל את ישראל אבל הם בעד זכות השיבה ומדינת כל אזרחיה שפרושה המעשי הוא לפחות חיסול אופיה הציוני של ישראל כמדינה יהודית, כלומר היהודים יחזרו לחיות כמיעוט כמו בגולה במולדתם. הקיצוניים אפילו מדברים על חיסול פיזי וגרוש היהודים מכאן. הרי מזמן היה אפשר למצוא פיתרון שיהיה טוב גם לערבים אבל הבעיה שהם לא השלימו משלימים וישלימו עם קיומה של מדינה יהודית בכל גבול שהוא במיזרח התיכון.

Lord Buksht

New member
מה?!?

מצרים קיבלה את ישראל ירדן קיבלה את ישראל 85% מערבי ישראל קיבלו את מדינת ישראל כמדינה יהודית דמוקרטית 75% מערבי ישראל מתנגדים לזכות השיבה הם מוכנים לקבל את המדינה הזאת בתור מדינה יהודית, בתנאי שהם יהיו שווי זכויות...

youvall

New member
וכמה מתוכם?

רוצים שישראל תחליף את ההמנון שלה כי הוא רק יהודי? ודגל כי הוא רק יהודי? וסמל? ושם לכנסת? ולמעשה כמה מהם היו שמחים ורוצים לראות את ישראל חדלה מלהיות באמת מדינה יהודית ונשארת כזו רק בתואר?

Lord Buksht

New member
../images/Emo3.gifאתה יכול לחשב

עם 85% מסכימים עם האופי היהודי של המדינה אז 15% רוצים לשנות את ההמנון, הדגל, הסמל,השם לכנסת והיו שמחים ורוצים לראות את ישראל חדלה מלהיות באמת מדינה יהודית ונשארת כזו רק בתואר... מזל שאני מתמטיקאי מתקדם

youvall

New member
ומאיפה הקרצת את המספר?

מאיפה הבאת את המספר של 85% מסכימים עם אופיה היהודי של המדינה? מת לדעת!

1אברהם

New member
מיצרים לא קיבלה את ישראל

ואף ערביי לא מקבל את מדינת ישראל. מכסימום חלק מהערבים משלימים עם המצב הנוכחי ומקווים שהדמוגרפיה והטרור הפלסטיני יתישו את ישראל. מצריים מסיעת להברחות הנשק ברפיח ולכן השלום איתה אפילו גרוע יותר מהשלום הקר שיש לנו עם סוריה ברמת הגולן. וחוץ מזה היא תומכת תמיכה מלאה בכל דרישות הפלסטינים כולל מימוש זכות השיבה ומבחינה זו עמדתה לא השתנתה כהוא זה עוד מתקופת נאצר שדרש להחזיר את פליטי 48 .

לורד יקירי

אתה מצחיק.......... נניח שכל הנתונים הלא נכונים שהבאת הפם "נכונים" אבל הגזמת 75% מערביי ישראל מתנגדים לזכות השיבה.....תעשה לי טובה.......נראה לי אתה היחיד שמאמין לזה........למרות שנראה לי שגם אתה לא מאמין בזה.

למעלה