שאלה רצינית

שאלה רצינית

ההורים שלי נותנים לי הכול, אבל יש דבר אחד שהם לא מוכנים לתת: פסיכיאטר חדש. אימא טוענת שכולם אותו דבר. אז אני רוצה לשאול אתכן, האם באמת כל פסיכיאטר:
1. יירדם בזמן שאני מדבר אתו?
2. לא יטרח לרשום דברים שהיה לי מאוד קשה לחשוף, כדי שאני אצטרך לחשוף אותם שוב ושוב?
3. ינסה לדחוף לי את הדעות השמאלניות שלו?
לתשובותיכן אודה.

אופירA

New member
מנהל
לא. ואמא טועה מאוד - לא כל פסיכיאטר הוא אותו דבר

כל אדם מחליף רופא בכל מקצוע, כשאין כימיה, או כשהשיטה הרפואית של הרופא לא מתאימה לו. גם בגניקולוגיה. גם במחלות כבד, גם בסרטן. יש גישות רפואיות שונות, יש טיפוסים שונים בין הרופאים, ואי אפשר לומר שכל רופא הוא בדיוק כמו הקולגה שלו.
יש רופאים יותר טובים ויש רופאים שלא מתאימים לך, ואולי כדאי שעו"ס תסביר את זה לאמא שלך.
ובכלל, למה אתה צריך את אמא שלך כדי לעבור לפסיכיאטר אחר???

כי ההורים משלמים

ממה שהבנתי, קופת החולים נותנת רק ארבעה מפגשים בשנה, לא ממש טיפול. זה יצטרך להיות אחד פרטי וכסף חייב לעבור ממני אליו. זה כסף של ההורים.

אופירA

New member
מנהל
חייב להיות טיפול פסיכיאטרי בחינם בקופת חולים

ולא רק 4 מפגשים בשנה. תברר טוב טוב עם קופת החולים, לא יתכן שלא נותנים לך טיפול פסיכאטרי יותר מ-4 מפגשים בשנה.

אתה בוודאי מדבר על אפשרות למומחה שנותנת הקופה 4 פעמים בשנה.
אבל פסיכיאטר ששייך לקופה היא נותנת הרבה יותר. אולי יהיה לך שם מישהו טוב? אם המומחה לא מתאים, בוודאי שכדאי לבדוק אם אלו שהקופה מציעה טובים לך.
בשירות הציבורי יכולים להיות רופאים הכי מעולים שיש. תיגש למישהו דרך הקופה. לא תצטרך להיות תלוי בהורים שלך.

אני מצטרפת לאופירה

אני אצל פסיכיאטר מצויין של מכבי
אנחנו נפגשים אחת לחודש, והוא בהתחלה הציע מפגשים תכופים יותר, אני זאת שלא רציתי.
נשמע שיש לך כושר אבחנה ושיפוט מצויין ואתה יודע שהפסיכיאטר הנוכחי שאתה נפגש איתו הוא חלטוריסט לא רציני ומעצבן!!!!!!
תחפש מישהו אחר דרך קופח. בטוח תמצא.
תחפש דרך המלצה.
אם אתה במכבי אני יכולה להמליץ לךעל שלי.
בהצלחה רבה

היי48

New member
גם מצטרפת לאופירה

ואם אתה רוצה לדעת בדיוק כמה מפגשים ניתן לקבל דרך קופת החולים פשוט ניתן להתקשר לשירות הלקוחות של קופת החולים שלך ולשאול.

למעלה