ליהי... לא חסרים זוגות..שהמין בבית טוב להם,, והשאר מסביב..לא מי יודע מה... (סדר,ניקיון,פירגון,יחס לילדים,וכו וכו וכו..) ואז אחד מבני הזוג עשוי..להיזרק..להכרות אחרת... לרוב זה יהיה איזה ידיד..שהכל מספרים לו שמחשיבים מאד את דעתו...והכל איתו נראה טוב.. ואופס..פתאום ביום בהיר אחד..או אולי בליל ירח הידיד הופך ליזיז... לדעתי..האחוז הגבוהה יותר של פרדות וגרושין.. מקורו לוא דווקא בסקס..רע
הסקס..כנראה דיי זמין.. אבל נראה אותך..תוך כדי הנישואין.. מוצא אבא אחר..שיפנק את הילדים.. או איזה גמד שיבוא כל ערב.. ויעביר תמאפרה מהמקום שאת לא אוהבת לראות אותה..לשייש או שיבוא לפרגן ולומר "איזה יופי"כל פעם שהפכת את הריהוט בסלון.. לי ביכלל נדמה.. שהרבה יותר קל לנו(ובאמת לא מבין למה).. לדבר על הסקס..ולא על שאר הבעיות בבית..
למצוא אבא אחר שיפנק את הילדים, אין בעיה.... פנטוםםםםםםםםםם... בוא שניה..... למצוא מי שיעביר לי את המאפרה, אין בעיה... פנטוםםםםםםםםםםםם בוא שניה.... למצוא מי שיפרגן בכל פעם שרואים את הסלון, אין בעיה.... פנטוםםםםםםםםםם בוא שניה.... אבל למצוא מי שיקנא לי בצורה כל כך חולנית כמו בעלי....זה אפילו פנטום לא יכול לעזור.......
למסרים התכוונתי, גם אני קבלתי ואני כל מה שאני אומרת זה או מנסיוני או מנסיון אנשים שקרובים אלי לכן אין מה להציץ בשאלות במסרים.. ליהי לא תאמיני כמה קוראים יש פה פסיבים לא יאמן! לפי המסרים רק אפשר להבין כמה קוראים יש פה שלא משתתפים ניקים לא מוכרים
זה תלוי גם בבן זוג. אם טוב לך איתו מכל הבחינות, אז מה יש לחפש במישהו אחר? ואם כבר זה קרה, והתגלה, לפעמים עקב כך מעריכים יותר את הקיים ולא חוזרים על המעידה ואפילו הנשואין משתפרים יותר.
טוב זה יחסי....מה שהיה טוב לפני עשרים שנה האם גם יכול להיות טוב אחרי??אותם החלומות המאווים והתשוקות שחשנו לפני עשרים שנה האם גם יכולים וניתן לחוש בהם גם היום????המחשבות המאווים הדברים שמשתנים מול פנייך...האם מחשבות שהיו לנו כילדות האם אלו המחשבות שהיום אנו חשים בהן?? והרי זה אבסורד לחשוב בצורה כזו...אנו כאנשים משתנים כל הזמן כל יום כל שעה..הרגשות שפועמים בנו הדברים שאנו נחשפים אליהם...לכן לפני שמתחתנים אולי יש צורך להסתכל על המון דברים בעיקר על הגיל...לא להתחתן צעירים מדיי בגלל לחצים או בגלל בריחה מהבית ....לעשות חושבים המון פעמים ולא להיות לעולם פזיזים כי יש דברים שלא נוכל לשנות אותם אחרי...אבל אין ספק שבעולם כל כך מתפתח כמו היום בעולם שבו הכל מותר והכל אפשרי...אתה מרגיש פתאום חושב אחרת רוצה דברים אחרת ורואה את הדברים אחרת..והשאלה איך היום אחרי כל כך הרבה שנים של נישואים אפשר לשמור על הטעם ההוא שהיה לפני כל כך הרבה שנים?? האם ניתן לשמור על הגחלת ?? ואם באמת לא ניתן לשמור על הגחלת ולא ניתן להבעיר אותה באמת יש צורך לפרק את החבילה כואב ככל שיהיה... כי לא הכל קשור לבגידה ולתענוגות הגוף אלא גם לדברים מהותיים ובסיסים באדם עצמו...אף אחד לא רוצה או ירצה להחשב כבוגד בבן הזוג שלו..באמון או בכלל בכבודו של האחר..אבל יש דברים שלא תמיד ניתן לשלוט בהם ובמיוחד לא על הרגשות ... אומנם נישואין זה התחיבות וגם רצון להיות יחד אך אי אפשר לשלוט על המוח והרגש...ובגידות בדרך כלל נגרמות בגלל הרגש והמוח ולאו דווקא כמו שרבים סוברים שעמום במערכת או רצון לחפש ריגושים ..והרי ידוע שיקשה על אישה להכנס עם גבר למיטה אם לא תחוש אליו אהבה...לעומת הגבר שכשהאיבר הכי חשוב אצלו עובד אין לו בעייה גם להכנס למיטה על מנת לספק את יצרו.. גל