שאלה רפואית.

redrider

New member
אני אף פעם לא גומר מהר... ../images/Emo3.gif

למעשה אצלי זה תהליך מבוקר מאוד. אני קובע מתי אני גומר. אבל ההנאה עקב זה שהיא הייתה צרה הייתה מוגברת מאוד. את יודעת שסקס זה מעבר לאורגזמה... כל התהליך מהנה גם אצלינו.

redrider

New member
ואהבתי אותה מאוד.

סקס איתה היה מדהים מהרבה בחינות אבל בגלל שהיא הייתה צרה זה רק הוסיף

לדעתי הנחות גורפות לא מתאימות כאן..

אבל בממוצע למשל, לנשות הנימולים יש יותר תלונות על עיניני יובש, שיפשוף, אי נוחות וכדומה לאחר יחסי מין. סטטיסטיקה עושים על מדגם גדול ולא על אחד או שניים. אחד או שניים לא מכיחים כלום כי ההטייה של הנתונים הבסיסים שלהם יותר תשפיעה מאשר העורלה או היעדרה. (למשל הגיל שלהם, טיב מע' היחסים וכדומה..)

redrider

New member
נראה אותך

מנמקת את עניין היובש... כהזין בפנים אין שום הבדל כי הערלה מתקפלת כלפי מטה

הז$%^&* פעם בלי קונדום?

העורלות (לפחות אלה שאני פגשתי) תפקדו כבוכנות ושתי תופעות לפחות שהיו לי עם נימולים, לא קרו עם הערלים: הרטיבות נשמרה בפנים ולא נחשפה לאויר בחוץ ולא נגרמה התייבשות. השיפשוף הידוע (גם "בעבודת יד" וגם ב"מצווה" עצמה) לא היה כמעט, כי העורלה לא זזה כמעט ביחס לדפנות פתח הנרתיק. קשה לי עשות מדגם רציני, כי בד"כ גם עם נימולים אני לא סובלת מהתייבשות, אבל בעניין החיכוך הוא בהחלט היה מופחת. ראית את התמונה שצירפתי קודם (בקישור מפורום ברית מילה?, זה מה שקורה גם אצלך? בסוף יסתבר שאתה נימול...ח.חח.ח. סתם..)

redrider

New member
בוכנות, רינגים ומיסבי גל ארכובה

תשמעי עם כל הכבוד, מה שאת כותבת עושה לי אסוציאציה עם אוברול מנוע באופנוע שלי(שלצערי אני עושה עכשיו). התפקוד שתיארת הוא לא של בוכנות אלא של רינגים שהם הרכיב שמושך את הנוזל סיכוך (שמן מנוע)... אבל מספיק מכניקה. יצא לי דיי הרבה פעמים לה#$@#$@ בלי קונדום. בחיים לא הרגשנו לא אני ולא בת הזוג שלי במחסור של נוזלים. ככה או ככה נוזלים מופרשים לאורך כל האקט המיני בהתאם לריגוש המיני של הבחורה. אני חושב שאת צריכה להתעסק עם חבר'ה ערלים כמוני כי כנראה את נהנית יותר מסקס איתם
. בלהבדיל מעניין המנוע ששם יש כמות קבועה של נוזלי סיכוך אצלך זה אמור להיות מופרש כל הזמן. מאחל כל טוב
. העניין הוא שגם להרבה נימולים יש את עדיין את העור בבסיס הכיפה ככה שעניין הקומפרסיה היה צריך להיות זהה.

jonbaum

New member
ובעת יחסי מין

העורלה באמת זזה כמו שהיא זזה בתמונה למעלה של הערל המאונן? או שהיא זזה פחות?

את מי את שואלת?

אותי או את הרד-ריידר? (לו יש עורלה אחת, ואני פגשתי כמה...) והאם את שואלת עם או בלי קונדום?

redrider

New member
בן אדם... אנחנו לא סוג של חיה

"הערל המאונן" נשמע כמו משהו מנשיונל ג'יאוגרפיק... תוסיף ת'מילה מצוי וקיבלת את כל התמונה. ובעת יחסי מין אין לי שמץ איך נראים העניינים מבפנים אבל בוא נגיד שלפי ההגיון כן.

jonbaum

New member
אולי לא נסחתי טוב את השאלה

אבל אני בסך הכל שואל ברצינות. אני חי בחו'ל הרבה שנים ואשתי לא יהודיה. כאשר אשתי נכנסה להריון פעם ראשונה התעמקתי בפעם הראשונה בענין הזה של ברית מילה (למזלי זה לא הגיע לשלב המעשה כי יש לי שתי בנות), וכתוצאה מהמחקר שלי בנושא די פיתחתי תסביך שאולי אני מפסיד משהו בגלל שההורים שלי לא הועילו בטובם לשאול את עצמם אם באמת יש צורך במנהג המזעזע הזה. לכן שאלתי ברצינות ובתום לב אם בעת יחסי מין אתה מרגיש שהערלה שלך זזה כמו שהיא זזה בתמונה ומגרה את העטרת, בנוסף לגירוי של הנרתיק.

redrider

New member
יש לך חלק בזין

אם אתה מחזיק אותו בניצב לגוף אז הוא נמצא בבסיס של הכיפה מלמטה. החלק הזה נפגע מאוד בעת הברית מילה והוא מכיל המון המון המון עצבים. עניין הגירוי בחלק הזה הוא משמעותי מאוד ולכן אני יכול רק להצטער אחי. המילה הרפואית הרבה פעמים לא פוגעת בחלק הזה למיטב ידיעתי אבל לא מילה של מוהל מויצץ דם.

חופ שיה

New member
לא רוצה לחשוב כמה

מהר (יותר) הגברים היו שופכים אילו הייתה להם את החתיכה החסרה, אולי מבחינה הזאת זה לטובה. (בערבון מוגבל)

redrider

New member
חממממ

קטע אינדיבידואלי. אני עם החתיכה לוקח מבחינת משך האקט את רוב גברים בארץ. יש ממוצע סטטיסטי שלא מחמיא כל כך לאנשי הארץ הקצוצים. הממוצע הוא דרך אגב 25 דקות.

redrider

New member
עבדך הנאמן לדוגמה

העניין הוא שאם היית שוכבת עם כמות ערלים השווה לכמות הקצוצים היית יכולה להגיד משהו על הבדלים בין השניים. קטע מעניין אצלי זה שאני כמעט תמיד קובע מתי אני גומר... אפילו שאני ערל

חופ שיה

New member
היה לי חבר לא נימול

שנתיים , האמן לי לא הרגשתי בהבדל, לא בתחושה ולא בזמן שלקח לו לגמור. עזוב אותי מהתאוריות שלך על ההבדל בין נימול ללא נימול ביחס לזמן ההגעה שלהם לאורגזמה - מניסיוני הדל זה קישקוש וגם אתה לא יכול להוכיח לי אחרת, בעצם אתה רק מוכיח לי שהרוב בראש.:)

redrider

New member
הייתי אומר פיפטי פיפטי ../images/Emo13.gif

אם זה לא היה גם גופני אימפוטנים חרמנים לא היו קיימים
.

למעלה